26 / 04 / 2024

Gümüş için ''yeni rekorlar yolda'' diyen Altın Kahini İslam Memiş rakam verdi! Gümüş yatırımcıları durmayın bakın!

Gümüş için ''yeni rekorlar yolda'' diyen Altın Kahini İslam Memiş rakam verdi! Gümüş yatırımcıları durmayın bakın!

Altın ile birlikte rekor denemeleri yapan gümüş için ''yeni rekorlar yolda'' diyen Altın Kahini İslam Memiş rakam verdi. Gümüş yatırımcıları durmayın bakın! İşte son dakika gümüş gelişmesi...



Gümüş fiyatları haftanın son işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Gümüş, altın ile beraber rekor denemeleri yaparken yatırımcılar tarafından takip edilmeye devam ediyor. Yatırımcılar gümüş fiyatları yükselmeye devam edecek mi sorusunun yanıtını merak ederken gümüş için ''yeni rekorlar yolda'' diyen altın Kahini İslam Memiş rakam verdi.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön