29 / 03 / 2024

Gümüş fiyatlarında son dakika! Gümüşün gramı bugün kaç lira?

Gümüş fiyatlarında son dakika! Gümüşün gramı bugün kaç lira?

Gümüşün gramı güne 12,21 liradan başlarken gün içerisinde dalgalı seyrine devam etti. Yatırımcılar gümüşün gramını yakından takip ediyor. Peki gümüş bugün kaç lira oldu? Gümüşün fiyatı yükselecek mi? İşte son dakika gümüşün gram fiyatı...



Gümüşün gramı dün güne 12,04 liradan başlarken yeni güne 12,21 liradan başladı. Gümüşün gramı FED kararı sonrasında  yüzde 0,13 artışla yükseldi ve gün içerisinde de yukarı yönlü hareketine devam etti.

Gümüş fiyatlarında son dakika! Gümüşün gramı bugün kaç lira?

Rusya Ukrayna arasındaki savaş ile ilgili olumsuz haberler peş peşe gelirken piyasalarda hareketlilik devam ediyor. Altın fiyatları ve döviz piyasası atak yaparak yukarı yönlü hareket etmeye devam ederken, gümüş fiyatları dalgalı seyrediyor.

Peki bugün gümüş fiyatları ne oldu? Gümüşün gramı kaç lira?  İşte son dakika gümüş fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön