19 / 04 / 2024

Gümüş yatırımcıları müjde! Gümüş fiyatları yükseliyor

Gümüş yatırımcıları müjde! Gümüş fiyatları yükseliyor

Gümüş fiyatları milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları 10 lira seviyelerine kadar düştükten sona bu hafta tekrar yükselişe geçti. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş gram alış satış fiyatı kaç lira?



GÜMÜŞ FİYATLARI NE OLUR?

Gümüş fiyatlarının ne olacağını merak eden yatırımcılar araştırmaya başladı. Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş gümüş fiyatlarının yükseleceğini söylerken 12 lira altının alım için bir fırsat olduğunun altını çizdi.

Peki gümüş fiyatları neden düşer veya neden yükselir? Gümüş fiyatlarını etkileyen faktörler neler? Milyonlarca kişi buj soruların cevaplarını merak ediyor. İşte merak edilenler...

 Gümüş yatırımcıları müjde! Gümüş fiyatları yükseliyor

GÜMÜŞ FİYATLARINI ETKİYEN FAKTÖRLER NELER?

Gümüşün yükselmesine veya düşmesine neden olan diğer faktörler arasında küresel faiz oranlarında değişim, nakit akışındaki değişim, para birimlerinin değer ve kurlarındaki iniş çıkışlar etkili olmaktadır.

Bunların yanı sıra nakit akışındaki değişim, ekonomik durgunluk ve küresel enflasyon artışı veya düşüşü gümüş fiyatlarının düşmesine ya da artmasına neden olur.

Gümüşe yatırım yapılır mı diye soranlara kapak gibi cevap! 12 lira oldu...

Gümüş fiyatları tekrar 12 lira oldu! Son dakika gümüş fiyatları 1 Ağustos 2022


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön