25 / 04 / 2024

2016 Su elektrik ve gaz sayaçları tamir ve ayar ücretleri

2016 Su elektrik ve gaz sayaçları tamir ve ayar ücretleri

2016 yılında uygulanacak su, elektrik ve gaz sayaçları tamir ve ayar ücretleri hakkında tebliğ 27 Aralık 2015 tarihinde 29575 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte su, elektrik ve gaz sayaçları tamir ve ayar ücretleri 2016..

Kiracı elektrik, su, doğalgaz borcunu ödemezse ne olur?

Ev sahipleri bazen evden çıkan kiracıların bıraktığı elektrik, su ve doğalgaz gibi hizmetlere dair borçlar ile karşı karşıya kalabiliyorlar. Böyle bir durumda borç ne nasıl olur, kalan borcu ev sahibi mi öder? İşte haberin detayları...

Kapıcı dairesinin elektrik, su ve doğalgaz faturalarını kim öder?

Kapıcı dairesi, bazı giderleri ile hizmet verir. Dairenin bakım ve onarım giderleri haricinde farklı giderler de söz konusudur. Elektrik, su ve doğalgaz bu giderlerin başında gelir. Kapıcı dairesinin elektrik, su ve doğalgaz masrafları kim tarafından karşılanır? İşte konuyla ilgili ayrıntılar...

SGK, KYK, elektrik, su borçları silinecek mi?

Hükümet büyük bir borç yapılandırma paketinin hazırlıkları için düğmeye basınca devlete borcu bulunan pek çok vatandaş da, kendi borcunun yapılandırma kapsamına girip girmeyeceğini araştırmaya başladı. Peki bu yapılandırma ile devlete olan SGK, gayrimenkul vergisi, MTV, doğalgaz, elektrik ya da su b

Ankaralılar dikkat! Yüzde 25 zam geldi! 200 gram ekmeğin yeni fiyatı 5 TL oldu!

Ankara’da un, maya, doğalgaz, motorin, işçilik, su, elektrik, kira gibi tüm temel giderlerin fiyatlarının artmasından ötürü ekmek fiyatlarına zam yapılması kararı alındı. Alınan karar ile 4 lira olan 200 gramlık ekmeğin fiyatı yüzde 25 zamlanarak 5 TL oldu.

Su kullanılmazsa fatura gelir mi?

Su, elektrik, doğalgaz faturaları 25 ile 35 gün arasında oluşturulur ve abonelere ulaştırılır. Peki Su kullanılmazsa fatura gelir mi? İşte detaylar!

Su, Elektrik ve Gaz Sayaçları Tamir ve Ayar Ücret Tarifesi Hakkında Tebliğ!

Su, Elektrik ve Gaz Sayaçları Tamir ve Ayar Ücret Tarifesi Hakkında Tebliğ bugünkü 31344 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kiracısı kaçak elektrik ve su kullanan 79 yaşındaki kadına 10 ay hapis!

Adana Seyhan'daki 2 katlı gecekondusunun birinci katında yaşayan kiracılarının kaçak elektrik ve su kullandığı ortaya çıkan Fikriye Tuna (79) kesilen 20 bin lira tutarındaki faturayı ödeyemeyince 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Üsküdar'daki kaçak yapılarda elektrik, doğalgaz ve su hizmeti kesildi!

Üsküdar Yavuztürk Mahallesi’nde Faruk Kıyım isimli bir vatandaşın 638 metrekarelik arsasına bilgisi dışında verilen imar izniyle yapılan binalardaki elektrik, doğalgaz ve su hizmeti durduruldu...

Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Ayder'de öncelikle kanalizasyon, su, elektrik gibi alt yapı çalışmaları yol altına alınacak ve 1.600 araç kapasiteli otopark inşaatına başlanılacak...

Mevlüt Çavuşoğlu: Güvenli bölgede konut ihtiyacı karşılanmalı!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, güvenli bölgede konut yapımı, sağlık, eğitim hizmeti, su, elektrik gibi temel ihtiyaçların karşılanması gerektiğini söyledi.

Yapı kayıt belgesi ile tapu alınabilir mi?

Yapı kayıt belgesi ile varsa yıkım ve para cezalarından vazgeçiliyor. Ayrıca, su, elektrik ve doğalgaz abonelikleri de bağlanabiliyor. Peki, yapı kayıt belgesi ile tapu alınabilir mi? Yapı kayıt belgesi tapuya nasıl çevrilir?

Balıkesir'de döviz bozdurup ev alana elektrik, su, doğalgaz bedava!

Balıkesir’de faaliyet gösteren bir inşaat şirketinin sahibi, daire satın almak üzere döviz bozduran vatandaşların evlerinin elektrik, su, doğal gaz, internet, tv, bina aidatı ücretlerini firma olarak karşılayacaklarını dile getirdi. 

Yapı kayıt belgesi alan abonelik işlemlerini yapabilecek!

Afet riskine hazırlık kapsamında ruhsatsız yapıların kayıt altına alınması ve imar barışından yararlanmak isteyenlerin yapı kayıt belgesi almaları gerekliyor. Bu belgeyi alanlara su, elektrik ve doğalgaz geçici olarak bağlanabilecek.

2016 Su elektrik ve gaz sayaçları tamir ve ayar ücretleri Haberi

2016 Su elektrik ve gaz sayaçları tamir ve ayar ücretleri

Su, elektrik ve gaz sayaçları tamir ve ayar ücretleri 2016!

2016 yılında uygulanacak su, elektrik ve gaz sayaçları tamir ve ayar ücretleri hakkında tebliğ 27 Aralık 2015 tarihinde 29575 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 


Bu Tebliğ, sayaçların tamir, bakım ve ayar ücretlerini kapsıyor. Muayenesi sonucunda reddedilen sayaçlar için hiçbir ücret talep edilemiyor.


TEBLİĞ


SU, ELEKTRİK VE GAZ SAYAÇLARI TAMİR VE

AYAR ÜCRET TARİFESİ HAKKINDA TEBLİĞ


Amaç, kapsam ve dayanak

MADDE 1 – (1) Bu Tebliğin amacı, 11/1/1989 tarihli ve 3516 sayılı Ölçüler ve Ayar Kanununun 11 inci maddesi uyarınca su, elektrik ve gaz sayaçlarının tamir ve ayar ücretlerinin belirlenmesidir.


(2) Bu Tebliğ, sayaçların tamir, bakım ve ayar ücretlerini kapsar.


Reddedilen sayaçlar

MADDE 2 – (1) Muayenesi sonucunda reddedilen sayaçlar için hiçbir ücret talep edilmez.


Ücret tarifesi asma zorunluluğu

MADDE 3 – (1)...