25 / 04 / 2024

0255 İstanbul lokasyon

0255 İstanbul lokasyon

BCC INVEST imzası ile yükselen projede daire teslimleri hemen gerçekleşmesi planlanıyor. 0255 İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında İstinye Park AVM 'ye 8 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

0255 İstanbul iletişim!

Konum bilgisine göre E-6 bağlantı yoluna 11 kilometre uzaklıkta bulunan proje BCC INVEST imzası taşıyor. 0255 İstanbul iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0530 350 54 65 olarak belirlendi.

Deniz İstanbul Bahar Rezidans nerede? Bahar Rezidans lokasyon bilgisi!

Nisan ayının başında görücüye çıkacak olan Deniz İstanbul Bahar Rezidans nerede? İşte Bahar Rezidans lokasyon bilgisi...

Benesta Acıbadem lokasyon bilgisi!

Benesta'dan İstanbul’a yeni bir projeye geliyor. Konut projelerine bir yenisini daha dahil eden Benesta'nın Benesta Acıbadem projesi ön satışa sunuldu. Peki Benesta Acıbadem nerede yükselecek? İşte Benesta Acıbadem Lokasyon bilgisi...

Tema İstanbul 2 nerede? Lokasyon bilgisi!

Tema İstanbul 2 nerede sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Tema İstanbul 2 nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Folkart Nefes İstanbul nerede? Lokasyon bilgisi!

Folkart Nefes İstanbul nerede sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Folkart Nefes İstanbul nerede sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi...

Tema İstanbul 3. Etap lokasyon!

Tema İstanbul 3. Etap lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Tema İstanbul 3. Etap lokasyon bilgisi ve proje detayları...

Tuzla Doka Evleri lokasyon!

Tuzla Doka Evleri lokasyon bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplamda 142 daireye yer verilen proje İstanbul Anadolu Yakası Tuzla Aydınlı'da yükseliyor.

Safahat İstanbul Konakları nerede? İşte lokasyon!

"Büyük Çamlıca'nın büyük projesi" sloganıyla basına tanıtılan Safahat İstanbul Konakları 3 bin 600 adet daire ve 50 adet ticari üniteden meydana geliyor. Peki Safahat İstanbul Konakları nerede? İşte lokasyon!

3. İstanbul Grand Rezidans nerede? İşte lokasyon!

Peşinde yüzde 15 indirim sağlanan 3. İstanbul Grand Rezidans projesinde daire fiyatları 299 bin liradan başlıyor. Peki 3. İstanbul Grand Rezidans nerede? İşte lokasyon!

İstanbul Kuzey Yakası Başakşehir lokasyon!

İstanbul Kuzey Yakası Başakşehir projesi 373 adet ofis, ticari alan ve otelden meydana geliyor. İstanbul Kuzey Yakası Başakşehir lokasyon bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Tema İstanbul açık adresi! İşte lokasyon!

Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur işbirliğiyle hayata geçirilen Tema İstanbul projesi, Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı-Atakent bölgesinde yer alıyor. İşte Tema İstanbul açık adresi! İşte lokasyon...

Yakuplu Asrın Konakları Marina lokasyon!

Toplam 57 adet lüks villadan oluşan Asrın Konakları Marina İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Yakuplu'da inşa ediliyor. Yakuplu Asrın Konakları Marina lokasyon bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Güneşli Perola Residence lokasyon!

Three Sun imzası taşıyan Bağcılar Perola Residence projesi İstanbul Bağcılar'a bağlı Güneşli'de konumlandırılıyor. Projede daire fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Güneşli Perola Residence lokasyon....

Divan Residence at G Tower lokasyon avantajıyla öne çıkıyor!

Basın Ekspres Yolu üzerinde devam eden metro hattına direkt bağlantı sağlayacak olan Divan Residence at G Tower, toplu ulaşım araçlarının yanı sıraİstanbul’un ana arterleri TEM ve E5 otoyolları ve Avrasya Tüneli’ne yakınlığıyla da lokasyon avantajı sunuyor.

0255 İstanbul lokasyon Haberi

0255 İstanbul lokasyon

Daire seçeneklerinin 2+1 ve 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği projede ödeme planına göre banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor. 


Ortak donatı alanları olarak projede yürüme yolları, dinlenme alanları, her daire için özel otopark ve güvenlik gibi ortak imkanları bulunuyor. Projede daire teslimleri hemen gerçekleşiyor. 


BCC INVEST imzası taşıyan projede fiyat listesi kapsamında çatı katı konut fiyatları 400 bin dolardan, bahçe katı konut fiyatları 500 bin dolardan başlıyor. 


0255 İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında Sarıyer’e 4 kilometre, E-6 bağlantı yoluna 11 kilometre, İstinye Park AVM'ye 8 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 


Adres: Kilyos Yolu Caddesi No:255 Zekeriyaköy /Sarıyer/ İSTANBUL 


Telefon: 0530 350 54 65

Web: http://o255istanbul.com/

Tülay...