25 / 04 / 2024

2014 ardahanda yapılacak projeler nelerdir

2014 ardahanda yapılacak projeler nelerdir

2014 yılının ilk Kaymakamlar Toplantısı yapıldı. Kaymakamlara yönelik konuşmasında 2014 yılı projelerinin Mart ayından önce hazırlanmasını isteyen Vali Azizoğlu, “Ardahan’ı kalkındırmak için gece gündüz demeden çalışacağız” dedi...

Ermenek'te TOKİ konutları için kura çekilişi yapılacak!

Karaman'ın Ermenek ilçesinde son ihalesi 19 Şubat 2014 tarihinde yapılan TOKİ toplu konut uygulaması tamamlanıyor. TOKI tarafından Ermenek'te yaptırılan toplu konutların kura çekimi 14 Ekim 2015 Perşembe günü yapılacak.

Orhangazi TOKİ bölgesine yapılacak konutların arsaları satılacak!

Arif Yıldız, Orhangazi Belediye Meclisi nisan ayı toplantısını yaptı. Encümen üyeleri, 2014 yılı faaliyet raporu onaylandı. Başkan Çağlayan'ın daha önce açıkladığı TOKİ konutları bölgesine yapılacak yeni konutların arsasını satma kararı aldı.

Vergi yapılandırma ödemeleri nereye yapılacak?

Emlak ve çevre temizlik vergisi gibi bazı vergilerde borcu bulunan mükellefler, Eylül 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan 6552 sayılı Torba Yasa ile borçlarını yapılandırdı. Peki, vergi yapılandırma ödemeleri nereye yapılacak?

Tuzla'ya yap işlet devret modeli ile hamam yapılacak! İhalesi 23 Aralık'ta!

Tuzla Belediyesi; Köyiçi mevkiinde yer alan hamam inşa edilmesi işini ihaleye çıkarıyor. Yap- işlet-devret modeli ile yapılacak işin ihalesi; 23 Aralık 2014 Salı günü gerçekleştirilecek.

Karataş'tan Üçkuyular'a 5 ahşap iskele yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 5 adet ahşap iskele yapacak. İzmirdeniz Projesi kapsamında, Karataş'tan Üçkuyular'a kadar uzanan kıyı şeridinde yapılacak 5 adet ahşap iskele için 13 Kasım 2014'de ihale gerçekleştirilecek.

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'na yapılacak 5 iskele için ihale 13 Kasım'da!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'na yapılacak 5 ahşap iskele için 13 Kasım 2014 tarihinde ihaleye çıkacak. Proje 6 ayda tamamlanarak, İzmirliler'in kullanımına açılacak...

Safranbulu'da TOKİ kura çekimi 6 Kasım'da yapılacak!

Toplu Konut İdaresi'nin ( TOKİ ) Safranbolu ilçesine bağlı Yazıköy'de yaptırdığı 460 konut için, 6 Kasım 2014 Perşembe kura çekimi yapılacak. Kentsel dönüşüm çalışmaları ilçede devam ediyor.

Dinar'da 110 konutun kura çekimi yapılacak!

Omar ilçesinde Kentsel Yenileme projesi kapsamında başka yerde dönüşüm yapılan 110 konutun kura çekimi 20 Ekim 2014 Pazartesi günü saat 14.00'de öeiediye Kültür Sarayında yapılacak.

Avrupa Melek Yatırım Forumu Türkiye'de yapılacak!

Avrupa Melek Yatırım Forumu Türkiye'de yapılacak. Avrupa Melek Yatırım Ticaret Örgütü (EBAN), Avrupa'da ilk kez düzenleyeceği Avrupa Melek Yatırım Forumu'nu 15-16 Aralık 2014 tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirmeye hazırlanıyor

Kütahya 3.Etap TOKİ Konutları için kura çekilişi yapılacak!

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, Belediye ile Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğince geçen yıl inşaatına başlanan 196 dairelik 3.Etap TOKİ Konutlarının yapımı tamamlandı. Kura çekilişi Gediz Kültür Merkezinde 14 Ekim 2014 Salı günü saat 17.00'da yapılacak.

Dap Yapı Kartal Yat Limanı projesi için 23 Ekim'de halkın katılım toplantısı yapılacak!

Dap Yapı'nın Kartal Yat Limanı projesi için 23 Ekim 2014 tarihinde halkın katılım toplantısı yapılacak. Görüş ve önerileri almak amacıyla yapılacak olan toplantı Kartal Emex Plaza'da düzenleniyor...

Konya'da Fevzi Çakmak mahallesine sosyal tesis yapılacak!

Son yıllarda sosyal tesis yapımına ağırlık veren Karatay Belediyesi, 2014 yılında da bu yöndeki çalışmalarını sürdürüyor. Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Fevzi Çakmak mahallesine sosyal tesis yapılacak dedi...

KEY ödemeleri ne zaman yapılacak?

Yeni KEY listesi 29 Eylül 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlandı. KEY listesinde T.C. kimlik numarası ile sorgulama yapılabiliyor. Peki, KEY ödemeleri ne zaman yapılacak? KEY listesinde adı olmayanlar ne yapacak?

2014 ardahanda yapılacak projeler nelerdir Haberi

2014 ardahanda yapılacak projeler nelerdir


2014 yılının ilk Kaymakamlar Toplantısı, Vali Seyfettin Azizoğlu başkanlığında yapıldı. Kaymakamlara yönelik konuşmasında 2014 yılı projelerinin Mart ayından önce hazırlanmasını isteyen Vali Azizoğlu, “Ardahan’ı kalkındırmak için gece gündüz demeden çalışacağız” dedi.


Her ayın ilk haftalarında gerçekleştirilen ve ilin genel durumunun ele alındığı Kaymakamlar Toplantısı’nda eğitim, kamu yatırımları, asayiş ve turizm gibi gündem maddeleri ele alındı. 2013 yılının genel anlamda başarılı geçtiğini belirten Vali Azizoğlu, “2014 yılında da aynı başarıyı sağlayabilmek için gece gündüz çalışmamız gerekiyor” dedi. 2014 yılında yapılması planlanan projelerin Mart ayına kadar hazır olmasının önemine dikkat çeken Vali Azizoğlu, “Projeleri erken bitirmeliyiz ki, yer teslimlerini yapalım ve çalışmalarımızı hızla bitirelim” diye konuştu.


Toplantının gündem maddeleri içerisinde yer alan ağaçlandırma faaliyeti konusunda da ağaçlandırılacak alanların tespitinin hızla yapılmasını isteyen Vali...