25 / 04 / 2024

16 derslikli endüstri meslek lisesi

16 derslikli endüstri meslek lisesi

Ciner Holding bünyesindeki Park Elektrik AŞ., Siirt Şirvan'da kurduğu maden köyden sonra şimdi de 16 derslikli endüstri meslek lisesi yaptıracak...

TOKİ Tunceli Endüstri Meslek Lisesi ihalesi yarın!

Tunceli İli Merkez İlçesi Cumhuriyet Mahallesi Çaldırantepe Mevkii 16 Derslikli Endüstri Meslek Lisesi, Metal Atölyesi, Çok Amaçlı Atölye, Mobilya ve İç MekTes Atölyesi, Motor Atölyesi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

ONS Endüstri Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ONS Endüstri Yapı Ticaret Limited Şirketi, Gökay Onuş ve Şafak Onuş ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 18 Mayıs'ta Bakırköy, Cevizlik Mahallesi, İstanbul Caddesi'nde kuruldu.

Kale Endüstri Holding, 39. Yapı Fuarı'na katıldı!

Kale Endüstri Holding, inovatif, nitelikli, satana katma değer, kullanana yüksek verim sağlayan ürünlerini, 39. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da tüketici ile buluşturuyor.

Ever Endüstri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ever Endüstri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Bülent Açıkalın Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon 500 bin TL sermaye ile 6 Mayıs'ta Sarıyer, Yeniköy Mahallesi, Köybaşı Caddesi'nde açıldı.

Lüleburgaz'a 16 derslikli ilkokul inşa ediliyor!

İlçe Milli Eğitim Müdürüm Nedim Çetin, 16 derslikli ilkokul binasının Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulunun bahçesine yapılacağını belirtti. İlkokul binasının temelinin hafriyat çalışmasına başlandı.

Nevada Yapı Endüstri Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nevada Yapı Endüstri Yatırım Ticaret Anonim Şirketi, İsmail Hakkı Özdemir Müdürlüğü'nde 60 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Karaman Çiftlik Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Afyon Merkez Endüstri Meslek Lisesi yeniden inşa edilmeli!

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Raşit Demirel, deprem yönetmeliğine uymadığı için yıkılacağı belirtilen Merkez Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi eğitim ve atölye binaları için inceleme kriterlerine göre hazırlanmış bir rapor olup olmadığını sordu.

TOKİ Isparta Gelendost 2.Etap 293 konut ve 16 derslikli ilkokul ihalesi 25 Mayıs'ta!

TOKİ Isparta Gelendost 2.Etap Avni Paşa Mahallesi'nde yapılacak olan 293 konut, 16 derslikli ilkokul, 1 adet büfe inşaatları işi ihalesi 25 Mayıs'ta 2016 tarihinde yapılacak.

Ozan Endüstri Mamülleri İnşaat ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozan Endüstri Mamülleri İnşaat ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erhan Enver Ozan tarafından 500 bin TL sermaye ile 31 Mart'ta Kağıthane, Şirintepe Mahallesi, Akşen Sokak'ta kuruldu.

TOKİ Sinop Merkez'de 16 derslikli lise ve 180 kişilik pansiyon yaptırılacak!

TOKİ Sinop, Merkez, Çiftlik köyünde 16 derslikli Anadolu Otelcilik Turizm Meslek Lisesi ve 180 kişilik pansiyon binası inşaatları işi ihalesi 18 Mayıs 2016 tarihinde saat 14:30'da gerçekleşecek.

TOKİ Kocaeli İzmit'e 24 derslikli lise ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Kocaeli İzmit Tavşantepe ve Gündoğdu Mahallesi, 24 derslikli endüstri meslek lisesi ile 3 adet atölye inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Yapı-Endüstri Merkezi, ACE of M.I.C.E Fuarı’na katılacak!

İstanbul’un merkezinde, 5 kişiden 800 kişiye kadar olan kapasitesi, esnek kullanım alanları ve mekân çözümleriyle fark yaratan Yapı-Endüstri Merkezi (YEM), 16-18 Mart 2016 tarihlerinde düzenlenecek ACE of M.I.C.E Fuarı’nda yerini alıyor.

TOKİ Kocaeli İzmit'te 24 derslikli lise yaptırıyor!

TOKİ Kocaeli İzmit Tavşantepe ve Gündoğdu Mahallesi, 24 derslikli endüstri meslek lisesi ile soğutma iklimlendirme atölyesi, tesfiye atölyesi, metal atölyesi yapım işi ihalesi 22 Mart 2016 tarihinde gerçekleşecek.

16 derslikli endüstri meslek lisesi Haberi

16 derslikli endüstri meslek lisesi
Siirt Şirvan'da bölge ekonomisine büyük katkı sağlayan maden köyü kuran Ciner Holding bünyesindeki Park Elektrik AŞ., ilçeye 16 dersliğin bulunduğu endüstri meslek lisesi yaptıracak. Lise inşaatına ilişkin protokol, Ciner Grubu Enerji ve Maden Başkan Yardımcısı Ali Çoşkun Duyak ve Siirt Valisi Ahmet Aydın tarafından, Siirt Valiliği'nde gerçekleşen törenle...