25 / 04 / 2024

11. mahalle projesi iletişim

11. mahalle projesi iletişim

Onbirinci Mahalle Konutları Beylikdüzü projesinde daire fiyatları 345 bin lira ile 850 bin lira arasında değişiyor. Onbirinci Mahalle Konutları Beylikdüzü'nde teslimler Ekim 2018'de yapılıyor...

Batman'daki selden etkilenen 11 mahalle "afet bölgesi" ilan edildi!

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'nin dört bir yanında etkisini gösteren sağanak yağış sebebiyle Batman'da sel felaketi yaşandı. Valilik'ten konu ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. Kentte afet bölgesi ilan edilen mahalleler tek tek açıklandı. İşte o açıklama...

Yeşil Vadi Konsept Yeşil Mahalle lansman fiyatlarıyla satışta! 15 ay 0 faiz imkanı!

Türkiye’nin ilk bungalov mahallesi Yeşil Mahalle projesi satışa sunuldu. Teslimleri 10 ay sonra yapılacak olan projede lansmana özel fırsatlar sunuluyor.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 15 soruda tüm detaylarıyla!

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle projesi nerede inşa ediliyor? Emlak Konut GYO Bizim Mahalle projesinde kaç konut var? Emlak Konut GYO Bizim Mahalle projesi 15 soruda tüm detaylarıyla haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut GYO Bizim Mahalle projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Bizim Mahalle 1. ve 4. Etap değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Bizim Mahalle 1. Etap 4. Kısım (853 Ada 11 Parsel) projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Bizim Mahalle 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Bizim Mahalle (853 Ada 10 ve 11 Parsel) projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle projesi için ÇED süreci başladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Bizim Mahalle projesi için ÇED süreci başladı...

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle için ÇED süreci başladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Bizim Mahalle projesi için ÇED süreci başladı.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Emlak Konut Bizim Mahalle projesi için hazırlanan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Beylikdüzü 11. Mahalle mağdurlarından protesto gösterisi!

İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen 11. Mahalle projesinden konut alan ve mağdur olan vatandaşlar dün proje alanında bir protesto gösterisi gerçekleştirdi.

Beylikdüzü 11. Mahalle mağdurları yarın eylem yapacak!

İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen 11. Mahalle projesinden konut alan ve mağdur olan vatandaşlar yarın proje alanında bir protesto gösterisi gerçekleştirecek.

Tual Bizim Mahalle'de kısmi tasfiye!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile Küçükçekmece Bizim Mahalle 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen Tual Bizim Mahalle projesi tasfiye edildi...

Emlak Konut Bizim Mahalle'ye yabancı ilgisi!

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarlarından MIPIM 2019’a katılan Emlak Konut GYO'nun Bizim Mahalle projesi yatırımcılardan yoğun ilgi gördü.

MIPIM 2019'da Bizim Mahalle rüzgarı!

Emlak Konut GYO, dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarlarından MIPIM 2019’a katıldı. Birçok yabancı yatırımcının buluştuğu fuarda, Emlak Konut Bizim Mahalle projesi büyük ilgi gördü.

11. mahalle projesi iletişim Haberi

11. mahalle projesi iletişim


İstanbul Beylikdüzü ilçesinde yükselen Onbirinci Mahalle Konutları projesi Gül İnşaat imzasını taşıyor. Onbirinci Mahalle Konutları Beylikdüzü projesinde 600 daire, 28 dükkan, 9 ofis ve 1 market olacak.


Onbirinci Mahalle Konutları Beylikdüzü teslim tarihi Ekim 2018 tarihi olarak belirlendi. Onbirinci Mahalle Konutları Beylikdüzü projesi 28 bin 918 metrekare alanda inşa ediliyor.


Onbirinci Mahalle Konutları Beylikdüzü projesinde 2+1, 3+1, 3+2, 4+1, 4+2 ve 5+2 konut seçenekleri bulunuyor. Onbirinci Mahalle Konutları Beylikdüzü projesi 180 milyon lira yatırım bedeliyle inşa ediliyor.


Onbirinci Mahalle Konutları Beylikdüzü projesinde fiyatlar 345 bin lira ile 850 bin lira arasında belirlendi. Onbirinci Mahalle Konutları Beylikdüzü'nde yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları gibi olanaklar olacak.




Telefon: 0212 855 88 96

Web: http://www.onbirincimahalle.com/

Gülcihan...