23 / 04 / 2024

15 Temmuz Dayanışma Kampanyası

15 Temmuz Dayanışma Kampanyası

Ülkemizde 15 Temmuz gecesi hain darbe girişimi sırasında şehit olan vatandaşlarımızın aileleri ile yaralanarak gazi olan vatandaşlarımıza yönelik başlatılan ‘15 Temmuz Dayanışma Kampanyası’na 1A Plus Türkiye’den anlamlı destek.

Ankara'da 15 Temmuz etkinlikleri nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak! 15 Temmuz'da toplu taşıma ücretsiz mi?

Kızılay Meydanı'nda yapılacak etkinlikler güvenlik tedbirleri gereği yarın araç trafiğine kapatılacak. Peki, 15 Temmuz'da toplu taşıma ücretsiz mi? İşte ayrıntılar..

115 bin TL'ye sıfır ev sahibi olabilirsiniz! 1+1, 2+1, 3+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar? 15 Temmuz 2022 fiyat listesi

Prefabrik evler, uygun fiyatlarıyla vatandaşların ilgi odağı olmayı başardı. Kısa sürede üretilen prefabrik evler her iklime karşı dayanıklılık gösteren prefabrik evlerin fiyatları, 115 bin TL'den başlıyor. Peki, 1+1, 2+1 ve 3+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 15 Temmuz 2022 fiyat listesi...

14-15 Temmuz nereler açık? 14 Temmuz noter, kargo, banka açık mı, kapalı mı?

Bankalar, kargo ve noterlerin çalışma durumu sorgulanıyor. 14-15 Temmuz nereler açık? 14 Temmuz noter, kargo, banka açık mı, kapalı mı? İşte detaylar!

Doğuş Grubu'ndan Milli Dayanışma Kampanyası'na 15 milyon lira destek!

Doğuş Grubu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na 15 milyon lira katkı sağladı.

Doğuş Grubu'ndan Milli Dayanışma Kampanyası'na 15 milyon TL'lik destek!

Doğuş Grubu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na 15 milyon TL'lik destek verdi.

Kahramankazan 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Müzesi açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığınca 15 Temmuz hain darbe girişiminde yaşananları gelecek kuşaklara aktarmak üzere yapılan "Kahramankazan 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Müzesi" 16 Temmuz'da ziyarete açılacak..

Taksim 15 Temmuz Dijital Gösterim Merkezi açılıyor!

"15 Temmuz Milletin Zaferi" Dijital Gösterim Merkezi, 15 Temmuz'da Taksim Meydanı’nda vatandaşların hizmetine girecek.

Kahramankazan'da 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Müzesi açılacak!

Kahramankazan'da inşa edilen "15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Müzesi" hizmete açılacak. Müze toplam 3 bin 500 metrekare kapalı alana sahip olacak.

Emin Üstün'den 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı!

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Üstün, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı...

Feyzullah Yetgin: 15 Temmuz'da Türkiye’nin gücü bir kez daha ortaya çıktı!

GYODER Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün üçüncü yıldönümü dolayısıyla açıklama yaptı...

Ferdi Erdoğan: 15 Temmuz, birlik ve beraberliğimizin simgesi oldu!

‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ dolayısıyla açıklamada bulunan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan, "Toplumumuzun tüm kesimleriyle cumhuriyetimize ve demokrasimize sahip çıktığı 15 Temmuz, birlik ve beraberliğimizin simgesi haline geldi" dedi...

Altan Elmas: 15 Temmuz'da milletimiz gerçek kutlu direniş öykümüzü yazdı!

15 Temmuz'u değerlendiren Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Elmas, "Üç yıl önce yaşanan ve unutmayacağımız 15 Temmuz hain darbe girişiminde milletimiz gerçek kutlu direniş öykümüzü yazdı." dedi...

Hafıza 15 Temmuz: Unutma Müzesi 15 Temmuz'da açılacak!

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nün Anadolu tarafında yapıldığı ‘Hafıza 15 Temmuz: Unutma Müzesi’ hain darbe girişiminin yıl dönümünde ziyaretçilere açılacak.

15 Temmuz Dayanışma Kampanyası Haberi

15 Temmuz Dayanışma Kampanyası

Ülkemizde 15 Temmuz gecesi hain darbe girişimi sırasında şehit olan vatandaşlarımızın aileleri ile yaralanarak gazi olan vatandaşlarımıza yönelik Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı koordinasyonunda başlatılan ‘15 Temmuz Dayanışma Kampanyası’na 1A Plus Türkiye’den anlamlı destek.


1A Plus Türkiye'den yapılan açıklamada "Söz konusu hain silahlı darbe teşebbüsünde şehit olan vatandaşlarımızın ailelerinin kederlerine ve gazilerimizin acılarına ortak olmak amacıyla 1A Plus Türkiye, 10 Ağustos - 30 Eylül 2016 tarihleri arasında Türkiye çapındaki tüm franchise işletmelerinden elde edeceği gelirlerinin tamamını '15 Temmuz Dayanışma Kampanyası’ adına açılmış olan resmi banka hesabına aktaracaktır.


1A Plus Türkiye olarak ‘Devletimiz Varsa Bizler Varız’ inancındayız. Ülkemizi kaos ortamına çekmeye çalışan, kan ve gözyaşı üzerinden sinsice hakimiyet planları kuran hain şer odaklarının karşısında ve yüce milletimizin yanındayız."...