20 / 04 / 2024

2014 THY uçuş trendleri

2014 THY uçuş trendleri

Alman yolcuların yüzde 69’u uçaklarda cep telefonu kullanımına izin verilmesine karşı çıkarken, en büyük endişelerinin güvenlik değil gürültü olduğunu kaydettiler. THY uçuş trendleri 2014 kamuoyu araştırması yayınlandı.

THY, uçak biletleri ile ilgili önemli bir duyuru yayınladı: Yüzlerce kişiye para iadesi yapılacak

Türk Hava Yolları (THY), İsrail ile yaşanan Hamas savaşı nedeniyle İsrail uçuşlarını durdurmasının ardından, Mısır, Ürdün ve Lübnan sınırlarında yaşanan gelişmelerin yolcuları etkilememesi için önemli bir avantaj sağladı. Belirli tarihlerde biletleri olan kişilere para iadesi yapılacak. Peki şartlar

THY'den bazı Doğu Avrupa ülkelerine avantajlı bilet kampanyası! 119 dolardan başlayan fiyatlar!

Uçuş avantajlarına devam eden Türk Hava Yolları (THY), bazı Doğu Avrupa ülkelerine gidiş-dönüş her şey dahil 119 dolardan başlayan avantajlı biletleri satışa sunduğunu ilan etti. THY'den bazı Doğu Avrupa ülkelerine avantajlı bilet kampanyası! 119 dolardan başlayan fiyatlar!

THY’nin 2033 hedefi: 50 milyar dolar ciro, 800 uçaklık filo!

Türk Hava Yolları 2023-2033 hedeflerini açıkladı. KAP açıklamasında THY’nin konsolide cirosunun 2033 yılında 50 milyar dolara ulaşması, uçak filosunun ise 800 adete çıkarılması öngörüldü. Beklenen yolcu sayısı ise 170 milyon.

THY'den yeni bir güncelleme geldi! Artık uçaklarda telefon serbest olacak!

Türk Hava Yolları (THY), birçok kent merkezine uçak seferleri düzenlemesiyle bilinen bir havayolu şirketi olarak uzun yıllardır uygulanan telefon yasağını kaldırmaya hazırlanıyor. Bu gelişme, yabancı bazı havayolu şirketlerinde de gerçekleştirilirken, THY Genel Müdürü Bilal Ekşi tarafından da duyuru

THY bölgesel uçak projesini rafa kaldırdı

THY'nin pandemi sonrasında artan uçuş talebini karşılamak için 30 uçak alarak bölgesel uçuş filosu kurma planını rafa kaldırdı. İlk 9 ayda karını yüzde 500 artıran şirket yeni yatırım projesinden maliyet hesapları nedeniyle vazgeçtiği kaydedildi.

THY'den iç hat uçuşlarında yüzde 20 indirim! 11 Nisan'a kadar biletlerinizi alın! 

Türk Hava Yolları (THY) iç hat uçuşlarında, beraber seyahat edecek üç kişi ve üzeri ailelere ekonomi sınıfında geçerli yüzde 20 indirim kampanyasını başlattı. İşte ayrıntılar...

THY uçak biletlerinde indirim! İşte şartlar...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Türk Hava Yolları arasında imzalanan protokolle tüm şehit yakınları, gazi ve gazi yakınlarına bilet ücretlerinde indirime gidildi. İşte tüm detaylar...

THY'den 299 liraya uçak bileti! Gören duyan inanmadı, bu fiyata uçmayan kalmasın! 2 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Türk Hava Yolları, yurt içi uçak bileti alanlara indirim düzenliyor. Kampanya kapsamında THY biletleri 299 TL'ye düştü! Türk Hava Yolları Resmen açıkladı, sakın kaçırmayın! Bu fiyata herkes uçacak! İşte 2 Ağustos 2022 fiyat listesi...

11 Mart’ta hangi uçuşlar iptal edildi? Pegasus, THY, Anadolu Jet’ten uçak bileti alanlar ne yapacak?

İstanbul ve yurdun birçok kentinde yağan kar yağışı nedeniyle Anadolu Jet, Pegasus ve THY, seferlerin iptal edildiğini duyurdu. Olumsuz hava şartları nedeniyle uçuşları iptal edilen yolcular, ‘’Hangi uçuşlar iptal edildi? Uçak bileti olanlar ne yapacak?’’ sorularının yanıtını arıyor…

İstanbul Havalimanı'na hangar yapılmadı mı?

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, İstanbul Havalimanı'nda 330 uçaklık filosu olan Türk Hava Yolları'na (THY),  uçaklarının teknik bakımlarını yapabileceği bir hangar yapılmadığını söyledi.

İstanbul Yeni Havalimanı THY'nin uçuş noktaları arasına eklendi!

Açılış için gün sayan İstanbul Yeni Havalimanı, Türk Hava Yolları'nın (THY) internet sitesindeki uçuş noktalarına eklendi. Buna göre, online bilet satışına başlandı.

Başaran Holding'in İran'da düşen jetiyle ilgili gelişme!

Türk Hava Yolları (THY) uçağının kokpit ekibinin, İran'da düşen jeti sistemde gördüğü ve dakikalarca bağlantı kurmaya çalıştığı bilgisi ortaya çıktı. Pilotların Türkçe anonsla jeti uyarmaya çalıştığı telsiz konuşmalarına yansıdı.

Doğuş GYO'nun kar dağıtım politikası genel kurula sunulacak!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 26 Mart 2014 tarihinde onaylanmış kar dağıtım politikasını bu yıl yapılacak Olağanüstü Genel Kurul'da pay sahiplerinin bilgi ve onayına sunacak.

2014 THY uçuş trendleri Haberi

2014 THY uçuş trendleri

Türk Hava Yolları’nın (THY) yurt dışı uçuşlarında yolcuların beklentilerini öğrenmek için Forsa şirketine yaptırdığı “Uçuş Trendleri 2014” araştırmasının sonuçları, Berlin’de düzenlenen basın toplantısıyla kamuoyuna açıklandı.


THY’nin en fazla yolcu taşıdığı ülkelerden Almanya’da yapılan ankete göre, uçakta cep telefonu kullanımına izin verilmesini isteyenlerin oranı yüzde 20 iken, yolcuların yüzde 69’u buna karşı.


Uçakta cep telefonuna karşı çıkanların yalnızca yüzde 8’i güvenlik konusunda endişeleri bulunduğunu ifade ederken, yüzde 87’si bunun gürültüye ve yolculuk sırasında rahatsızlığa neden olacağını ifade etti.


Yolcu uçaklarında cep telefonu konuşmalarına izin verilmesini isteyenlerin oranı 18 ila 29 yaşlarındaki yolcularda yüzde 26, ağırlıklı olarak iş adamlarının yer aldığı sık seyahat edenler grubunda yüzde 34 oldu.


Araştırma sonuçlarını açıklayan Forsa şirketinin yöneticisi Doris Sieber, “Bugün yolcular için seyahat sırasındaki konfor, her şeyden daha...