28 / 03 / 2024

2014 Bütçe gelirleri

2014 Bütçe gelirleri

Mehmet Şimşek, merkezi yönetim bütçesinin, geçen ay 9,2 milyar lira, ocak-eylül döneminde ise 11,9 milyar lira açık verdiğini bildirdi. Şimşek, yılın 9 ayında 313,5 milyar lira bütçe gelirine karşılık, 325,4 milyar lira bütçe gideri gerçekleştiğini söyled

1941 Taksim ile Mete Caddesi'ni birbirine bağlayan yol için 85 bin lira bütçe ayrılmış!

1941 yılında Taksim Taşkışla ile Mete Caddesi'nin birbirine bağlayan yolun asfalt çalışması için toplamda 85 bin liralık bütçe hazırlanmış.

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı 15 uzman yardımcısı alıyor! 35 yaşından küçük herkes başvurabilir! 

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı 15 uzman yardımcısı alımı detayları belli oldu. Peki kimler başvurabilir? İşte ayrıntılar...

Yeni vergiler yolda! 2023 yılında bütçe 1 trilyon lira açık verecek!

OVP’ye göre, şubat depremlerinin yol açtığı ek kaynak ihtiyacı nedeniyle temmuzda çıkarılan 1,1 trilyon liralık ek bütçe ile toplam bütçe büyüklüğü 6,6 trilyona ulaştı. Ancak ek bütçe ile öngörülen ek gelirler de yetmeyeceği için yaklaşık 1 trilyon lira daha fazla açık verilecek.

Meclise Sunulan Ek Bütçe Kanun Teklifi Sonuçlandı mı? Hangi Gerekçelerle Sunuldu ve Ne Kadar Ödenek Talep Edildi?

Meclis Başkanlığı'na sunulan tekliflerden biri de Ek Bütçe Kanun Teklifi oldu. Bu teklif, Merkezi Yönetim Bütçesine 1 trilyon 119 milyar liralık ek ödenek beklemektedir. Ek ödenek ihtiyacı bazı gerekçeler gösterilerek Meclis’e taşınmıştır. Ek Bütçe Kanun Teklifi neden sunuldu, sonuç ne oldu?

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması: Bütçe mayısta fazla verdi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı trafından yapılan son dakika açıklamasına göre faiz dışı bütçe giderleri 365,9 milyar TL ve faiz dışı açık ise 98 milyar TL oldu.

Hazine ve Maliye Bakanlığı açıkladı! Bütçe Nisan'da ne kadar açık verdi?

Hazine ve Maliye Bakanlığı Nisan ayı için geçerli olmak üzere bütçe verilerini verilerini paylaştı. verilerine göre merkezi yönetim bütçesi Nisanda 132,5 milyar TL açık verdi.

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

Nokia C22: Giriş seviyesi için yeni bütçe dostu akıllı telefon!

Nokia, bütçe dostu akıllı telefonu C22'yi piyasaya sürdü. Giriş seviyesi pazarı için tasarlanan C22, sadece 97 dolarlık bir fiyatla Android 13 Go Edition ile sunuluyor.

Bütçe dostu Samsung Galaxy A54 A101'de! Sakın bu fırsatı kaçırmayın!

A101, Türkiye'nin önde gelen marketlerinden biri olarak bütçe dostu Samsung Galaxy A54'ü müşterileri için satışa sunuyor. Sakın bu fırsatı kaçırmayın! Hemen bakın... İşte bütün ayrıntılar...

Bütçe dostu Realme C21 Nisan fiyatı merak ediliyor! İşte 26 Nisan 2023 fiyat listesi

Hepsi Burada'nın Nisan ayı kampanyası içinde 'Realme C21Y' modeli bulunuyor. Realme C21, yenilikçi özellikler sunmasa da, uygun fiyatlı bir telefon olarak bütçe dostu olması ile tercih edilen bir modeldir. peki 26 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Bütçe dostu Renault Clio fiyatlarında son dakika fırtınası! Peş peşe açıklandı! Gören duyan inanamadı!

Ülkemizin en çok satılan modelleri arasında yer alan Renault Clio Mart 2023 model yılı fiyatları ortaya çıktı!...Bütçe dostu Renault Clio fiyatları belli oldu! 6 Nisan 2023 fiyat listesi...

Bütçe dostu OPPO A1x gözler önüne çıktı! İşte özellikleri ve fiyatı akılları baştan aldı!

OPPO, bütçe dostu akıllı telefonu A1x'i tanıttı. Bu cihaz, teknik özellikleri, tasarımı ve fiyatı ile dikkat çekiyor. İşte detaylar!

Bütçe dostu Xiaomi Redmi 9C ''Aldın aldın'' indirimiyle A101'e geldi! Görmeyen kalmasın, hemen bakın! Stoklarla sınırlı!

Türkiye'nin en çok tercih edilen marketlerinden A101, Bütçe dostu Xiaomi Redmi 9 C "Aldın aldın" indirimi uyguladı. Peki, A101'de Xiaomi Redmi 9C fiyatları ne kadar? İşte 21 Mart 2023 fiyat listesi...

2014 Bütçe gelirleri Haberi

2014 Bütçe gelirleri


Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, merkezi yönetim bütçesinin, geçen ay 9,2 milyar lira, ocak-eylül döneminde ise 11,9 milyar lira açık verdiğini bildirdi. Şimşek, yılın 9 ayında 313,5 milyar lira bütçe gelirine karşılık, 325,4 milyar lira bütçe gideri gerçekleştiğini söyledi. Bakan Şimşek, Vergi Denetim Kurulu Başkanlığında, makro ekonomik gelişmeler ve ocak-eylül 2014 dönemi merkezi yönetim bütçe uygulama sonuçları, 2014 sonu bütçe gerçekleşme tahmini ve 2015 Merkezi Yönetim Bütçesi Kanun Tasarısı hakkında basın toplantısı düzenledi.


BÜTÇE EYLÜL'DE 9,2 MİLYAR AÇIK VERDİ


Şimşek, 2015 yılı bütçe tasarısını hazırladıklarını ve bugün TBMM'ye göndereceklerini bildirdi. Yılın 9 ayında bütçe gelirlerinin geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 8,1 artarak 313,5 milyon liraya ulaştığını ifade eden Şimşek, söz konusu dönemde bütçe giderlerinin ise yüzde 10,5 artışla 325,4 milyar lira...