29 / 03 / 2024

15. Gayrimenkul Zirvesi

15. Gayrimenkul Zirvesi

''İşimiz Metrekare'' konseptiyle 10 Mayıs'ta Raffles Otel İstanbul'da gerçekleştirilen ve sektöre farkı bakış açıları kazandıran 15. Gayrimenkul Zirvesi sonuç bildirgesi yayınlandı.

Kentsel dönüşüm geniş kapsamlı imar reformu ile planlanmalı!

GYODER tarafından 2000 yılından bu yana gerçekleştirilen ve sektörün en önemli organizasyonu olarak nitelendirilen Gayrimenkul Zirvesi’nin 15.’si sektörün liderlerini ve kanaat önderlerini bir araya getirdi.

Aziz Torun: Konutta 'istersen al' devri bitti!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Torun: "Artık 'istersen al' devri bitti. Biz üretim yaparken satın alma gücüne göre talebi göz önünde bulundurmalıyız. Bugünkü maliyet ve fiyatlara göre satın alma gücüne sahip alıcı sınırsız değil" dedi.

Gayrimenkul Zirvesi için geri sayım başladı!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği) tarafından bu yıl 15.’si gerçekleştirilecek Gayrimenkul Zirvesi için geri sayım başladı.

Kaç aylık hane geliriyle ev alınırsa piyasa normaldir?

GYODER Gayrimenkul Zirvesi bu sene 18. kez, 25-26 Ekim 2023 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde yapıldı. İşte 18. GYODER Gayrimenkul Zirvesi'nden 15 sonuç! 

Akmerkez GYO'ya GYODER 18. Gayrimenkul Zirvesi'nde ödül!

Merakla beklenen 18. GYODER Gayrimenkul Zirvesi, bu sene “Şehrini Vicdanla Tamamla” mottosuyla 25-26 Ekim 2023 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde  yapıldı. Söz konusu zirvede “Pay Başına En Çok Temettü Dağıtan GYO Ödülü”nü Akmerkez GYO aldı.

18’inci GYODER Gayrimenkul Zirvesi start aldı! Gayrimenkul sektörü konuşuldu!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneğince düzenlenen GYODER Gayrimenkul Zirvesi İstanbul Kongre Merkezi'nde başladı. Zirveye AK Parti İstanbul Milletvekili ve eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu ve aynı zamanda, çok sayıda davetli katılım sağladı

GYODER 18’inci Gayrimenkul Zirvesi başlıyor! Deprem için özel alan kurulacak!

GYODER’in ulusal ve uluslararası panelistlerin bulunacağı ‘Gayrimenkul Zirvesi’ bugün başlıyor. İki gün boyunca devam edecek zirvede ana tema ‘Şehrini Vicdanla Tamamla’ olmasına karar verildi. Aynı zamanda, İstanbul Kongre Merkezi’nde deprem için özel alan da kurulacak.

GYODER 18. Gayrimenkul Zirvesi 25-26 Ekim'de gerçekleştirilecek! Şehirlerin eksiklikleri masaya yatırılacak! 

25-26 Ekim'de gerçekleştirilecek GYODER 18. Gayrimenkul Zirvesi'nde ‘vicdanlı ve merhametli şehirler’ teması ile şehirlerin eksiklikleri masaya yatırılacak. İşte ayrıntılar...

15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi 16-17 Mart'ta! Gayrimenkul sektörü bir araya geliyor!

Depremin ardından hemen gündem olan gayrimenkul sektörü, yarın 15’inci Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi’nde bir araya geliyor. İşte ayrıntılar...

15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi 4-5 Mart'ta! 

Türkiye'nin gayrimenkul satış odaklı tek fuarı olan 15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi 15'inci kez kapılarını açıyor. 15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi 4-5 Mart'ta gerçekleştirilecek. İşte ayrıntılar...

GYODER’den gayrimenkul sektörü için iki yeni proje! 25 Ekim'de açıklanacak! 

“Rota Yeniden Oluşturuluyor” mottosuyla 25 Ekim 2022 tarihinde Zorlu PSM’de gerçekleşecek 17. GYODER Gayrimenkul Zirvesi’nde GYODER’in sektör paydaşlarıyla beraber gerçekleştireceği iki yeni projeye ilişkin ayrıntılar da duyurulacak.

GYODER 17. Gayrimenkul Zirvesi 25 Ekim’de!

GYODER tarafından 2000 yılından bu yana düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi'nin 17.'si 25 Ekim 2022 tarihinde Zorlu PSM’de yapılacak. İşte konu ile ilgili detaylar...

Metaverse ve Gayrimenkul Zirvesi 23 Şubat'ta!

Türkiye’nin gayrimenkul alanında gerçekleştirilecek olan ilk Metaverse konulu zirvesi “Metaverse ve Gayrimenkul Zirvesi”, 23 Şubat 2022 tarihinde yapılacak. Merakla beklenen zirve Esas Gayrimenkul sponsorluğunda gerçekleştirilecek.

Konya Karatay'da 32.3 milyon TL'ye icradan satılık 15 gayrimenkul!

T.C. Konya 1. İcra Dairesi, Konya ili, Karatay ilçesi, Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan 15 gayrimenkulü 32 milyon 325 bin TL'ye satıyor...

Ankara Çankaya'da 20.5 milyon TL'ye satılık 15 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan 15 adet gayrimenkulü 20 milyon 525 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya'da 12.8 milyon TL'ye satılık 15 gayrimenkul!

Antalya Kepez Belediye Başkanlığı, Antalya'da yer alan 15 adet gayrimenkulü 12 milyon 809 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

15. Gayrimenkul Zirvesi Haberi

15. Gayrimenkul Zirvesi

GYODER’in 2000 yılından bu yana düzenlediği Gayrimenkul Zirvesi’nin on beşincisi "İşimiz Metrekare" teması ile 10Mayıs 2016 tarihinde Raffles Hotel İstanbul'da gerçekleştirildi.


Türkiye'den ve dünyadan gayrimenkul ve ekonomi alanındaki sektör liderlerini ve kanaat önderlerini bir araya getiren Gayrimenkul Zirvesi'nde “Dünya ve Türkiye Ekonomisi”, "Yabancı Yatırımcılar Gözüyle Türkiye’de Gayrimenkul Sektörü", "Gayrimenkul İçin Yeni Bir Enstrüman: Gayrimenkul Yatırım Fonu", “İstanbul’a ve Gayrimenkule Genel Bakış”, "Metrekare ve Yeni Jenerasyon İlişkisi", “Rakamlar Bize Ne Söylüyor?”, “Yeni Hikayemiz Ne?”, "Metrekarenin Evrimi ve Yönetimi” ve “Farkında mısınız?” gibi önemli konu başlıkları değerlendirildi. 


Gayrimenkul sektöründe yaşanan son gelişmeler, yukarıda bahsedilen oturum başlıklarında ele alınarak incelenmiş, ortaya çıkan tespitler ve bu tespitlere yönelik çözüm önerileri ülkemizin gerek ekonomik gerekse sosyal ve kültürel açıdan gelişmesine katkı sağlaması amacıyla aşağıdaki başlıklarda işbu...