19 / 04 / 2024

2. Samsun İnşaat Fuarı 2016

2. Samsun İnşaat Fuarı 2016

Samsun’da yapı, inşaat malzemeleri, tesisat, ısıtma, soğutma, havalandırma, doğalgaz ve teknolojileri alanında faaliyet gösteren firma ve markaların katıldığı ‘2. Samsun İnşaat Fuarı-2016’ açıldı.

2. Samsun İnşaat Fuarı yarın kapılarını açacak!

Samsun'da yapı, inşaat malzemeleri, tesisat, ısıtma, soğutma, havalandırma, doğalgaz ve teknolojileri alanında faaliyet gösteren firma ve markaların katımıyla gerçekleşecek 2. Samsun İnşaat Fuarı 2016, kapılarını yarın açacak.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pist inşaatı tamam! Bakan Uraloğlu: Çok yakında açılacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, havalimanları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pist inşaatının tamamlandığını ve yakında açılacağını aktaran Uraloğlu, Çukurova Havalimanı için de tarih verdi. 

Osmanlı2 Yapı İnşaat Taahhüt Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Osmanlı2 Yapı İnşaat Taahhüt Ve Turizm Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Osman Can Durmuş tarafından kuruldu.

Köy 2. Etap'ın kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy İkmal İnşaatı İşi'nde (KÖY 2. Etap), 1789 Ada 2 Parsel ve 1789 Ada 4 Parsel Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi kesin kabulü yapıldı ve kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı.

Özak GYO Göktürk-2 projesinin inşaat işlerini İnt-Er Yapı İnşaat üstlenecek!

Özak GYO'nun İstanbul Eyüp'te hayata geçireceği Göktürk-2 projesinin inşaat işlerinin İnt-Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılmasına karar verildi. 

2 İ İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2 İ İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail   İşeri tarafından kuruldu.

KÖY Zekeriyaköy 2. Etap'ın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy İkmal İnşaatı İşi'nde (KÖY 2. Etap), 1789 Ada 2 Parsel ve 1789 Ada 4 Parsel Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi geçici kabulü yapılmış olup kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı.

Ada 2 Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Ada 2 Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Berkant Çaltepe ve Umut Çaltepe ortaklığında kuruldu.

2. sınıf inşaat maliyetleri 2020!

Kalite olarak lüks ve 1. sınıf inşaattan sonra gelen inşaat türü olan 2. sınıf inşaatın 2020 yılında uygulanacak metrekare bedelleri açıklandı. İşte 2. sınıf inşaat maliyetleri 2020...

2. sınıf inşaat bedelleri 2020'de ne kadar?

Kalite anlamında lüks ve 1. sınıf inşaattan sonra gelen inşaat türü olan 2. sınıf inşaatın 2020  yılında uygulanacak metrekare bedelleri belli oldu. İşte 2. sınıf inşaat maliyetleri 2020...

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2 blok inşaatın yapım işi ihalesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayseri İmar ve İnş. Tic. Anonim Şirketi tarafından Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin birinci etap ikinci kısmına ait bölümünde yer alan 2 blok inşaatın yapım işi 66 milyon 121 bin 395 bin TL'ye ihale ediliyor.

2 Kale İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

2 Kale İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Faik Günal ve İsa Şan ortaklığında kuruldu. 

Pekintaş Yapı-Burakcan İnşaat Konak 2. Etap'ın tüm detayları!

Pekintaş Yapı-Burakcan İnşaat Konak 2. Etap projesinin tüm detayları belli oldu. Proje, 441 milyon 300 bin TL'ye mal olacak...

2. sınıf inşaat maliyetleri 2019!

Kalite anlamında lüks ve 1. sınıf inşaattan sonra gelen inşaat türü olan 2. sınıf inşaatın 2019 yılında uygulanacak metrekare bedelleri belli oldu. İşte 2. sınıf inşaat maliyetleri 2019..

2. Samsun İnşaat Fuarı 2016 Haberi

2. Samsun İnşaat Fuarı 2016

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 83 firma ile 249 markanın yer aldığı fuarın açılışına Samsun Valisi İbrahim Şahin, Sinop Vali Vekili ve gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Ak Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdür Yardımcısı Cihat Alagöz, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ile sektör temsilcileri katıldı.


Açılış öncesi konuşan TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdür Yardımcısı Cihat Alagöz, “31 Mart - 03 Nisan tarihleri arasında bu yıl ikincisini düzenleyeceğimiz Samsun İnşaat Fuarı’nı açıyoruz. 3 ay içerisinde üçüncü fuarımızı açıyoruz. Geçen seneye oranla sergilemede inşaat fuarımızı yüzde...