26 / 04 / 2024

1.leventte emlak fiyatları

1.leventte emlak fiyatları

Konut alanı 1. Levent'te iki katlı binaların ofis, restoran ve banka şubesi olarak kullanılması nedeniyle Beşiktaş Belediyesi yazılı afişlerle bölgeden gayrimenkul alacak veya kiralayacak olanları uyardı.

Ruslar rotayı Kıbrıs'a çevirdi, emlak fiyatları resmen uçuşa geçti!

Ukrayna savaşı sebebiyle Batı'nın ağır yaptırımına uğrayan Rus oligarklar, yönlerini uluslararası anlaşmalara bağlı olmayan Kuzey Kıbrıs'a çevirdi. Kıbrıs'ta emlak fiyatları resmen uçuşa geçti...

1+1, 2+1, 3+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 18 Ağustos 2023 fiyat listesi...    

Dikkatleri üzerine çeken prefabrik konutlar, ekonomik maliyetleri, hızlı kurulum imkanları ve çevre dostu özellikleri ile göz önünde bulunduruluyor. Peki, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 18 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Tatil cenneti Bodrum’da emlak fiyatları zirve yaptı! Ev fiyatları şatolar ile yarışıyor! 

Tatil cenneti Bodrum’da emlak fiyatları zirve yaptı. Satılık konut fiyatların 5 milyon ile 550 milyon lira arasında seyrettiği Bodrum’da ev fiyatları Avrupa’da Cannes ve Monako’nun şatoları ile yarışıyor.

Prefabrik ev fiyatlarında kampanya! 2+1, 3+1, 4+1 prefabrik ev fiyatları dibi gördü! İşte güncel fiyatlar...

Kampanyalı prefabrik ev fiyatları güncellendi. Peki, 2+1, 3+1, 4+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar...

Ev almak isteyenler buraya dikkat! Emlak fiyatları düşecek mi? İşte detaylar!

Ev fiyatlarına yönelik önlemlerin alınıp alınmayacağı, fiyatların düşüp düşmeyeceği Mehmet Şimşek'in göreve başlamasından sonra araştırılmaya başlandı. Vatandaşlar, gittikçe artan emlak fiyatlarının ne zaman inişe geçeceğini merak ediyor. İşte detaylar!

2+1, 3+1 ve 4+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar? Prefabrik evler ne kadar 2023? 3 Nisan 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evlerin dikkat çekici özellikleri arasında düşük maliyetleri, kısa kurulum süreleri ve çevre dostu yapıları bulunmaktadır. Bu nedenle, prefabrik ev fiyatları yakından takip edilmektedir. Peki, 2+1, 3+1, 4+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 3 Nisan 2023 fiyat listesi...

3+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar? 29 Mart 2023 fiyat listesi!

Prefabrik ev fiyatları son dönemde en çok araştırılan konular arasındadır. Prefabrik ev yaptırmak isteyenler için işte 3+1 prefabrik ev fiyatlarına dair detaylar!

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 25 Mart 2023 fiyat listesi...

Düşük maliyetleri, kısa sürede kurulabilmeleri ve çevre dostu olmaları ile dikkat çeken prefabrik ev fiyatları yakından izleniyor. Peki, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 25 Mart 2023 fiyat listesi...

Beklenen İstanbul depremi emlak fiyatlarını uçurdu! Bu ilçelere göç arttı! Kiraların en çok arttığı yerler açıklandı!

Beklenen Marmara depremi İstanbul'daki emlak fiyatlarına da yansıdı. 1999 depremi öncesi yapılmış ve zemini kötü olduğu uzmanlarca söylenen semtlerdeki binalardan resmen göç başladı.

İstanbul’da emlak fiyatları baştan aşağı değişti! Avcılar Fatih ve Bakırköy’de fiyatlar düşerken, kuzeyde fırladı!

Deprem felaketinin ardından beklenen Marmara depremi İstanbul'daki emlak fiyatlarını etkiledi. Avcılar, Fatih, Bakırköy gibi riskli ilçelerde fiyatlar düşerken; daha sağlam olduğu söylenen kuzey bölgelerde ise talep patlaması yaşanıyor.

2+1, 3+1, 4+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 19 Mart 2023 fiyat listesi...

Düşük maliyetleri, kısa sürede kurulabilmeleri ve çevre dostu olmaları ile dikkat çeken prefabrik ev fiyatları yakından izleniyor. Peki, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 19 Mart 2023 fiyat listesi...

İstanbul'dan deprem göçü arttı: O bölgede emlak fiyatları 3 katına çıktı! 

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından risk yüksek olan İstanbul'dan deprem göçü arttı: O bölgede emlak fiyatları 3 katına çıktı! 

106 metrekare 3+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar? Prefabrik ev 4 Mart 2023 fiyat listesi...

Prefabrik evler, tek veya iki katlı ve istenilen büyüklükte olmaları ile dikkatleri çekiyor. Peki 106 metrekare 3+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar? Prefabrik ev 4 Mart 2023 fiyat listesi...

1.leventte emlak fiyatları Haberi

1.leventte emlak fiyatları

Belediye Başkanı İsmail Ünal, banka şubelerini dahi yasal yollardan tasfiye ettiklerini belirterek ''Biz kimseye işyeri ruhsatı vermiyoruz, ruhsatsız çalışanı da tespit ediyoruz'' dedi.

Az katlı bina yapılaşmasıyla ünlü İstanbul'un 1. Levent semtinde bu günlerde konutunu kiralayacak veya satacak olan mülk sahipleri kararsızlık yaşıyor.

Beşiktaş Belediyesi'nin Levent Caddesi'nin birçok noktasına astığı ''Burası konut alanıdır, gayrimenkul satacak ve kiralayacak olanlar belediyemize başvursun'' ilanları, şirketlerin prestij ofisleri için öncelikli tercihi olan bölgede belirsizlik yarattı.

Emlakçılar, ilanların ofis taleplerini durdurmadığını ama mülk sahiplerinde tedirginlik yarattığını söyledi.

Levent'te faaliyet gösteren Century 21 Academy Ofisi yetkilisi Mutlu Demirdelen, villa alıp şirket merkezi yapmak isteyen pek çok ticaret erbabına ve mülkünü değerlendirmede kafası karışan maliklere de yardımcı olamadıklarını söyledi.

Turyap...