26 / 04 / 2024

Gümüş yükselişe mi geçti? İşte gümüşte son durum

Gümüş yükselişe mi geçti? İşte gümüşte son durum

17 Eylül 2022 gümüş fiyatları ne kadar oldu, gümüş günlük değişime uğramaya devam ediyor. Son zamanlarda dalgalı bir seyir izleyen emtia gümüş, 17 Eylül 2022 Cumartesi gününde ne kadar oldu? Gümüşe dair son gelişmeler haberimizde.



Gümüş 17 Eylül 2022’de ne kadar oldu, gümüş ne kadar oldu sorusunun yanıtı merak edilen konular arasında yer alıyor. Ülkemizde ve dünya çapında gelişen siyasi olaylar sonrasında yükselen veya düşen gümüş fiyatları hakkında fiyat araştırmaları devam ederken, 17 Eylül 2022 gümüş kaç lira oldu? Gümüş fiyatları bugün ne kadar? soruları da internette sık sık araştırılıyor. İşte, 17 Eylül 2022 gümüş fiyatları:

GÜMÜŞ 17 EYLÜL 2022 FİYATLARI BUGÜN NE KADAR, KAÇ LİRA?

17 Eylül 2022 günü gümüşün alış ve satış fiyatları belli oldu. Gümüş piyasasında en düşük gümüş gram 11,49 Türk Lirası’ndan işlem görüyor. Gram gümüşün satış fiyatı ise 11,50 Türk Lirası'dan işlem görüyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön