18 / 04 / 2024

2019 kentsel dönüşüm kira yardımı kaç tl

2019 kentsel dönüşüm kira yardımı kaç tl

Çevre ve Şehirçilik Bakanlığı tarafından duyurulan kentsel dönüşüm kira yardımı 2019'da ne kadar olacak? Kira yardımı zaman açıklanacak?

Beykoz'a Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü ve 5 bin yeni konut müjdesi!

Beykoz Belediye Meclisi'nin 2019-2024 döneminin son toplantısında önemli açıklamalar yapan Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, yeniden seçilmesi halinde ilçede 5 bin konut inşa edeceklerini ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü kurulacağını dile getirdi.

Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2019'dan beri daire teslim edilmiyor! Projede usulsüzlük mü var? 

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Meclisi Birinci Başkanvekili ve AK Parti Keçiören Meclis Üyesi Fatih Ünal'dan 2019'dan beri daire teslim edilmeyen Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

Bahçelievler Belediyesi Kongre Merkezi ve Nikah Sarayı'nda Deprem Paneli düzenlendi. Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm kapsamında 3 bina yıkılıyor!

26 Eylül 2019 tarihinde yaşanan 5,8 büyüklüğündeki depremden sonra kentsel dönüşüm çalışmalarının sürdüğü Büyükçekmece'de, riskli 3 bina daha yıkılıyor.

2019'da kentsel dönüşüm projeleri için kullanılan banka kredileri TBMM'de!

2019 yılında kentsel dönüşüm projeleri için kullanılan banka kredilerine ve kira yardımları meclis gündemine taşındı. CHP'li Taşdoğan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Murat Kurum: 2019'da 65 bin konutun kentsel dönüşüm sürecini başlattık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Kirazlıtepe'de incelemelerde bulundu. Kurum, "2019 yılında 65 bin konutun kentsel dönüşüm sürecini başlattık. Bunların 25 bini İstanbul'da bulunuyor. İstanbul'a baktığımızda Üsküdar Kirazlıtepe Mahallesi de bu dönüşüm projelerinden biri" diye konuştu..

Kentsel dönüşüm 2020'de hızlanacak!

2019'da yeni proje yerine, mevcut yarım kalmış projeleri bitirmeye odaklanan gayrimenkul geliştiricileri, 2020’de yenileme projelerine ağırlık verecek. Kentsel dönüşüm desteklerinin arttırılmasını bekleyen üretici, müteahhitlik yasasının devreye girmesinin de dönüşüme hız kazandıracağını belirtti...

Kentsel dönüşüm için 16 milyar TL'lik yatırım yapıldı!

2020 Merkezi Yönetim bütçe görüşmelerinde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “2019 yılı için kentsel dönüşüm ve sosyal konutlar dâhil olmak üzere tüm projeler için yaklaşık 16 milyarlık yatırım yaptık” dedi.

Kentsel dönüşüm kira yardımı formu 2019!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kentsel dönüşüm kapsamında sunulan finansal destekler arasında kira yardımı da bulunuyor. Peki kira yardımı nasıl alınıyor. İşte 2019 kentsel dönüşüm kira yardımı formu...

Kentsel dönüşüm deprem riski ile mücadele edebilmek için fırsat!

Türkıye Müteahhitler Birliği'nin İnşaat Sektörü Analizi'nin Ekim 2019 sayısında, "Türkiye'nin gündemine giren kentsel dönüşüm süreci deprem riski ile mücadele edebilmek ve çevreye duyarlı sürdürülebilir şehirler yaratabilmek için fırsat olarak değerlendirilmelidir." ifadeleri yer aldı.

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi 7 Kasım'da!

“Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresinin” bu yıl altıncısı düzenlenecek. 7 Kasım 2019 Perşembe günü gerçekleştirilecek kongrenin basın toplantısı 4 Ekim'de yapılacak...

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar oldu?

2019 kentsel dönüşüm kira yardımı bedelleri geçtiğimiz aylarda T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından açıklandı. Peki kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar oldu?

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 zammı ne kadar?

Kentsel dönüşüm kira yardımı zam oranı açıklandı mı? Kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 zammı ne kadar? İşte tüm detaylar...

2019 kentsel dönüşüm kira yardımı kaç tl Haberi

2019 kentsel dönüşüm kira yardımı kaç tl

Riskli olarak tespit edilen ve anlaşma yolu ile yıkılan gayrimenkullerin hak sahipleri kentsel dönüşüm kapsamında Bakanlığın sunduğu finansal desteklerden yararlanabiliyor. 

Kentsel dönüşüm kira yardımı da bu desteklerin başında geliyor. Altı kategoride toplanan şehirler için altı farklı kira yardımı bedeli tespit ediliyor. Tespit edilen bedeller Çevre ve Şehirçilik Bakanlığınca duyuruluyor. Ancak 2019'da ne kadar kira yardımı yapılacağı henüz açıklanamdı.

2019 kentsel dönüşüm kira yardımı ne zaman açıklanacak?

2018 kentsel dönüşüm kira yardımı 29 Ocak 2018 tarihinde belli olmuştu. 2019 yılında da Ocak ayının sonunda açıklanması beklenen rakamlar henüz açıklanmadı. Yetkilerlerden aldığımız bilgiye göre; 2019 kentsel dönüşüm kira yardımı Şubat-Mart gibi açıklanacakmış. Yardım miktarının en geç Mart ayının başında açıklanması bekleniyor.

Kentsel dönüşüm kira yardımı nasıl alınır?

Kentsel dönüşüm kira yardımı 18 ay alınabiliyor. Kira yardımı...