19 / 04 / 2024

2014 Seramiksan ürünleri

2014 Seramiksan ürünleri

Doğadan aldığı ilhamla yaşam alanlarına değer katan Seramiksan, yılın trendi mermer ve de ahşap efektli yeni ürünleri ile Yapı Fuarı' nda sektör profesyonelleri ile buluşuyor.

ÖzdilekPark AVM'de Baumit ürünleri kullanılacak!

Eylül 2014'de ziyaretçilerine kapılarını açan ÖzdilekPark İstanbul AVM'de yüksek performans avantajları ile pek çok projenin tercihi olan Baumit ürünleri kullanılacak.

Nimesay İnşaat Nakliyat Elektrik Metal Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nimesay İnşaat Nakliyat Elektrik Metal Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Can tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Forum Sağlık Ürünleri Araştırma Danışmanlık İnşaat Medikal İthalat ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Forum Sağlık Ürünleri Araştırma Danışmanlık İnşaat Medikal İthalat ve İhracat Anonim Şirketi, Feridun Kubilay Müdürlüğü'nde 200 bin TL'lik sermaye ile 16 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Özferah İnşaat Metal Elektrik Kimya Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özferah İnşaat Metal Elektrik Kimya Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Çamyar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 9 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Carpe Diem İnşaat Yatırım Tarım Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Carpe Diem İnşaat Yatırım Tarım Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Engin Koç tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Demiryapan İnşaat Metal Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiryapan İnşaat Metal Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Demiryapan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Yolcular İnşaat Nakliyat Elektrik ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yolcular İnşaat Nakliyat Elektrik ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erdinç Sepet tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Kasım 2014 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Cankert İnşaat Metal Orman Ürünleri Elektrik Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cankert İnşaat Metal Orman Ürünleri Elektrik Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Ökten tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim 2014 tarihinde kuruldu.

Yeti İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeti İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ufuk Yetim tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim 2014 tarihinde kuruldu.

Özatlantis İnşaat Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özatlantis İnşaat Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Mehmet Özyıldız tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül 2014 tarihinde kuruldu.

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi, İzzet Akkaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül 2014 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Melihşah İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Melihşah İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Merhali Kurt tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Eylül'de kuruldu.

Fast food restoranları Wone Lighting LED Aydınlatma ürünleri kullanıyor!

Dünyaca ünlü fastfood restorantları, aydınlatma ürünleri olarak Wone Lighting LED Aydınlatma ürünlerini kullanarak, hem enerji tasarrufu elde ediyor, hem de aydınlatma sorunlarını çözerek şık bir görüntüye kavuşuyor...

2014 Seramiksan ürünleri Haberi

2014 Seramiksan ürünleri

Eski İstanbul'un nostaljik karosu Galata, ahşabın tüm doğallığıyla seramikle buluştuğu Antik Wood ve agat taşının enerjisini mekanlara taşıyan Amazon serisi sergilenecek ürünlerden bazıları. Seramiksan standında yeni serilerini 15x90, 30x90 ve 60x90 gibi yeni ebatları ile sergileyecek.


Seramiksan yeni ürün gamı vitrifiye ürünleri Yapı Fuarı'nda yer alacak. Seramiksan Vitrifiye modern ve kullanıcı dostu tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Vitrifiye alanında teknoloji olarak dünyanın en ileri fabrikasında üretilen Seramiksan Vitrifiye  ile  banyoda mükemmele ulaşmak çok daha kolay olacak.


Yapı Fuarı’yla ilgili açıklama yapan Seramiksan Pazarlama Müdürü Mine Arı, “Fuar özellikle son yıllarda tüm üreticiler için bir hazırlık, portföy yenileme, yeni ürünleri sezona hazırlamak için bir fırsat da yarattı. Bizler inovasyonumuzla ve geliştirdiğimiz ürünlerle fark yaratırken, fuarlar da dünya seramik sektörünü ülkemize çekmeli. Yapı Fuarı bu...