26 / 04 / 2024

15 Temmuz gayrimenkul projeleri

15 Temmuz gayrimenkul projeleri

İnşaat sektörü, 15 Temmuz sonrası demokrasiye sahip çıktığı gibi ülke ekonomisine kampanya ve yeni yatırımlar ile sahip çıktı.

15 Temmuz sonrası gayrimenkul yatırımları ve projeleri hız kesmedi!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü ile ilgili açıklamalar yaptı.

15 Temmuz Şehitler Otogarı'nda dönüşüm Mayıs'ta tamam!

15 Temmuz Şehitler Otogarı'nda dönüşüm mayıs ayına kadar tamamlanacak. Otogar Genel Müdürü Beşli dönüşüm projesinin akıllı peron sistemi, şoförler lokali ve yolcular için kütüphane gibi düzenlemeler yer aldığını açıkladı.

15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda dönüşüm başladı!

15 Temmuz Şehitler (Esenler) Otogarı’nın işletmesini kazanan İBB iştiraki Boğaziçi Yönetim AŞ alanda dönüşüm çalışmalarına başladı. Otogarda metruk binalar yıkıldı ve yoğun güvenlik önlemleri alındı.

15 Temmuz Derneği'nden, Kanal İstanbul'a destek yürüyüşü!

15 Temmuz Birliğini ve Beraberliğini Yaşatma Derneği, Kanal İstanbul'a destek yürüyüşü düzenledi.

15 Temmuz Otogarı ücretleri belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisinde alınan kararla 15 Temmuz Demokrasi Otogarı ücret tarifesi belirlendi.

15 Temmuz Demokrasi Otogarı 15 gün içinde boşaltılacak!

Saraçhane’deki başkanlık binasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Esenler 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nın 15 gün içinde boşaltılacağını açıkladı.

15 Temmuz Demokrasi Otogarı resmen tahliye ediliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul Bayrampaşa'daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nın 15 gün içinde boşaltılacağını açıkladı. 

15 Temmuz Demokrasi Otogarı'ndaki otoparkların tahliyesiyle ilgili karar!

15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda bulunan otoparkların İSPARK tarafından işletilmesiyle ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan tahliye ve olası yıkım kararların engellenmesi için 30 bin liralık teminat yatırılması şartıyla konulan tedbir, itiraz üzerine yine 30 bin lira yatırılması şa

15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Müzesi açıldı!

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde inşa edilen 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Müzesi açıldı.

Hafıza 15 Temmuz Müzesi açıldı!

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün Anadolu Yakası girişinde, 15 Temmuz Şehitler Makamı'nın hemen altında bin 500 metrekarelik alana inşa edilen "Hafıza 15 Temmuz Müzesi" vatandaşların hizmetine açıldı. 

Havva Nur Barman'dan 15 Temmuz mesajı!

Beyttürk A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Barman, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı...

Kahramankazan 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Müzesi açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığınca 15 Temmuz hain darbe girişiminde yaşananları gelecek kuşaklara aktarmak üzere yapılan "Kahramankazan 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Müzesi" 16 Temmuz'da ziyarete açılacak..

Taksim 15 Temmuz Dijital Gösterim Merkezi açılıyor!

"15 Temmuz Milletin Zaferi" Dijital Gösterim Merkezi, 15 Temmuz'da Taksim Meydanı’nda vatandaşların hizmetine girecek.

Kahramankazan'da 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Müzesi açılacak!

Kahramankazan'da inşa edilen "15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Müzesi" hizmete açılacak. Müze toplam 3 bin 500 metrekare kapalı alana sahip olacak.

15 Temmuz gayrimenkul projeleri Haberi

15 Temmuz gayrimenkul projeleri

İnşaat sektörü, 15 Temmuz sonrası demokrasiye sahip çıktığı gibi ülke ekonomisine de yeni yatırımlar ve düzenlenen kampanyalarla büyük destek verdi. 


"Gayrimenkulde Güç Birliği, Daha Güçlü Türkiye” ve “Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" kampanyaları sektörde tarihî rekorların kırılmasını sağladı.


Ülke ve toplum tarihimiz açısından bir milat olan 15 Temmuz'da “millî irade” darbeci hainleri durdurarak bir destan yazdı. 15 Temmuz sonrasında ekonomik kalkınma hızlanırken, Türkiye ekonomisi, güçlü ve dinamik performansını sürdürmeye devam ediyor.  Türkiye ekonomisinin son derece sağlam temeller üzerinde bulunduğunu dile getiren sektör temsilcileri; devletiyle, milletiyle Türkiye’nin darbecilere karşı verdiği demokrasi sınavının ülkenin geleceğine ve ekonomisine güveni daha da artırdığını ifade etti “Yeni Projelerle Yola Devam” mesajı verdi. İnşaat sektörünün önde gelen isimleri de 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’ne özel...