25 / 04 / 2024

2015 Real gebze

2015 Real gebze

Türkiye faaliyetlerine 1998 yılında başlayan Real, altı yıl aradan sonra ilk mağazasını Gebze Center'da açtı. Real; İstanbul, Ankara, Antalya, Adana, İzmit ve Konya'da hizmet veren Real'in 13'üncü mağazası oldu.

Pana Yapı, 2015 yılının 'En Çok Satış Yapanlar' listesine girdi!

Gayrimenkul sektörünün başarılı firmalarından Pana Yapı, sektörü mercek altına alan ‘’Real Estate Stars Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri Zirvesi 2016’’ kapsamında 2015 yılının ciro bazında en çok satış gerçekleştiren firmaları arasında yerini aldı.

3. havalimanı 2015'in en büyük projesi!

Dünya Bankası’nın verilerine göre Türkiye, 2015 yılında 44.7 milyar dolar ile kamu-özel ortaklığı kapsamında en fazla tutarda özel sektör yatırımı gerçekleştiren ülke oldu. Türkiye’yi liderliğe İstanbul Yeni Havalimanı ve Gebze-İzmir Otoyolu projeleri taşıdı.

Gebze Belediyesi Nisan ayı toplantısı gerçekleşti!

Gebze Belediyesi Nisan ayı olağan meclisi, Kent Meydanında bulunan meclis salonunda gerçekleşti. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yönettiği nisan meclisinde 2015 yılı başkanlık faaliyet raporu görüşülerek oy çokluğuyla kabul edildi.

Gebze-Halkalı banliyö hattının açılışı mı ertelendi?

İstanbul'daki Gebze-Halkalı banliyö hattı 2012'de kapatıldı. Hatların 2015'te açılması gerekiyordu. Ama açılış 2017'ye ertelendi. Banliyö hatlarındaki ertelenme nedeni "gizli" olduğu gerekçesi ile açıklamadı.

Ata GYO Gebze'deki gayrimenkulünün değerlemesini yayınladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Kocaeli ili Gebze ilçesindeki gayrimenkule ilişkin 2015 yılsonu değerleme raporunu yayınladı. İşte değerleme raporu.

Gebze Center AVM'nin 2015 değerlemesi yayınlandı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı "Gebze Center AVM, Otel ve Ek Binalar Projesine" ilişkin olarak Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporunu yayınladı.

İzmir-Gebze Otoyolu projesi Bonds&Loans 2015'ten ödül aldı!

Yapı Kredi'nin finansmanında yer aldığı 3 büyük proje, Türkiye'nin finans oscarları olarak nitelendirilen Bonds&Loans 2015'te 4 ödüle layık görüldü.

Expo Real 2015'te yatırım fırsatları anlatıldı!

Türkiye'de yatırım yapanlar Türkiye'deki yatırım fırsatlarını Expo Real'de anlattı. Türkiye Yatırım Fırsatları Paneli'ne birçok isim katıldı.

Expo Real Gayrimenkul Fuarı Münih'te kapılarını açtı!

Avrupa'nın büyük gayrimenkul fuarları arasında gösterilen Expo Real 2015 Münih'te gayrimenkul sektörünün önde gelenlerini bir araya getirdi.

Türkiye'deki yatırım fırsatları Expo Real'de konuşuldu!

Almanya'nın Münih şehrinde düzenlenen Expo Real 2015 Fuarı'nda Avrupa'nın gayrimenkul yatırımcıları bir araya geldi. Fuarda Türkiye'deki yatırım fırsatları konuşuldu.

Expo Real 2015 Fuarı'nda dev projeler tanıtıldı!

Avrupa'nın gayrimenkul yatırımcıları Sabah gazetesi sponsorluğunda düzenlenen Expo Real 2015'te bir araya geldi. Münih'teki fuarda 74 ülkeden bin 653 şirket, ortaklık ve işbirliği için görüşmelerde bulundu.

Dev projeler Expo Real 2015'te tanıtıldı!

Avrupa'nın gayrimenkul yatırımcıları Sabah gazetesi sponsorluğunda düzenlenen Expo Real 2015'te bir araya geldi. Münih'teki fuarda 74 ülkeden bin 653 şirket, ortaklık ve işbirliği için görüşmelerde bulundu.

Real Bursa Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Bursa Real AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Real Bursa Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Bursa Real AVM bayramda kaçta açılacak? Bursa Real AVM bayramda kaça kadar açık?

2015 Real gebze Haberi

2015 Real gebze

Türkiye faaliyetlerine 1998 yılında başlayan Real, altı yıl aradan sonra ilk mağazasını Gebze Center'da açtı. Real Gebze Center Mağazası; İstanbul, Ankara, Antalya, Adana, İzmit ve Konya'da 12 şubesiyle hizmet veren Real'in 13'üncü mağazası oldu. Real Gebze Center mağazası, metrekare büyüklüğünün yanı sıra, içerisinde barındırdığı ürün çeşitliliğiyle de Gebze'nin en büyük hipermarketi konumunda.


Sabah'la...