26 / 04 / 2024

  Kolektif House nedir

  Kolektif House nedir

Kolektif House, bugün İstanbul’da iki yakada 4 ofisiyle 1.500 şirkete ev sahipliği yapıyor. Girişimin kurucu ortağı ve CEO'su Ahmet Onur, 2021’de de yurt dışında en az iki ülkede operasyonlarımızın başlamasını hedefliyoruz” dedi...

Kolektif House 2022'de büyümeye devam edecek!

Ofis sektöründe yeni nesil çözümler sunan Kolektif House, 2021'de pandemiyi fırsata çevirerek büyümesini sürdürdü. Şirket 2022'de yurt dışına açılmayı hedefliyor. 

Ofis sektöründe trendler sil baştan değişiyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Didem Eryar Ünlü, koronavirüs salgınıyla değişen ofis sektörünü ve Kolektif House Kurucu Ortağı ve CEO’su Ahmet Onur'un konuyla ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Didem Eryar Ünlü'nün 'İş hayatında “olasılıklar dünyası”nın kapısı aralandı' başlıklı yazısı...

Kolektif House yeni lokasyonu için gün sayıyor!

Paylaşımlı ofis konseptiyle hizmet veren Kolektif House, Maslak'taki yeni lokasyonu için geri sayıma başladı. Kolektif House’un Aksoy Plaza’da yer alacak lokasyonu, Haziran ayında üyelerine hizmet verecek.

Kolektif House yeni ofis çözümleri geliştiriyor!

Ofis beklentilerini yakından inceleyen Kolektif House, yeni ofis çözümleri geliştiriyor. Şirket, ön yatırım şartı olmadan, ofis dairelerinde kurumların ihtiyacına uygun taşınmaya hazır ofis modeline başlıyor.

Kolektif House 2021'de yurtdışına açılacak!

Kolektif House, bugün İstanbul’da iki yakada 4 ofisiyle 1.500 şirkete ev sahipliği yapıyor. Girişimin kurucu ortağı ve CEO'su Ahmet Onur, 2021’de de yurt dışında en az iki ülkede operasyonlarımızın başlamasını hedefliyoruz” dedi...

Kolektif House’dan İstanbul’a 4'üncü merkez!

Paylaşımlı ofis konseptiyle hizmet veren Kolektif House, 4'üncü merkezini Aataşehir'de açtı. 

Kolektif House'un 4. merkezi Ataşehir'de açılıyor!

Ortak ofis alanı sunan Kolektif House, İstanbul'da 4. merkezini açıyor. Paylaşımlı ofis konseptiyle düzenlenmiş yeni lokasyon Ataşehir'de hizmet verecek.

Üçüncü dalga ofis kültürü; Kolektif House!

Ortak çalışma ve ofis alanı Kolektif House’un kurucularından Ahmet Onur: “Üçüncü dalga ofis gibi bir kültür oturtuyoruz burada. Hayalimiz ilk günden çalışanların mutluluğunu, motivasyonunu artıran iş ortamı”

The House Residence Bomonti'den hayvan barınaklarına destek!

The House Residence Bomonti, bakıma muhtaç hayvanlar için harekete geçti. Tüm hayvanseverler, kullanmadıkları eşyaları 26 Nisan’da Bomonti Antika Pazarı’nda kurulacak özel stantta satacak.

House Residence Bomonti'de satışlar devam ediyor!

YENİGÜN İnşaat yatırımı, The House Collection markası ve FYP dizayn, marka ve konsept planlaması ile Bomonti'de hayat bulan The House Residence, bölgede farklılık yaratmaya devam ediyor.

Bomonti The House Residence'ta kiralama ve satışlar başladı!

İstanbul’un merkezi Bomonti’de konsepti ve mimarisi ile residence anlayışına farklı bir bakış açısı getiren The House Residence ticari ünitelerinde kiralama ve satışlar başladı.

Bomonti The House İstanbul iletişim!

Bomonti The House İstanbul iletişim bilgileri satış ofisi telefon numarası 444 49 30 olarak belirlendi. Projede ilk 3 katı house otel, 4 ila 15 katı ise rezidans olarak dizayn edildi.

Yenigün Bomonti The House satılık!

Yenigün Bomonti The House satılık dairelerin tipleri studyo, 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. İstanbul Şişli Bomonti'de yükselen proje daireler Mayıs 2016 yılında teslim edilecek.

  Kolektif House nedir Haberi

  Kolektif House nedir

5 yıl önce kurulan Kolektif House, bugün İstanbul’da iki yakada 4 ofisiyle 1.500 şirkete ev sahipliği yapıyor. Kolektifli şirketlerin yüzde 50’si teknoloji ve teknoloji dışı girişimlerden oluşuyor. “Kolektif House için otelciliği ofis dünyasına sokan marka diyebiliriz” diyen girişimin kurucu ortağı ve CEO'su Ahmet Onur, bu yıl içinde Ankara ve İzmir’de de ortak çalışma alanları hayata geçirmek için düğmeye basacaklarını söylüyor.

Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre; bin 500 şirkete ev sahipliği yapan Kolektif House, en son Ataşehir’de açtığı 4’üncü ofisiyle istikrarlı büyümesini sürdürüyor. Kolektif House Kurucu Ortağı ve CEO’su Ahmet Onur, yeni markalar yaratacaklarını belirterek, “2020 hedefimiz, İstanbul dışında da konumlanmak. 2021’de de yurt dışında en az iki ülkede operasyonlarımızın başlamasını hedefliyoruz” diyor.

Kolektif Academy markasıyla eğitime kurum ve kişi özelinde...