23 / 04 / 2024

2013 elektrik zammı

2013 elektrik zammı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız İstanbul'da elektriğe zam yapıldığı iddialarına cevap olarak: 'Elektrik zammı kesinlikle yok' dedi. Taner Yıldız böyle bir olayın söz konusu olmadığını dile getirdi...

Yüzde 100'lük zammı kabul etmeyen kiracıya elektrik şoku: 'Mumla yaşıyoruz'

Ev sahibi ve kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıklar hız kesmeden devam ederken, ev sahibi yüzde 100'lük kira zammını kabul etmeyen kiracının elektriğini kestirdi.

İğneden ipliğe zam geliyor! Zam gelecek ürünler aklınızı başınızdan alacak! İşte o ürünler...

Elektrik zammı fabrikaların üretim maliyetini yükseltti. Başta temel gıda ürünleri olan şeker, un, ekmek, makarna, yağ olmak üzere beyaz eşyadan ayakkabıya, tekstilden temizlik malzemelerine kadar iğneden ipliğe hemen her ürüne zam yağacak. İşte zam gelmesi beklenen ürünler...

Elektrik yılbaşında zamlanıyor mu? Bakan o soruya cevap verdi! İşte elektrik zammıyla ilgili son dakika gelişmesi...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez tüm Türkiye'nin en çok merak ettiği konuların başında gelen elektrik faturalarına ilişkin açıklamada bulundu.

Elektrik faturasını gören fenalık geçirecek! Kim ne kadar fatura ödeyecek?

Konutlarda kullanılan elektrik fiyatları, 1 Eylül’den itibaren yüzde 20 zamlandı. Zamlı faturalar ay sonu itibariyle tüketicilere ulaşmaya başlayacak. Peki, kim ne kadar fatura ödeyecek? Elektrik zammı sonrası faturalar ne kadar gelecek?

Bakandan dikkat çeken açıklama! Elektrik ve doğal gaz zammı...

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, elektrik ve doğal gaz zammına yönelik açıklamalarda bulundu ve bu zamların mecburen yapıldığını dile getirdi.

Elektrik Avrupa’yı vurdu! Türkiye’de de elektrik zammı gelir mi?

Avrupa’daki elektrik fiyatlarının ortalaması olarak ele alınan Almanya elektrik fiyatları Epex spot borsasındaki aylık verilere kıyasla yüzde 23 artarak 385 euro seviyesinden işlem gördü. Avrupa’daki zammın Türkiye’yi etkileyeceği ya da ne kadar etkileyeceği ise bilinmiyor.

Elektrik faturalarında büyük zammın tarihi belli oldu! Faturalar resmen katlanacak! Elektriğe ne kadar zam yapılacak? 

Elektriğe yeni zam haberi geldi. Elektrik faturalarında artış kapıda. Peki elektriğe ne zaman zam yapılacak? Elektriğe ne kadar zam gelecek? İşte milyonlarca kişiyi ilgilendiren o zam haberi...

Zamların ardından faturalar tavan yaptı! İşte doğalgaz, elektrik zammı ve yeni faturalar...

TMMOB Makina Mühendisleri Odası, gelen son zamlarla beraber vatandaşların senelik fatura harcamasının 12 bin Türk Lirası'nı geçtiği belirlendi. Peki son zamlarla faturalarda son durum ne oldu? İşte ayrıntılar...

Elektriğe zam mı geldi? Elektrik faturaları artacak mı? Yüzde 26,37 zam kararı…

1 Nisan’dan itibaren doğal gaza gelen zammın ardından bu sabah bir de sanayi abonelerinin elektrik tarifelerine zam yapıldı. Böylece 1 Nisan’dan itibaren sanayi elektriği kulananların faturaları yüzde 20 ile yüzde 26 oranında zamlı gelecek.

Son Dakika.. BOTAŞ evlerde kullanılan doğal gaza büyük zam yaptı! Sanayi ve elektrik üretiminde kullanılan gaza da zam

Konutlarda kullanılan doğal gaza yüzde 35, sanayide kullanılana yüzde 50, elektrik üretiminde kullanılana ise yüzde 44.3 zam geldi. BOTAŞ, uluslararası gelişmelere bağlı olarak yaşanan dalgalanmalar nedeniyle getirilen zammın, 1 Nisan'dan itibaren geçerli olacağını bildirdi.

Elektrik zammıyla gıda fiyatları katlanabilir!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi OdasıYönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdal Avşar, yaptığı açıklamada elektrik zammının tarımsal üretimi durma noktasına getirdiğini belirterek, “Yeni bir tarife oluşturulmaması durumunda bu artışlar gıda fiyatlarının katlanmasına neden olacak” dedi.

Bu ayrıntıya dikkat! Elektrik faturanız az gelecek!

2022 yılının ilk sabahı açıklanan zamlar arasında en dikkat çekeni, kademeli olarak yüzde 50 ile yüzde 125 arasında değişen elektrik zammı oldu. Aylık 150 kilovatsaat tüketim kritik limit olarak belirlendi. Bunun üzerindeki ve altındaki harcamalar farklı şekilde fiyatlandırılacak...

Elektrik faturası gecikme zammı 2015!

Mesken ve işyerlerinde okunan sayaç değerine göre düzenlenen fatura bedelinin zamanında ödenmemesi halinde gecikme zammı uygulanıyor. Peki, elektrik faturası gecikme zammı 2015 ne kadar?

2013 elektrik zammı Haberi

2013 elektrik zammı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, İstanbul'da elektriğe zam yapıldığı iddialarına ilişkin, kesinlikle böyle bir şeyin söz konusu olmadığını bildirdi.


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, İstanbul'da elektrik faturalarının yüksek geldiği iddialarına ilişkin, Türkiye'nin tamamında veya bir bölgesinde elektrik fiyatlarına zam gelmesi diye bir şeyin kesinlikle söz konusu olmadığını bildirdi. 


Bakan Yıldız, Türkiye Elektromekanik Sanayi Genel Müdürlüğünün (TEMSAN) "Hidroelektrik Santrallerde (HES) Yerli İmalat Teşviki için TSE Ürün Belgesi" alma töreninin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. 


Enerji sektörünün çok önemli ve büyük bir pazar olduğunu belirten Yıldız, gerek su gerek rüzgar ve güneşin değerlendirilmesinde özel sektörün, TEMSAN ve TSE ile beraber hareket ederek, ekipmanların Türkiye'de üretilmesi gerektiğini söyledi. 


Pazarın gittikçe genişlediğini dile getiren Yıldız, yalnızca su kaynaklarında 16 milyar dolarlık bir pazardan bahsedildiğini,...