20 / 04 / 2024

2004 İnşaat menemen projesi

2004 İnşaat menemen projesi

2004 İnşaat, İzmir'in Menemen İlçesi'ne bağlı Kazımpaşa Mahallesi'nde yeni konut projesine başlıyor. Proje 310 daire ve 5 işyerinden meydana geliyor..

Erkaya Twins 9 Nisan'da görücüye çıkıyor! Yeni proje!

Gayrimenkul sektöründe 25 seneyi geride bırakan Erkaya İnşaat, Menemen Koyundere'de hayata geçirdiği Erkaya Twins projesini 9 Nisan tarihinde satışa çıkarıyor.

Rimay İnşaat'tan Menemen'e Villarima Kaleköy projesi!

Rimay İnşaat Menemen'de çevre dostu projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Yoğun talep nedeniyle projede erken teslim yapılacak.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

2004 İnşaat'tan Menemen'e 310 konut geliyor! Yeni proje!

2004 İnşaat, İzmir'in Menemen İlçesi'ne bağlı Kazımpaşa Mahallesi'nde yeni konut projesine başlıyor. Proje 310 daire ve 5 işyerinden meydana geliyor..

Katal İnşaat Menemen projesi teslim tarihi!

Katal İnşaat, İzmir'in Menemen İlçesi'nde yeni projesine başlıyor. Katal İnşaat Menemen projesinde inşaat çalışmalarının ortalama 36 ay sürmesi planlanıyor..

Katal İnşaat Menemen projesi ile 262 konut geliyor! Yeni proje!

Katal İnşaat, İzmir'de yeni konut projesine başlıyor. 262 konuttan meydana gelecek projesi için kolları sıvayan Katal İnşaat, daireleri 2021'de teslim edecek..

2004 yılında inşaat sektörünün umudu Avrupa Birliği!

2004 yılında Türkiye Müteahhitler Birliği tarafından başlatılmış olan 'İnşaat Sektörü Stratejik Plan Araştırması'na göre, Türkiye AB'ye tam üyelik yolunda ve ekonomik istikrarla sektör uzun ve kısa vadede hedefine ulaşabilecekmiş.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliği!

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliği 18 Mart 2004 tarihinde 25406 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelik kapsamında, inşaat ve yıkıntı atıklarının geri kazanılmasına ilişkin hükümlere de yer veriliyor...

Benlitaş İnşaat'ın şikayetinin reddine karar verildi!

Benlitaş İnşaat Nakliyat Hafriyat Konkasör İşletme ve Ticaret Limited şžirketi'nin fahiş fiyatlarla agrega sattığı iddiası üzerine yapılan inceleme sonucunda da soruşturma açılmasına gerek olmadığına karar verildi

Kırklareli Lüleburgaz çarşı'sının inşaat sözleşmesi imzalandı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) ihaleye çıkardığı Kırklareli Lüleburgaz çarşı İnşaatı İle Altyapı ve çevre Düzenleme İnşaatı İşleri'nin sözleşmesi Mehmet Cihangir Yücel İnşaat Yüksek Mühendisi ile imzalandı

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 projesinde 250 bin TL'ye 2+1!

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 adlı projesinde 2+1'ler 250 bin TL ila 285 bin TL'ye; 3+1'ler ise 300 bin TL ila 395 bin TL'ye satılıyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor

Nish Adalar'ın inşaatında son durum!

Özyazıcı İnşaat'ın Maltepe Süreyyapaşa'da inşa ettiği Nish Adalar projesinin inşaatını www.havadanemlak.com 'un uçuş ekibi görüntüledi  

2004 İnşaat menemen projesi Haberi

2004 İnşaat menemen projesi

2004 İnşaat, İzmir'in Menemen İlçesi'ne bağlı Kazımpaşa Mahallesi'nde yeni konut projesine başlıyor. Toplam 10 bin 999,30 metrekarelik alanda konumlandırılan 2004 İnşaat Menemen projesinde konutların yanı sıra 5 işyerine de yer veriliyor. 

81 milyon 370 bin 680 TL'lik değer ile hayata geçirilecek 2004 İnşaat Menemen Projesi toplam 310 daireden meydana gelecek.

12 katlı 2 blok halinde dizayn edilen 2004 İnşaat Menemen projesinin 36 ayda teslim edilmesi planlanıyor.

2021'de tamamlanması planlanan projede 1 adet havuz ve otopark yapılması planlanıyor. 

Toplam inşaat alanı 62 bin 210 metrekare olan projede A blokta zeminin altında 2 adet bodrum kat bulunmaktadır. Blokun en alt katında (-2) 5 işyeri ve otopark yapılması planlanıyor. Bir üst katta (-1) 2 kapıcı dairesi ile birlikte konut yerleşimi planlanıyor.

B blokta zeminin altında 2 adet...