28 / 03 / 2024

Gümüş yatırımcıları yas tutuyor! 12 liranın altına düşen gümüş korkutuyor! Elinde gümüşü olanlar....

Gümüş yatırımcıları yas tutuyor! 12 liranın altına düşen gümüş korkutuyor! Elinde gümüşü olanlar....

Gümüş fiyatları 12 lira seviyelerine kadar yükseldikten sonra bu hafta içi düşüşe geçti. Gümüş fiyatlarında son durum yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Peki gümüş fiyatları bugün kaç TL? Gümüş fiyatları neden düşüyor? Gümüş fiyatları 25 Haziran 2022 son dakika...



GÜMÜŞ FİYATLARI NE OLUR? GÜMÜŞ YÜKSELECEK Mİ, DÜŞECEK Mİ?

Gümüş fiyatları için uzman isimlerden gümüş yorumları gelmeye devam ediyor. Gümüş fiyatlarının Temmuz ayında atak yapacağını söyleyen uzmanlar gümüş fiyatlarının 12 lira seviyesinin geçeceğini söylüyor.

Uzmanlara göre gümüş fiyatlarında 11 lira seviyeleri alış fırsatı olarak görülüyor. Bu seviyelerde gümüş bozdurulmaması gerektiğini vurgulayan uzmanlar gümüşün ons fiyatının 26 dolar seviyesine kadar yükseleceğini söylüyor.

Gümüş fiyatları 12 liranın altına düştü! Gümüş yatırımcıları yas tutuyor! Gümüş fiyatlarında son dakika...

Gümüş yatırımcılarına kötü haber geldi! Gümüş fiyatları düşüyor! Son dakika...

Gümüş yatırımcıları endişeli! Gümüş fiyatları düşüşe geçti! İşte gümüş fiyatlarında son durum


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön