19 / 04 / 2024

2016 gayrimenkul satışı

2016 gayrimenkul satışı

İzmir'de öne çıkan 50 dev konut projesinde yaklaşık 12 bin konut inşaatı sürerken sektör temsilcileri, İstanbul Otoyolu ve Ankara Hızlı Treni projelerinin İzmir'in cazibesini artırdığını söyledi.

Evrim Kırmızıtaş gayrimenkul satışında dünya şampiyonu oldu!

RE/MAX’lının katıldığı uluslar arası RE/MAX Kongresi bu yıl 27 Şubat – 2 Mart tarihlerinde düzenlendi. Las Vegas’ta geçekleşen kongreye Türkiye adına Evrim Kırmızıtaş katıldı. Kırmızıtaş 2016 yılı Amerika ve Kanada hariç tüm danışmanlar arasında gayrimenkul satışında dünya 1'ncisi oldu.

Anonim ve limited şirketlerin, 2016 yılı gayrimenkul satışları!

Hürses Gazetesi yazarı Av. Nazlı Gaye Alpaslan Güven bugünkü yazında "Anonim ve limited şirketlerin, 2016 yılı gayrimenkul satışları" konusunu kaleme aldı. İşte o yazı.

Ankara gayrimenkul satışında 2.sırada!

TÜİK 2016 yılı beş aylık gayrimenkul satış istatistiklerini açıkladı. Ankara 11 bin 408 gayrimenkul satışı ile (9,9%) İstanbul'dan sonra yer aldı.

Ankara gayrimenkul satışında zirveyi zorluyor!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2016 yılı beş aylık gayrimenkul satış istatistiklerini açıkladı. Verilere göre Türkiye genelinde gayrimenkul satışları 2015 Mayıs ayına göre artış gösterdi.

Ankara'da gayrimenkul satışları beklentinin üstünde!

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Başkanı Hacı Ali Taylan, Ankara'da gayrimenkul satışlarının 2016 yılı için beklentilerinin üzerinde olacağını belirterek, "Piyasada her hangi bir sıkıntı yok'' dedi.

Gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi noter harcı 2016!

Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi, genellikle bir gayrimenkulü ileri bir tarihte satın almak için yapılıyor. Bu sözleşme noterde yapılıyor. Peki, gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi noter harcı 2016 ne kadar?

Gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi 2016!

Gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi, ileride yapılacak tapu devri için alıcı ve satıcı arasında imzalanıyor. Peki, bu sözleşme nasıl imzalanır? Sözleşme nerede yapılır? İşte gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi 2016 örneği..

Gayrimenkul satışında vergi 2016!

Taşınmaz malların elden çıkarılması halinde bu kazanç belli koşullarda vergilendiriliyor. Peki, gayrimenkul satışında vergi 2016 nasıl ödenir? Gayrimenkul satışında ödenecek vergi nasıl hesaplanır?

Gayrimenkul satışında tapu harcı 2016!

Gayrimenkul alım satım işlemleri için tapu dairesinde belli oranlarda harç ödemesi yapılıyor. Peki, gayrimenkul satışında tapu harcı 2016 nedir? Gayrimenkul satışında tapu harcı 2016 nasıl hesaplanır?

Yabancıya gayrimenkul satışı 2016'da artacak!

Emlak sektörünün önde gelen isimleri, yabancı yatırımları ardına 2015'in geri kalanının olumlu geçeceğini ve 2016'da satışların vaizde 15-20 oranında artacağını tahmin ediyor.

TCDD'den Adana ve Gaziantep'te satılık 106 gayrimenkul!

TCDD Genel Müdürlüğü 6. Bölge Müdürlüğü, Adana'nın Seyhan ve Pozantı, Gaziantep'in İslahiye ilçesinde bulunan 2016 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin ihaleleri 21-22 Ekim 2015 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Nef Merter Timur Gayrimenkul satılık!

Nef Merter Timur Gayrimenkul satılık daire teslimleri 2016 yılının Eylül ayında başlayacak. Stüdyo ve 1 oda 1 salon dairelerden meydana gelen proje 10 - 15 katlı 2 blok olarak inşa ediliyor.

OMV Petrol Ofisi 4 ilde 7 adet gayrimenkul satıyor!

OMV Petrol Ofisi Konya Kuzukuyu Mahallesi, Acıpınar Mahallesi ve Ziyagökalp Mahallesi'nde, Mersin'de tece Mahallesi ve Mezitli Mahallesi'nde, Çanakkale'de Çardak Köyü'nde, Sakarya'da Şevkiye Mahallesi'nde 7 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

2016 gayrimenkul satışı Haberi

2016 gayrimenkul satışı

İzmir'de öne çıkan 50 dev konut projesinde yaklaşık 12 bin konut inşaatı sürerken sektör temsilcileri, İstanbul Otoyolu ve Ankara Hızlı Treni projelerinin İzmir'in cazibesini artırdığını söyledi. İzmir'de inşaat sektörünün önümüzdeki yıllarda daha da büyüyeceği beklentisinde olduklarını belirten sektör temsilcileri, İzmirlilere gayrimenkule yatırım çağrısı yaptı. 



En dikkat çekici yorumlardan biri ise, Gözde Grubu Başkanı Op. Dr .Kenan Kalı'dan geldi. Kalı, İzmirlilerin konut alma konusunda ellerini çabuk tutmaması halinde önümüzdeki süreçte İstanbulluların kiracısı olacağını dile getirdi.



"GAYRİMENKULE TALEP ARTIYOR... PROJELER İZMİR'İ UÇURACAK..."


Folkart Yapı Başkanı Mesut Sancak: "İzmir'in çok parlak bir geleceği var. İzmir, her geçen gün daha da büyüyen kentlerin başında geliyor. O nedenle yapılan yeni konutlar çok kısa sürede dolacaktır. İstanbul, Ankara ve Antalya'nın İzmir ile ulaşım ağları ile adeta...