27 / 04 / 2024

Gümüş fiyatlarındaki düşüşün perde arkası ortaya çıktı! İslam Memiş açıkladı!

Gümüş fiyatlarındaki düşüşün perde arkası ortaya çıktı! İslam Memiş açıkladı!

2022 yılında gümüş fiyatlarındaki düşüşün perde arkasını Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş açıkladı. Yatırımcıları uyaran Memiş gümüş ve altın piyasasında yaşanılanları tek tek anlattı.



2022 yılında gümüş fiyatları büyük değer kayıpları yaşadı. Gümüş gibi aynı durum altın fiyatlarında da yaşanırken herkes bu düşüşün nedenini merak ediyordu. Altın ve piyasa uzmanı islam Memiş, gümüş fiyatlarındaki düşüşün perde arkasını açıkladı. İşte gümüş fiyatlarının düşmesindeki neden...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön