18 / 04 / 2024

gümüş gram

gümüş gram

17 Eylül 2022 gümüş fiyatları ne kadar oldu, gümüş günlük değişime uğramaya devam ediyor. Son zamanlarda dalgalı bir seyir izleyen emtia gümüş, 17 Eylül 2022 Cumartesi gününde ne kadar oldu? Gümüşe dair son gelişmeler haberimizde.

Gümüş güç topluyor! Gümüşün gramı bugün ne kadar? İşte 18 Nisan 2022 gümüş fiyatı...

Gümüş, yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcıların son zamanlarda gümüşe olan talepleri artarken gümüş fiyatları da yükselmeye başladı. Peki gümüşün gramı bugün ne kadar? Gümüş bugün ne kadar? İşte 18 Nisan 2022 gümüş fiyatı...

Yatırımcılar dikkat! Gümüşün gramı bugün ne kadar?

Yatırımcıların son zamanlarda gümüşe yatırım yapmaya başladı. Altın fiyatlarının yükselmesi, yatırımcıları gümüşe yöneltti. Peki gümüş bugün kaç lira oldu? 13 Nisan 2022 son dakika gümüş fiyatları...

Gümüşün gramı bugün kaç lira? 2 Nisan 2022 gümüşün gramı!

Yatırımcılar altın fiyatlarından sonra en çok gümüş fiyatlarını araştırıyor. Gümüşün gram fiyatı dün haftanın son işlem gününü, alış fiyatı 11,60 TL, satış fiyatı ise 11,95 TL seviyelerinde tamamladı. Peki bugün gümüşün gramı kaç lira?

Gümüş bugün neden düştü? İşte 25 Şubat 2022 gümüş fiyatı!

Gümüş dün, Ukrayna krizi ile ilgili ABD ve Rusya tarafından gelen açıklamalardan sonra sert yükselirken bu senenin zirvesine ulaştı. Bugün ise güne düşüşle başlayan gümüş, yakından takip ediliyor. İşte 25 Şubat 2022 gümüş fiyatı...

Gram altın, euro ve gümüş almak için iyi zaman diyen İslam Memiş dolar için uyardı! Bu günlere aman dikkat

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın, euro ve gümüş almanın iyi zaman olduğunu söyleyerek, bu akşam açıklanacak Fed faiz kararı sonrası için dolar konusunda uyardı.

Gümüş güncel fiyatı! 1 gram gümüş ne kadar? 21 Eylül Perşembe gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları son dönemde atağa geçti. Gümüşe yatırım yapmak isteyenler günlük olarak gümüş fiyatlarındaki güncel fiyatları takip ediyor. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? 1 gram gümüş kaç lira? 21 Eylül 2023 gümüş fiyatları.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş: Gümüşün gramı 24 TL olacak

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüş ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Memiş, gümüş fiyatlarının yükselişe geçeceğini belirterek gram fiyatının 24 TL olacağını söyledi.

Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor! 1 gram gümüş bugün kaç liradan satılıyor? 

Küresel ekonomide stagflasyon tehdidi gittikçe açığa çıkması ons altın ve ons gümüş fiyatlarının daha iyi performans göstereceğine işaret ediyor. Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor. Peki bugün gümüşün ons fiyatı ne kadar? 1 gram gümüşün fiyatı kaç lira?

GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI! 31 Ağustos 2023 Perşembe gümüş alış satış fiyatları ne kadar?

Gümüş fiyatlarındaki son durum merakla araştırılıyor. Altın ve dolardan sonra yatırımcılar gümüşe yönelmeye başladı. Gümüşteki hareketlilik devam ediyor. Doların düşmesine bağlı olarak gümüş fiyatlarına da aşağı yönlü bir düşüş görülüyor. Peki 1 gram gümüş kaç TL? 31 Ağustos 2023 Cuma gümüş ne kadar

Gümüş fiyatlarında yükselişler bekliyorum diyen İslam Memiş rakam verdi! 

Gümüşün gram fiyatı 21 lira seviyesine yükseldi. Son zamanların en yüksek seviyesini test eden gümüş için Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş ''gümüş fiyatlarında yükselişler bekliyorum'' diyerek rakam verdi.

