29 / 03 / 2024

  Türkan Akyol Göğüs Hastalıkları Hastanesi kiraya mı verildi

  Türkan Akyol Göğüs Hastalıkları Hastanesi kiraya mı verildi

Bursa Ertuğrulgazi'de bulunan Türkan Akyol Göğüs Hastalıkları Hastanesi, depreme dayanıksız olduğu sebebiyle kapatılmıştı. CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca,"Depreme dayanıksız denilerek kapatılan Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nin bir özel okula 10 yıllığına kiraya verildiğini öğrendik" dedi...

Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Türkan İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkan İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de kuruldu.

Aykan Altyapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Aykan Altyapı İnşaat Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Türkan Akkuş Soyyiğit tarafından kuruldu.

Ctd Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ctd Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Zafer Durmaz, Cahit Durmaz, Türkan Durmaz, Güzin Durmaz Zerentürk, Yasemin Durmaz ve Makbule Esin Toğlukdemir ortaklığında kuruldu.

25mkl İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

25mkl İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Mükail Türkan tarafından kuruldu.

Taşer Gıda İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşer Gıda İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Türkan Atay tarafından kuruldu.

Bdr Akyol İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Bdr Akyol İnşaat Taahhüt Limited  Şirketi Sancaktepe’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Esra Akyol tarafından kuruldu.

Gürkan Akgün'den Kanal İstanbul açıklaması!

Bugün temelinin atılacağı ve tören gerçekleştirileceği belirtilen çılgın proje Kanal İstanbul'la ilgili açıklamalar gelmeye devam ediyor. İBB’nin İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün, temel atma töreniyle ilgili konuştu.

Meral Akşener'den kaçak çiftlik yanıtı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Grup Başkanvekili Lütfü Türkan'ın sahip olduğu çiftlikle ilgili iddiaları cevaplandırdı.

Ömay Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ömay Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile türkan Öztürk tarafından kuruldu.

Mimariyen Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimariyen Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Türkan Tanrıverdi tarafından kuruldu.

Kuleport Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuleport Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 60 milyon TL sermaye bedeli ile Zafer Durmaz, Cahit Durmaz, Türkan Durmaz, Makbule Esin Toğlukdemir, Yasemin Durmaz ve Güzin Durmaz Zerentürk ortaklığında kuruldu.

Yağmur Ünal ve Türkan Şoray evinin kapılarını ilk kez açtılar!

Yapımcı Yağmur Ünal ve Türkan Şoray birlikte yaşadıkları Çubuklu’daki villasının kapısını Hello Fashion Homes dergisine açtı.

  Türkan Akyol Göğüs Hastalıkları Hastanesi kiraya mı verildi Haberi

  Türkan Akyol Göğüs Hastalıkları Hastanesi kiraya mı verildi

Bursa'da 'depreme dayanıksız' denilerek kapatılan Prof. Dr. Türkan Akyol Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nin özel bir okula kiraya verildiği öğrenildi. 

Sözcü'den Halil Ataş'ın haberine göre; olayı büyük bir skandal olarak değerlendiren CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, "'Depreme dayanıksız' denilerek kapatılan Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nin yeniden inşa edilerek yine sağlık alanında hizmet vereceği söylenmişti. Hastanenin bir özel okula 10 yıllığına kiraya verildiğini öğrendik. Bu bir skandal" diye konuştu.

Bursa ve Marmara Bölgesi'nden hastalara hizmet veren Ertuğrulgazi’deki Prof. Dr. Türkan Akyol Göğüs Hastalıkları Hastanesi, Şehir Hastanesi’nin açılınca Temmuz 2019’da kapatılmıştı.

HASTANE 10 YILLIĞINA ÖZEL OKULA KİRALANDI

AKP Bursa Milletvekili Mustafa Esgin ve dönemin İl Sağlık Müdürü Özcan Akan, “Bina depreme dayanıksız” diyerek, Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nin yeniden inşa edilmesi gerektiği yönünde açıklamalarda bulunmuştu. Prof. Dr. Türkan Akyol Göğüs Hastalıkları...