26 / 04 / 2024

2015 Turizm projeleri

2015 Turizm projeleri

Toplantıya turizmcilerin yanı sıra Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk ve de Şekerbank Başekonomisti Ozan Çağrı Gazitürk, Akdeniz Bölge Müdürü Mustafa Özer katıldı.

Turizmin 2015 rotası belli oldu!

2015 Yılı Programına göre, turizmde nitelikli iş gücü, tesis ve hizmet kalitesiyle uluslararası marka haline gelinmesi hedefleniyor. Yatak sayısının 830 bin, belediye belgeli yatak sayısının 503 bin olarak gerçekleşeceği tahmin ediliyor.

İsra Holding'in AVM ve turizm projeleri bakanlara tanıtıldı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği üyesi olan İsra Holding’in alışveriş merkezi ve turizm projelerini tanıttı.

Türk Turizminin Mega Projeleri Turizm Yatırımcıları Forumu 2020’de buluşuyor!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği 28-29 Ocak 2020'de hayata geçireceği Turizm Yatırımcıları Forumu-TIF 2020, ülke turizmine yön verecek olan mega projeleri bir araya topluyor...

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nda öncelik ulaşım projelerinde!

Başkan Erdoğan tarafından ilan edilen ikinci 100 günlük icraat programında İstanbul’daki ulaşım, çevre şehircilik ve turizm projeleri ön planda tutuldu. Gebze-Halkalı banliyö hattı açılacak. AKM inşaatına başlanacak. Kanal İstanbul ve Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri ihaleye çıkarılacak.

Aydın’a turizm projeleri geliyor!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esra Boğazlıyan bugünkü yazısında Aydın Belediye Başkanı Özlem Çercioğlu ile röportaj gerçekleştirdi. Çercioğlu, bölgedeki projeleri anlattı.

Eskişehir’e gelen turist sayısı azaldı!

Eskişehir’in 2015 turizm sezonunun başarılı geçirdiğine dikkat çeken Şaban Billor, 2016 yılının ilk çeyreğinin ise geçmiş yıllara oranla daha az turist sayısıyla tamamlandığını belirtti ve çeşitli önerilerde bulundu.

2015 Aralık'ta satışa çıkacak konut projeleri!

1 Kasım 2015 Erken Genel Seçimleri sonrasında canlanan inşaat sektörü, yıl bitmeden yeni projelerini satışa sunmaya hazırlanıyor. İşte İstanbul'da satışa çıkacak olan 2015'in son projeleri...

Adıyaman'da turizm projeleri hız kazandı!

Yeni sanayi yatırımlarının adresi olan Adıyaman, yükselişini sürdürmek için kalkınma projelerine hız verdi. Şehrin hedefinde turizm, tekstil ve tarım var.

Turizm sektörü 2015 yılını yüzde 10 düşüş ile kapatacak!

Rus turist sayısındaki azalma ve kurlardaki yükselişle birlikte turizm sektörü 2015 yılını yüzde 10’luk küçülmeyle kapatmaya hazırlanıyor. 2016 için sektörün gidişatını yabancı turistlerle, Antalya-Dalaman hattı belirleyecek.

Bodrum gayrimenkul projeleri Emlak 2015’te görücüye çıkıyor!

Bodrum’un konut ve iş merkezi projeleri 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında ITF Fuarcılık AŞ tarafından düzenlenecek Emlak 2015-Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı’nda görücüye çıkıyor.

Bodrum emlak projeleri Emlak 2015'te görücüye çıkıyor!

Bodrum'un konut ve iş merkezi projeleri 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında ITF Fuarcılık AŞ tarafından düzenlenecek Emlak 2015-Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda görücüye çıkıyor.

GEKA 2015 yılında destek vereceği projeleri açıkladı!

Güney Ege Kalkınma Ajansı'nın (GEKA) Alternatif Turizm, Üretim ve Ticaret Altyapısının Geliştirilmesi ile Yenilenebilir Enerji alanlarında ilan ettiği 2015 yılı Proje Teklif Çağrısı'nda değerlendirme süreci sona erdi.

Türkiye'nin turizm geliri yüzde 13,8 azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2’inci çeyrek (Nisan-Haziran) ’Turizm İstatistikleri’ni açıkladı. Buna göre; 2015 Turizm geliri Nisan, Mayıs ve Haziran aylarından oluşan 2’inci çeyrekte bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 13,8 azaldı.

Turizm sektörü 2015 yılında 5 milyar dolar zarar edecek!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Antalya’da gerçekleştirdiği basın toplantısı ile TÜROFED’in 10. Yılını değerlendirerek turizm sektörü ile ilgili ciddi uyarılarda bulundu. Osman Ayık, “2015 yılı kaybımız yaklaşık 5 milyar doları bulacak” dedi

2015 Turizm projeleri Haberi

2015 Turizm projeleri

Şekerbank, Turizme Beş Yıldızlı Destek Paketi'nin tanıtımını yaptı. Antalya Akra Barut Otel'de gerçekleşen toplantıya çok sayıda turizmcinin yanı sıra Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, Şekerbank Başekonomisti Ozan Çağrı Gazitürk, Akdeniz Bölge Müdürü Mustafa Özer katıldı. 


ÖZEL PAKETLERİNİZ VAR 


Genel Müdür Yardımcısı Ertürk, paketin, turizm sektöründeki işletmelerin tüm ihtiyaçlarını karşıladığını söyledi. Bu paket le işletmelere, yeni sezona hazırlanırken sadece kredi değil, hem finansman hem de destek hizmetleri içeren bankacılık çözümleri sunduklarını belirten Ertürk, "Bey yıldızlı paketimiz Şekerbank'ın hazırladığı 'Turizme Beş Yıldızlı Destek Paketi' Antalya'da turizm sektörüne tanıtıldı. Banka ayrıca AESOB'la da uygun kredi anlaşması imzaladı sayesinde turizm işletmeleri, kendi ihtiyaçlarını karşılarken yerel tedarik zincirleri üzerine yayılacak dinamizm ile sektörün bölgesel ekonomiler için katma değer üretme gücünü de yükseltebilecek" dedi. 


PROTOKOL İMZALANDI 


Şekerbank...