29 / 03 / 2024

2 C Dış Ticaret adres

2 C Dış Ticaret adres

2 C Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Çağan Çağlayan tarafından kuruldu. 

Lüks konut satışları yüzde 2,4 düştü! Dubai zirvede!

Uluslararası emlak danışmanlık şirketi Knight Frank'ın raporuna göre lüks konut satışları üçüncü çeyrekte geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre yüzde 2,4 geriledi. Ancak Dubai'de satışlarda artış yaşandı. İşte o rakamlar...

Kasaplara göre et fiyatları fazla artmadı alım gücü düştü!

Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı, üretici girdi fiyatları, enerji, işçilik ve kira maliyetlerinin arttığını belirterek, “Pandemiden bu yana et fiyatları yüzde 110 arttı. Diğer gıda maddelerine göre bu oran az. Aslında halkın satın alma gücü düştü” dedi.

Üsküdar Belediyesi 2 adet dükkanı satıyor! İhalesi 28 Eylül'de! 

İstanbul Üsküdar Belediyesi, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Burhaniye Mahallesi'nde yer alan 2 adet dükkanı satıyor. Peki Üsküdar'da yer alan dükkanların fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler...

ABD’de konut satışları Mayıs ayında yüzde 22,2 düştü!

National Association of Realtors (NAR) tarafından açıklanan resmi verilere göre, ABD'de bekleyen konut satışları endeksi, Mayıs ayında yüzde 2,7 azaldı. Yine açıklanan rakamlara göre, söz konusu satışlar yıllık bazda da yüzde 22,2’lik düşüş kaydetti.

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi Mart ayında yüzde 2,4 düştü!

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat) tarafından açıklanan rakamlara göre, Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi Mart ayında yüzde 2,4 düştü. Verilen detaylara göre, inşaat üretimi, Avusturya'da yüzde 10,9, Slovakya'da yüzde 10,3 ve Almanya'da yüzde 4,6 oranında geriledi.

Altın fiyatlarında çarpıcı düşüş! Tek tek açıklanan rakamları görenler gözlerine inanamadı! 14 Mayıs altın fiyatları

Altın fiyatlarında çarpıcı düşüş... Tek tek açıklanan rakamları görenler gözlerine inanamadı... İşte 14 Mayıs 2023 altın fiyatları...

Alım gücü düşen vatandaşın bankalara olan borcu 2 trilyon liraya ulaştı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun bankacılık sektörünün Şubat 2023 dönemine ait mali göstergelerine göre vatandaşın bankalara olan toplam borcu 1 trilyon 995.8 milyar liraya yükseldi.

Belediye o ildeki 4 adet arsa, 2 adet dükkan ile 1 adet 2+1 daireyi satıyor! Bu tarihe dikkat!

Osmangazi Belediyesi, Bursa ili, Osmangazi ilçesinde yer alan 4 adet arsa, 2 adet dükkan ile 1 adet 2+1 daireyi satıyor. İşte ayrıntılar...

Tarım ve Orman Bakanı müjdeyi verdi! Buzağı desteğinin 2'inci dönemi bugün yatırılıyor!

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci, 2021 senesi Buzağı Desteğinin 2. döneminin bugün saat 18.00’den sonra hesaplara yatırılmaya başlanacağını açıkladı.

Konut satışlarında yüzde 8,2'lik düşüş!

TÜİK tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, 2022 yılı Eylül ayında toplamda 113 bin 402 adet konut satılırken, Ağustos'ta yapılan 123 bin 491 dolayındaki satış adedine kıyasla yaklaşık yüzde 8,2'lik düşüş yaşandı.

FED Başkanı Powell'dan flaş açıklama! Enflasyonu yüzde 2'ye düşürmekte kararlı!

ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell, Fed'in enflasyon yüzde 2'ye düşene kadar mücadeleye devam edeceğini açıkladı.

İzmir'de 2 adet dükkan kiraya verilecek! Belediye'den kaçırılmayacak fırsat!

İzmir ili, , Çili ilçesi, Ahmet Taner Kışlalı ve Aydınlık Evler mahallesinde yer alan 2 farklı dükkanı ayrı ayrı kiraya verilecek.

Alhashemi 2 Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alhashemi 2 Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  250 bin TL sermaye bedeli ile Alsharıf Azab Alazız-Alhashemı tarafından kuruldu.

2 C Dış Ticaret adres Haberi

2 C Dış Ticaret adres

2 C Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Çağan Çağlayan tarafından kuruldu. 

2 C Dış Ticaret Anonim Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu baslıca sunlardır: a.Sirketin faaliyet konusu yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü malın ve hizmetin ihracatı, ithalatı, alımı, satımı ve pazarlaması konularında faaliyettebulunmaktadır. Sirket amaç ve konularını gerçeklestirmek için; 1.Amacı konusu ve ana sözlesme izni oranında islerini gerçeklestirmek için her türlü idari, mali ve teknik çalısmalarda bulunur. 2.Amaç ve konusu ile ilgili her türlü haberlesme ve bilgi islem donanımı, tesisat ve yazılım satın alır, ithal eder, kiralar ve bunları satar, ihraç eder ve kiraya verir ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

2 C Dış Ticaret Anonim Şirketi adres: Kısıklı Mah.Gurbet Sk.No:14/10...