23 / 04 / 2024

Resim İstanbul Nefes, ‘Nefes Kesen Kampanyası’ ile satışa çıktı!

Resim İstanbul Nefes, ‘Nefes Kesen Kampanyası’ ile satışa çıktı!

Firma: Ortadoğu Grup

Proje: Resim İstanbul Nefes

Ortadoğu Grup tarafından Sancaktepe’de 81.433 m2 arazi üzerinde inşa edilen ve 28 blokta 1.394 daireden oluşan Resim İstanbul Projesi’nin Aydos Ormanı’na en yakın, en özel ve son etabı olan Resim İstanbul Nefes satışa çıktı.



Resim İstanbul Nefes hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Tel: 444 53 18


Resim İstanbul’un merakla beklenen son etabı Resim İstanbul Nefes, ‘Nefes Kesen Kampanyası’ ile satışa çıktı.


Doğayla iç içe, sağlıklı bir yaşam

Doğanın tam kalbinde yaşamak ama İstanbul’un dinamik yapısından da kopmamak isteyenlerin tercihi olan Resim İstanbul Nefes, açık ve kapalı alanlarıyla sakinlerine dopdolu bir yaşam sunuyor. 


Yüzde 81,3’ü açık alanlara ayrılan proje, muhteşem peyzajının yanı sıra sosyal alanlarıyla da fark yaratıyor. Resim İstanbul Nefes’te dinlenme locaları, pergolalar, tenis kortu, açık-kapalı yüzme havuzu, bisiklet ve yürüyüş yolları ile çocuk oyun parkları, tematik bahçeler ve açık hava sineması bulunuyor. 


Projede, yer alan kapalı sosyal tesiste de kapalı havuzun yanı sıra hamam, sauna, buhar odası, fitness center, kapalı basketbol sahası, squash salonu, davet salonu, kapalı çocuk oyun alanı, cep sineması ve faaliyet odaları yer alıyor. 


Resim İstanbul Nefes, ‘Nefes Kesen Kampanyası’ ile satışa çıktı!

Ulaşım kolaylığı avantajı

Resim İstanbul Nefes, Samandıra - Kartal bağlantı yolu üzerinde bulunuyor. Proje, Ataşehir Finans Merkezi’ne, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve Kartal sahiline sadece 10 dakika uzaklıkta yer alıyor.



projeye sor



Geri Dön