Güncel gümüş fiyatları! 1 gram gümüş kaç lira? 22 Ağustos Salı gümüş ne kadar?

Gümüş fiyatlarındaki son durum merakla araştırılıyor. Altın ve dolardan sonra yatırımcılar gümüşe yönelmeye başladı. Dolar kuruna bağlı hareket eden gümüş bugün yükselişe geçti.  Peki 1 gram gümüş kaç lira? 22 Ağustos Salı gümüş ne kadar?

1 gram gümüş ne kadar? 14 Ağustos 2023 Pazartesi gümüş fiyatları kaç lira? İşte Güncel gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları son zamanlarda atağa geçen yatırım araçlarından biri. Gümüşe yatırım yapmak isteyenler günlük olarak güncel gümüş fiyatlarını araştırıyor. Peki 1 gram gümüş ne kadar? 14 Ağustos 2023 Pazartesi gümüş fiyatları kaç lira? İşte Güncel gümüş fiyatları.

'Gümüşün bir anda yıldızı parlar' diyen İslam Memiş gümüş için yeni rekoru açıkladı!

'Gümüşün bir anda yıldızı parlar' diyen İslam Memiş gümüş için yeni rekoru açıklayarak yatırımcıları uyardı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüşün gramı kaç lira olacak?

Gümüşün gramı 18 TL'ye düşecek diyen İslam Memiş sonrasında olacakları peş peşe açıkladı! Sabırlı olan kazanır...

Gümüş fiyatları, yükselen dolar/TL kurunun etkisiyle rekor kırdı. Son günlerde dalgalı seyreden gümüş için İslam Memiş gram fiyatınınn 18 TL'ye düşeceğini sonrasında ise olacakları peş peşe açıkladı. Sabırlı olan kazanır...

Ne altın ne gümüş ne de dolar! İslam Memiş bu kez rotayı değiştirdi: Süre artık doldu

İsabetli Gram altın ve gram gümüş tahminleri ile tanınan İslam Memiş, bu kez farklı bir alanda uyarılar yaptı. Düşüş beklentisinde olunmaması gerektiğinin altını özellikle çizen Memiş, "Süre artık doldu" diye uyardı. İşte tüm detaylar...

Gümüşün gram fiyatı ne kadar? 1 Temmuz 2023 gümüş alış satış fiyatı

1 Temmuz 2023 Cumartesi günü gümüşün fiyatı ne kadar oldu? Gümüşün gram fiyatı ne kadar? İşte 1 Temmuz 2023 gümüş alış satış fiyatı...

Gümüş gram fiyatı ne kadar? 21 Haziran 2023 güncel gümüş fiyatları

21 Haziran 2023 Çarşamba günü gümüşün fiyatı ne kadar oldu? Yatırımcılar gümüş fiyatlarını araştırıyor. İşte güncel gümüş fiyatları..

gümüş gram Haberi

gümüş gram

Gümüş 17 Eylül 2022’de ne kadar oldu, gümüş ne kadar oldu sorusunun yanıtı merak edilen konular arasında yer alıyor. Ülkemizde ve dünya çapında gelişen siyasi olaylar sonrasında yükselen veya düşen gümüş fiyatları hakkında fiyat araştırmaları devam ederken, 17 Eylül 2022 gümüş kaç lira oldu? Gümüş fiyatları bugün ne kadar? soruları da internette sık sık araştırılıyor. İşte, 17 Eylül 2022 gümüş fiyatları:

GÜMÜŞ 17 EYLÜL 2022 FİYATLARI BUGÜN NE KADAR, KAÇ LİRA?

17 Eylül 2022 günü gümüşün alış ve satış fiyatları belli oldu. Gümüş piyasasında en düşük gümüş gram 11,49 Türk Lirası’ndan işlem görüyor. Gram gümüşün satış fiyatı ise 11,50 Türk Lirası'dan işlem görüyor.

GÜMÜŞ NEDEN YÜKSELİR VE DÜŞER?

Altın ile gümüş fiyatları genellikle doğru orantılıdır. Gümüş gram fiyatı ülkemizde ve dünyada yaşanan gelişmeler...