24 / 04 / 2024

2016 Resim İstanbul Nefes

2016 Resim İstanbul Nefes

Ortadoğu Grup imzasını taşıyan Resim İstanbul Nefes'te 0,95 vade avantajıyla ödemeler yapılıyor. Teslimlerin 2017'de yapılacağı projede satış süreci devam ediyor.

Resim İstanbul Nefes'te peşinat yok! Yüzde 10 indirim var!

Doğanın tam kalbinde yaşamak ama İstanbul’un dinamik yapısından da kopmamak isteyenlerin tercihi olan Resim İstanbul Nefes, açık ve kapalı alanlarıyla sakinlerine dopdolu bir yaşam sunuyor.

Resim İstanbul Nefes'te 2 bin 500 lira peşinde düşük taksit imkanı!

Aydos Ormanı ve muhteşem gölet peyzajına en hakim blokların bulunduğu Nefes etabında doğayla iç içe bir yaşam sürmek mümkün. Projede 2 bin 500 lira peşinat verildikten sonra düşük taksit ödemeleri yapılıyor.

Resim İstanbul Nefes'te 48 ay firma finansmanı avantajı!

İnşaat sektörünün önde gelen ve köklü sirketlerinden biri olan Ortadoğu Grup, Resim İstanbul projesinin son etabı Nefes’te, daire sahibi olmak isteyenlere özel kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Resim İstanbul Nefes'te 2 bin 500 lira taksitle!

Hem doğal bir yaşama sahip olup, hem de İstanbul’un dinamik yapısından kopmak istemeyenlerin tercihi olan Resim İstanbul Nefes’te sosyal tesisin avantajları göz kamaştırıyor.

Resim İstanbul Nefes Mart 2017'de teslim edilecek!

Resim İstanbul Nefes, Samandıra - Kartal bağlantı yolu üzerinde bulunuyor. Proje, Ataşehir Finans Merkezi’ne, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve Kartal sahiline sadece 10 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Resim İstanbul Nefes'te banka kredili ödemelerle!

Ortadoğu Grup, Resim İstanbul projesinin son etabı Nefes’te, daire sahibi olmak isteyenlere özel kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Üç etapta toplam 28 bloktan oluşan projede, 1+1 ile 4+1 arasında daire tipleri yer alıyor.

Resim İstanbul Nefes etabında 48 ay 0 faiz imkanı!

Aydos Ormanı ve muhteşem gölet ile kiraz ağaçları peyzajına en hakim blokların bulunduğu Nefes etabında doğayla iç içe bir yaşam sürmek mümkün.

Resim İstanbul Nefes'te taksitli ya da banka kredili ödeme imkanı!

İnşaat sektörünün önde gelen ve köklü sirketlerinden biri olan Ortadoğu Grup, Resim İstanbul projesinin son etabı Nefes’te, daire sahibi olmak isteyenlere özel kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Resim İstanbul Nefes'te teslimler 2017 yılında yapılacak!

Resim İstanbul Nefes, Samandıra - Kartal bağlantı yolu üzerinde bulunuyor. Proje, Ataşehir Finans Merkezi’ne, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve Kartal sahiline sadece 10 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Resim İstanbul Nefes'te 48 ay vade farksız taksit avantajı!

Resim İstanbul’un merakla beklenen son etabı Resim İstanbul Nefes, ‘Nefes Kesen Kampanyası’ ile satışa çıktı. Proje, Ataşehir Finans Merkezi’ne, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve Kartal sahiline sadece 10 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Resim İstanbul Nefes, ‘Nefes Kesen Kampanyası’ ile satışa çıktı!

Ortadoğu Grup tarafından Sancaktepe’de 81.433 m2 arazi üzerinde inşa edilen ve 28 blokta 1.394 daireden oluşan Resim İstanbul Projesi’nin Aydos Ormanı’na en yakın, en özel ve son etabı olan Resim İstanbul Nefes satışa çıktı.

Resim İstanbul Nefes etabında teslimler 2017 yılında!

Ataşehir Finans Merkezi’ne, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve Kartal sahiline sadece 10 dakika uzaklıkta bulunan Resim İstanbul’un son etabı Resim İstanbul Nefes’te teslimler 2017 yılının Mart ayında yapılacak.

Resim İstanbul Nefes'te teslimler 2017'de!

Ortadoğu Grup, Resim İstanbul’un merakla beklenen son ve en özel etabı Nefes’i satışa çıkartarak 2016’ya da hızlı bir giriş yaptı.

