24 / 04 / 2024

103 emekli amiral kanal istanbul

103 emekli amiral kanal istanbul

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 103 emekli amiralin bildirisine yönelik soruşturmaya ilişkin değerlendirme yaptı. İşte Altun'un o değerlendirmesi...

Eski milletvekillerinden Kanal İstanbul bildirisi!

Montrö Sözleşmesi'yle ilgili bir bildiri yayımlayan 103 emekli amiralden 14'ü hakkında gözaltı kararı çıkmasının yankıları devam ederken bir bildiri de eski milletvekillerinden geldi.

İstanbul Ticaret Borsası'ndan 103 emekli amiralin Kanal İstanbul açıklamasına tepki!

İstanbul Ticaret Borsası (İSTİB) Başkanı Ali Kopuz, 103 emekli amiralin Kanal İstanbul açıklamasına tepki gösterdi.

Mevlüt Çavuşoğlu'ndan 103 emekli amiralin Kanal İstanbul açıklamasına tepki!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bazı emekli amirallerin imzasıyla yayımlanan açıklamaya tepki gösterdi.

103 emekli amiral için soruşturma açıldı! 

Montrö Boğazlar sözleşmesi ve Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik ortak bildiri yayınlayan 103 emekli amiral için soruşturma açıldı. 

Devlet Bahçeli'den 103 emekli amiralin açıklamasına tepki! 

Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli 103 emekli amiralin Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik açıklamasına yaptığı açıklamaya tepki gösterdi. 

Binali Yıldırım'dan 103 emekli amiralin açıklamasına tepki!

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, bazı emekli amirallerin açıklamasına tepki gösterdi. Yıldırım, ''Bekadan bahseden bu bildiriyi çok da dikkate almamak gerekir" diye konuştu.

Asrın İşadamları Derneği'nden 103 emekli amiralin açıklamasına tepki!

Asrın İşadamları Derneği, 103 emekli amiralin açıklamasına tepki gösterdi. ASRİAD Genel Başkanı Adnan Danışman, 103 emekli amiralin açıklamasıyla ilgili "Bu çağda hala darbe düşüncesi ile iktidarları hizaya çekmek ya da değişimini hayal etmek tam anlamıyla ilkelliktir" dedi.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği'nden 103 emekli amiralin açıklamasına tepki! 

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği, 103 emekli amiralin Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik yaptığı açıklamaya tepki gösterdi. 

KOBİDER 103 emekli amiralin açıklamasına tepki gösterdi! 

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) 103 emekli amiralin Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik yaptığı açıklamaya tepki gösterdi. 

Süleyman Soylu'dan, 103 emekli amiralin açıklamasına tepki!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 103 emekli amiralin açıklamasına tepki vererek, önemli açıklamalar yaptı.

Fahrettin Altun'dan, 103 emekli amiralin bildirisine yönelik soruşturmaya ilişkin değerlendirme!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 103 emekli amiralin bildirisine yönelik soruşturmaya ilişkin değerlendirme yaptı. İşte Altun'un o değerlendirmesi...

103 emekli amiralden Montrö ve Atatürk bildirisi!

Montrö Boğazlar Sözleşmesi'yle ilgili açıklama yapan 103 emekli amiral, "Türk Milletinin bağrından çıkan şanlı bir geçmişe sahip, Ana ve Mavi Vatan’ın koruyucusu Deniz Kuvvetleri Komutanlığı personelinin Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda yetiştirilmesi elzemdi" dedi.

Murat Kurum'dan 103 emekli amiralin Kanal İstanbul açıklamasına tepki!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum 103 emekli amiralin Kanal İstanbul açıklamasına tepki gösterdi.

103 emekli amiral kanal istanbul Haberi

103 emekli amiral kanal istanbul

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 103 emekli amiralin açıklamasına ilişkin sadece imzacıların değil, onları cesaretlendirenin de hukuk önünde hesap vereceğini söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Fahrettin Altun, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının, açıklamayı hazırlayanlar ile varsa irtibatlı oldukları kişilerin tespiti ve yasal gereğinin takdir ve ifası amacıyla resen soruşturma başlattığını anımsattı.

Fahrettin Altun, "Sadece imzacılar değil, onları cesaretlendiren de hukuk önünde hesap verecek." değerlendirmesini yaptı.

103 emekli amiralden Montrö ve Atatürk...