25 / 04 / 2024

2014 emlak Smart Sales

2014 emlak Smart Sales

EMLAK 2014 - Konut, İşyeri Satın alma, Kiralama ve Finansman Fuarı’nda Hasan Bursalıoğlu ve Burak Yangın, geliştirdikleri gayrimenkul proje satış otomasyon ve CRM uygulaması S² (Smart Sales) ile yatırımcılarla buluşuyor.

Esenler Belediyesi emlak vergisi borçlularını ilanla duyurdu!

Esenler Belediyesi, 2014 Emlak Vergisi ve Çevre Temizlik Vergisi'ni ödemeyen vatandaşları gazeteye verdiği ilanla duyurdu. İlanda 2 bin kişiye yakın isim yer aldı.

Türkiye’nin 2014 emlak haritası yayınlandı!

Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından sahibinden.com, 2014 yılı Türkiye emlak haritasını yayımladı. Türkiye’nin yedi bölgesinde oluşan emlak satış ve kiralama fiyatları, kiralama dönemleri için de ipucu veriyor.

Bursa’da konutların metrekare fiyatları uçtu!

Aralık 2014 Emlak Endeksi oldukça ilginç sonuçları oraya çıkardı. 2014 yılını birçok açıdan verimli geçiren konut sektörü Aralık ayında da beklentilerin üzerinde bir seyir sergiledi.

Türkiye'de ortalama konut fiyat metrekaresi 2 bin 459 lira!

Hurriyetemlak.com Aralık 2014 Emlak Endeksi açıklandı. Türkiye genelinde yıllık fiyat artışı yüzde 20’yi bulurken, satılık konutların metrekare satış fiyatı ortalama 2.459 lira olarak yansıdı.

Konut fiyatı en çok Arnavutköy'de arttı!

Aralık 2014 Emlak Endeksi açıklandı. Endekse göre Aralık avında en çok değerlenen ilk üç ilçe belli oldu. Aralık ayında satılık konutların metrekare fiyatının 3 bin 191 TL ortalamasında olduğu İstanbul'da en çok fiyat artışı yaşanan ilçe Arnavutköy oldu.

Aralık'ta konut fiyatları en çok Arnavutköy'de arttı!

hurriyetemlak.com Aralık 2014 Emlak Endeksi açıklandı. Endekse göre Aralık ayında en çok değerlenen ilk üç ilçe belli oldu...

Gazi Çelik: 2014 emlak ve inşaat sektörü için verimli geçmedi!

Emlakçılar Odası Başkanı Gazi Çelik, odasında yaptığı açıklamada sektör açısından 2014 yılını değerlendirdi. Çelik, 2014 yılının çok verimli geçmediğinin altını çizdi..

İstanbul'da konut fiyatları en çok Silivri'de arttı!

Kasım 2014 Emlak Endeksi'ne göre Türkiye genelinde konutta yıllık fiyat artışı yüzde 25'i bulurken, satılık konutların metrekare satış fiyatı ortalama 2.474 lira olarak yansıdı..

Türkiye'de ortalama konut fiyatı metrekaresi 2 bin 474 lira!

Hurriyetemlak.com Kasım 2014 Emlak Endeksi açıklandı. Türkiye genelinde yıllık fiyat artışı yüzde 25’i bulurken, satılık konutların metrekare satış fiyatı ortalama 2.474 lira olarak yansıdı.

Türkiye'de ortalama konut fiyatı ne kadar?

Hurriyetemlak.com Ekim 2014 Emlak Endeksi açıklandı. Türkiye genelinde yıllık fiyat artışı yüzde 23’ü bulurken, satılık konutların metrekare satış fiyatı ortalama 2.378 lira olarak yansıdı.

Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri nasıl yapılır?

Emlak Vergisi Kanunu gereğince Türkiye sınırları içerisinde yer alan taşınmaz mallar için emlak vergisinin ödenmesi gerekiyor. Peki, 2014 emlak vergisi 2. taksit ödemeleri nasıl yapılır?

Belediye emlak vergisi ödeme tarihleri 2014!

Emlak vergisi kapsamında vergiyi taşınmazın maliki varsa intifa hakkı sahibi, her ikisi de yoksa binaya malik gibi tasarruf edenler iki taksit halinde belediyeye ödüyor. İşte belediye emlak vergisi ödeme tarihleri 2014...

Emlak vergisi ödeme zamanları 2014!

Belediyelere her sene belli dönemlerde ödenen emlak vergisi, taşınmaz mal sahipleri tarafından iki taksit şeklinde ödenebiliyor. Peki vergi ne zaman ödenir? İşte emlak vergisi ödeme zamanları 2014..

2014 emlak Smart Sales Haberi

2014 emlak Smart Sales

Türk gayrimenkul sektörünün liderlerinin yer aldığı EMLAK 2014 - Konut, İşyeri Satın alma, Kiralama ve Finansman Fuarı’nda Hasan Bursalıoğlu ve Burak Yangın, geliştirdikleri gayrimenkul proje satış otomasyon ve CRM uygulaması S² (Smart Sales) ile yatırımcılarla buluşuyor.


11-14 Eylül tarihleri arasında CNR Expo’da düzenlenecek olan Türkiye’nin en kapsamlı emlak fuarları Emlak’14 sektörün tüm oyuncularını bir araya getiriyor. Satış Ajansı markasının kurucu ortağı Hasan Bursalıoğlu ortağı Burak Yangın ile satış ve CRM alanında geliştirdikleri yeni yazılım programı S²’yi fuar ziyaretçilerine...