20 / 04 / 2024

10. Finans Zirvesi

10. Finans Zirvesi

Active Academy’nin onuncusunu düzenlediği Uluslararası Finans Zirvesi’ne “onur konuşmacısı” olarak katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, son 10 yılda yaptıkları 560 bin konutun yaklaşık 60 bin’inin kentsel dönüşüm kapsamında yapıldığını sö

Dev finans kuruluşundan şok rapor: 2024’de iflaslar yüzde 10 artacak! İşte en kırılgan sektörler

Allianz Trade, 2023 yılı kez Küresel İflas Raporu’nun ikincisini yayınladı. Raporda, küresel ticari iflasların 2023 yılında yüzde 6 ve 2024 yılında ise yüzde 10 artacağı belirtiliyor. Raporda en kırılgan sektörlere de yer verildi.

Finans uzmanları uyardı: 10 ABD bankası daha iflas edebilir!

ABD’de 3 gün içerisinde iki bankaya kayyum atanması ile dünya borsalarında ciddi düşüşler yaşanırken uzmanlar domino etkisi ile en az 10 ABD bankasının daha iflas edebileceğini belirtti.

İBB'den İstanbul’daki riskli binalara 10 yıl vadeli yeni finansman: Ana parayı vatandaş, faizi İBB ödeyecek! 

İBB, çürük binaların depreme dayanıklı hale getirilmesi amacıyla yeni bir finans modeli hazırlandı. Riskli binalara 10 yıl vadeli yeni finansman: Ana parayı vatandaş, faizi İBB ödeyecek! 

Memur ve emeklinin maaş zammı belli oluyor!10 bin lirayı geçecek!

AA Finans’ın Kasım ayı aylık enflasyon beklentisi yüzde 3,10 olurken, tahmini rakamlara göre emekli ve memur zammı için rakamlarını tek tek hesapladık. 10 bin lirayı geçiyor!

Emekli promosyonunda tarihi gün! 10 bin TL'yi hemen alabilirsiniz! Ziraat, Yapı Kredi, TEB, QNB Finans...

Emekli promosyonunda yarış devam ediyor. Emekli promosyonlarında geri sayım başladı. Kampanyalar tam gaz devam ederken promosyon miktarı 10 bin TL'ye dayandı. Peki, 2022 en yüksek emekli promosyonu ne kadar? Hangi banka ne kadar, kaç TL promosyon veriyor? İşte detaylar...

Emekli maaş promosyonunda rekabet bitmiyor! Türkiye Finans rakamı yükseltti tam 10 bin TL!

Bankaların emekli maaşlarında promosyon yarışı devam ediyor. Türkiye Finans Katılım Bankası 7500 TL promosyona ek olarak toplam 2.500 TL daha verecek.

Nakit ihtiyacı olanlar dikkat! Hesaplara 10 bin TL yatacak! Başvuran alıyor!

Finans Bank'a ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunan vatandaşlara müjdeli haber geldi. Başvuru işlemlerini gerçekleştiren vatandaşlara ay sonuna kadar 10 bin TL’lik ödeme yapılacak. İşte ayrıntılar...

İstanbul Finans Merkezi kuruluyor! Şirketlere 10 yıl boyunca yüzde 100 vergi indirimi!

İstanbul'un, New York, Londra gibi dünyanın sayılı finans merkezlerinden biri haline gelmesi için uzun süredir yapılan çalışmaların sonuna gelindi. Buna göre, merkez içerisinde yer alan şirketlere 10 yıl boyunca yüzde 100 kurumlar vergisi indirimi uygulanacak.

İstanbul Finans Merkezi'nde yer alacak şirketler 10 yıl kurumlar vergisi ödemeyecek!

İstanbul Finans Merkezi'nde çalışmalar son aşamaya geldi. Merkez için hazırlanan yasalara göre; merkez içerisinde yer alan şirketlere 10 yıl boyunca yüzde 100 kurumlar vergisi indirimi uygulanacak.

8. Gayrimenkul Liderler Zirvesi'nde neler konuşuldu?

Management Plus Danışmanlık Eğitim tarafından her yıl organize edilen ve bu 8. yedincisi düzenlenen “Gayrimenkulde Liderler Zirvesi” 10 Aralık 2020’ de 850 kişinin katılımıyla Zoom üzerinden ve Youtube'dan canlı yayınla izlendi. Peki 8. Gayrimenkul Liderler Zirvesi'nde neler konuşuldu?

8. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi 10 Aralık'ta!

'Pandemi sonrasında gayrimenkul sektörünün geleceğinde, estetik, sağlık ve çevresel faktörlerin önemi' başlığı altında yapılacak olan 8. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi, 10 Aralık'ta Youtube'dan canlı olarak gerçekleştirilecek. 

Uluslararası Finans Merkezi'ne 10 katlı konutlar için izin!

Ümraniye’nin yeşil alanlarının, Uluslararası Finans Merkezi’ne yapılacak 'süs bahçesi' için Bakanlık kararıyla kullanılmasına karar verildi. İçinde sağlık merkezinin de olduğu yeşillikler içindeki yaklaşık 15 bin metrekarelik arazinin yerine, 10 katlı konutlar inşa edilecek. 

8. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi 10 Aralık'ta!

2012'den bu yana Management Plus Danışmanlık ve Eğitim tarafından her yıl organize edilen “Gayrimenkulde Liderler Zirvesi” 10 Aralık'ta gerçekleştirilecek.

10. Finans Zirvesi Haberi

10. Finans Zirvesi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Swiss Otel İstanbul’da gerçekleştirilen 10. Finans Zirvesi’nin “onur konuşmacısı” olarak son yılların en tartışmalı girişimlerinden biri olan kentsel dönüşüm hakkında konuştu. Bakanlığın, son 10 yılda 560 bin konutu kentsel dönüşüm kapsamında yaptıklarını belirten Bayraktar, yine son 10 yılda özel sektörün toplam 4.5 milyon, kamunun ise 560 bin konut ürettiğini açıkladı. Bu süre içinde Türkiye’de yapı, inşaat, mühendislik sektörlerinin, inşaat elemanlarıyla birlikte tecrübe kazandığını belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı, “Devlet olarak biz de iş yapa yapa, damdan düşe düşe öğrendik ve derinlik kazandık” dedi.