23 / 04 / 2024

Gümüş yatırımcıları ağlıyor! Gümüş fiyatları 11 liraya kadar düştü! Flaş gelişme

Gümüş yatırımcıları ağlıyor! Gümüş fiyatları 11 liraya kadar düştü! Flaş gelişme

Gümüş fiyatları dünyadaki gelişmelerin etkisi ile 11 TL seviyelerine kadar düştü. Gümüş fiyatlarını gören yatırımcılar ağlıyor. Peki gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüş kaç lira? İşte gümüş fiyatları 30 Haziran 2022...



Gümüş fiyatları yeni haftaya değer kayıpları ile başladı. 12 TL seviyelerine kadar yükselen gümüş fiyatları bu hafta peş peşe düşmeye devam ediyor.  Gümüş fiyatlarını yakından takip eden yatırımcıları ve gümüş almak isteyenler gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor.

Gümüş yatırımcıları ağlıyor! Gümüş fiyatları 11 liraya kadar düştü! Flaş gelişme

Gümüş yatırımcıları, 'gümüş fiyatları bugün ne kadar 29 Haziran 2022? Gümüşün gram fiyatı kaç lira? 1 gram gümüş kaç TL?' sorularının cevaplarını sorgulatıyor.

 Gümüşün ons fiyatı bugün 20,82 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Peki gümüşte neler oluyor? Gümüş fiyatları neden düşüyor? Gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş fiyatları bugün ne kadar 30 Haziran 2022? İşte tüm merak edilenler...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön