28 / 03 / 2024

Turizme 5 yıldızlı destek tanıtıldı!

Turizme 5 yıldızlı destek tanıtıldı!

Toplantıya turizmcilerin yanı sıra Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk ve de Şekerbank Başekonomisti Ozan Çağrı Gazitürk, Akdeniz Bölge Müdürü Mustafa Özer katıldı.



Şekerbank, Turizme Beş Yıldızlı Destek Paketi'nin tanıtımını yaptı. Antalya Akra Barut Otel'de gerçekleşen toplantıya çok sayıda turizmcinin yanı sıra Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, Şekerbank Başekonomisti Ozan Çağrı Gazitürk, Akdeniz Bölge Müdürü Mustafa Özer katıldı. 


ÖZEL PAKETLERİNİZ VAR 


Genel Müdür Yardımcısı Ertürk, paketin, turizm sektöründeki işletmelerin tüm ihtiyaçlarını karşıladığını söyledi. Bu paket le işletmelere, yeni sezona hazırlanırken sadece kredi değil, hem finansman hem de destek hizmetleri içeren bankacılık çözümleri sunduklarını belirten Ertürk, "Bey yıldızlı paketimiz Şekerbank'ın hazırladığı 'Turizme Beş Yıldızlı Destek Paketi' Antalya'da turizm sektörüne tanıtıldı. Banka ayrıca AESOB'la da uygun kredi anlaşması imzaladı sayesinde turizm işletmeleri, kendi ihtiyaçlarını karşılarken yerel tedarik zincirleri üzerine yayılacak dinamizm ile sektörün bölgesel ekonomiler için katma değer üretme gücünü de yükseltebilecek" dedi. 


PROTOKOL İMZALANDI 


Şekerbank ayrıca Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (AESOB) ile de esnafın daha ııygıın şartlar ve vadelerle banka ürünlerinden faydalanabilmesi için işbirliği protokolü imzaladı. 


Ertürk, kredi kullanmak isteyen AESOB üyelerinden faaliyet belgeleriyle bankalarına başvurmalarını istedi. 



Sabah Akdeniz


Geri Dön