Resim İstanbul Nefes satışa çıktı!

Ortadoğu Grup, Resim İstanbul’un merakla beklenen son ve en özel etabı Nefes’i satışa çıkartarak 2016’ya da hızlı bir giriş yaptı.

Resim İstanbul Orman'da 2 bin 500 TL taksitle 1+1!

Resim İstanbul Orman'da 2 bin 500 TL taksitle 1+1 ev sahibi olabilmek mümkün. Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşeceği proje 28 blok halinde yükseliyor.

Resim İstanbul Orman'da ilk etap teslimleri Aralık'ta!

Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen Resim İstanbul Orman'da ilk etabın Aralık'ta, ikinci etabın ise Eylül 2016'da teslim edilmesi öngörülüyor. Projede toplam 1.394 daire yer alıyor.

Resim İstanbul Orman'da 3 bin 200 TL taksitle 2+1!

Toplamda 1.394 daireden meydana gelen proje 81 bin 433 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Resim İstanbul Orman'da ilk etabın Aralık'ta, ikinci etabın Eylül 2016'da teslim edilmesi planlanıyor.

Resim İstanbul Orman'da teslimler 2016'da!

Ortadoğu Grup, Sancaktepe'de hayata geçirdiği Resim İstanbul Orman'da teslime kadar düşük taksit seçeneği ile aylık 2 bin liraya ev satıyor.

Ortadoğu Resim İstanbul'da 2 bin 619 TL peşinatla 222 bin TL'ye!

İlk etap teslimlerinin Aralık 2015'te ikinci etap teslimlerinin Eylül 2016'da yapılması planlanan Resim İstanbul projesi 81 bin 433 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Proje Ortadoğu Group imzası taşıyor.

Resim İstanbul Orman'da Eylül 2016'da teslim daireler!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve de 4 oda 1 salon dairelerden meydana gelen Resim İstanbul Orman projesinde yer alan daireler Eylül 2016'da sahiplerine teslim edilecek.

Resim İstanbul Orman'da avantajlı satışlar devam ediyor! Teslimler 2016'da!

Teslimlerin 2016 yılının Eylül ayında yapılacağı Resim İstanbul Orman projesinde yer alan daireler için avantajlı ödemeler ve satışlar devam ediyor. Proje; Sancaktepe'de inşa ediliyor.

Resim İstanbul Orman'da satışlar devam ediyor! 2016 Eylül teslim daireler!

Daire teslimlerinin 2016 yılının Eylül ayında yapılacağı Resim İstanbul Orman projesinde yer alan daire seçenekleri 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklılık gösteriyor.

Resim İstanbul Orman Konutları 2016 Eylül'de teslim!

Resim İstanbul Orman projesi 328 konutla İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de hayata geçiyor. Projede yer alan konutlar Ortadoğu Group tarafından inşa ediliyor.

Resim İstanbul Orman Sancaktepe'de 2016 Eylül'de teslim daireler!

Daire teslimlerinin 2016 yılının Eylül ayında yapılacağı Resim İstanbul Orman Sancaktepe projesinde yer alan konut seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşuyor.

Resim İstanbul Orman satış ofisi iletişim!

Resim İstanbul Orman satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ortadoğu Grup imzası ile hayata geçirilen projede daire teslimleri 2016 yılı Eylül ayında yapılacak.

2016 Resim İstanbul Nefes Haberi

2016 Resim İstanbul Nefes

Resim İstanbul Nefes hakkında bilgi almak için tıklayın


Ortadoğu Grup, İstanbul’un oksijen oranı en yüksek yerlerinden biri olan Aydos Ormanı’nın yanı başında inşa ettiği  Resim İstanbul Nefes  Projesi’nde, peşinat ödemeden, 3 bin 23 liradan başlayan düşük taksitler ile ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Ayrıca farklı ödeme seçeneklerinin de yer aldığı kampanyada 36 ay vade farksız firma finansmanı imkanı da bulunuyor. Hem doğanın içinde sağlıklı yaşamak hem de merkezi noktalara kolay ulaşmak isteyenlerin tercihi olan  Resim İstanbul Nefes  Projesi, 81 bin 433 metrekare arazi üzerinde üç etapta toplam 28 bloktan oluşuyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin yer aldığı projede, fiyatlar 287 bin 865 ile 945 bin 585 lira arasında değişiyor.


İlkbahar kampanyası ve proje hakkında bilgi veren  Ortadoğu Grup...