29 / 03 / 2024

Gümüşhane'de iki tesis arası bağlantı köprüsü yapılıyor!

Gümüşhane'de iki tesis arası bağlantı köprüsü yapılıyor!

Gümüşhane'de yapına devam eden çevre yolu çalışmaları sırasında Gümüşhane Belediyesine ait katı atık aktarma istasyonu ve atık su arıtma tesisi yolu için ulaşım köprüsü yapılıyor.



Belediye Başkanı Ercan Çimen, yaptığı açıklamada, Hacıemin Mahallesi'nde bulunan katı atık aktarma istasyonu ve atık su antma tesisi yolunun çevre yolu çalışmaları sırasında kullanılma/ hale geleceğini ifade etti.


Bağlantı köprüsünün Karayolları tarafından yapılacağını belirten Çimen, şöyle devam etti: "İlimizde süren en önemli yatırımlardan biri olan çevre yolu çalışmaları sırasında katı atık aktarma istasyonu ve atık su arıtma tesisine ulaşım sağlanan çevre yolu başlangıcındaki köprü yapım çalışmaları nedeniyle kapanıyor. Bizim de buraya bağlantı kurabilmemiz için bağlantı köprüsü yapmamız gerekiyordu ancak belediyemizin kaynaklarım harcamadan bu köprünün yapılması için girişimlerde bulunduk. Girişimlerimiz sonuç verdi ve köprünün yapımım Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığımız üstlendi. Köprü yapımıyla bu alanda kalan Harşit Çayı'mn ıslahı da gerçekleştirilecek." 


Anayurt


Geri Dön