25 / 04 / 2024

2019 konut kredisi faiz oranları

2019 konut kredisi faiz oranları

Temmuz sonunda başlayan konut kredisi faiz oranlarındaki indirim trendi Ağustos ayında hızlanarak devam etti. Bayram sonrasında bankaların konut kredisi faiz oranlarında son durum nedir?

2019 güncel konut kredisi faiz oranları!

Nakti olmayan ancak ev almak isteyen birçok vatandaş konut kredisi çekiyor. Vatandaşlar, '2019 güncel kredi faizleri' 'Kredi faizleri ne kadar' şeklinde araştırmalarına devam ediyor.

Konut kredisi faiz oranları ne kadar?

Konut kredisi faiz oranlarındaki son durum çok fazla araştırılıyor. Peki güncel kredi faiz oranları ne kadar? İşte Ziraat, Vakıfbank, Halkbank faiz oranları...

Konut kredisi faiz oranlarında son durum nedir?

Konut kredisi faiz oranları Nisan ayının üçüncü haftasına nasıl başladı? Konut kredisi faiz oranlarında son durum nedir?

Konut kredisi faiz oranlarındaki hareketlilik devam ediyor!

Bankaların konut kredisi faiz oranları son haftalarda inişli çıkışlı bir grafik izliyor. İşte konut kredisi faiz oranlarında son durum… 

Konut kredisi faizleri 2 Ağustos 2019'dan beri en yüksek seviyesinde!

Türk Lirası mevduat faizi ve ihtiyaç kredisi faiz oranlarında yükseliş devam ediyor. İhtiyaç kredisi yıllık faizleri yüzde 22,85'e ulaştı. TL bazlı konut kredi faizleri 39 baz puan artış göstererek yüzde 17,88 oldu ve konut kredisi faizleri 2 Ağustos 2019’dan beri olan en yüksek seviyesini gördü.

Konut kredisi faizleri son 2 yılın en yüksek seviyesinde!

Konut kredisi faiz oranları 2 Ağustos 2019’dan bu zamana kadar en yüksek seviyesine ulaştı. Faiz oranları 25 Eylül itibariyle haftalık 64 baz puan yükselişle yüzde 14,78’e yükseldi...

Mayıs'ta 2 milyon 475 bin kişi konut kredisi kullandı!

Mayıs sonunda konut kredisi kullanan kişi sayısı, önceki aya göre 15 bin kişi azaldı ve 2 milyon 475 bin olarak kaydedildi. Mayıs 2019’a göre 18 bin kişi artış gösterdi. 

Konut kredisi kullanımı 11,5 milyar TL arttı!

Haziran'ın başında hayata geçirilen düşük oranlı kredi kampanyası sayesinde 19 günde 2019'un tamamından daha fazla konut kredisi kullanıldı. Geçen yıl 10,6 milyar TL artan konut kredi bakiyesi, 1-19 Haziran arasında 11,5 milyar TL arttı...

Mart ayında konut kredisi faizlerini düşüren bankalar!

Bankaların konut kredisi faizleri 2019 yılının ikinci yarısı itibariyle ekonomideki dengelenme ile hızla düştü. Peki Mart ayında konut kredisi faizlerini düşüren bankalar hangileri? İşte konut kredisi faizlerini düşüren bankalar ...

Konut kredisi faiz oranları Mart 2020!

Bankaların konut kredisi faizleri 2019’un ikinci yarısı itibariyle ekonomideki dengelenme ile hızla düştü. Geçtiğimiz hafta kredi faiz artışları durdu. Peki Mart’ın ikinci haftasında en uygun konut kredisi faiz oranı ne kadar oldu?

8 aydır süren konut kredisi faizlerindeki düşüş devam edecek mi?

Kredi faiz oranları 2019’un ikinci yarısından beri hızla düşmeye devam ediyor. Konut kredisi faizlerinde sekiz aydır süren indirimler devam edecek mi?

Konut kredisi faizleri düştü, taşınmalar rekor düzeyde arttı!

2019’un ikinci yarısında başlayan konut kredisi faizlerindeki düşüş, taşınma oranları bir önceki yıla oranla yüzde 28 artırdı ve rekor düzeyde artış yaşandı.

Konut kredisi faiz oranlarında son durum ne oldu?

2019'un son 4 ayında başlayan kredi faiz indirimlerinde yeni fırsatlar da geliyor. Peki konut kredisi faiz oranlarında son durum ne oldu?

2019 sonunda en uygun konut kredisi ne oldu?

Yeni yılın son günlerinde konut kredisi faizleri için bir müjde daha geldi. Kamu bankaları yaklaşık beş aydır beklenen konut kredisi faiz indirimini duyurdu . Peki en uygun konut kredisi faizi ne kadar oldu?

En uygun konut kredisi faiz oranı hangi bankada Aralık 2019!

Konut kredisi faiz oranlarındaki düşüş ivmesi artan döviz kuru etkisiyle yavaşlasa da bankalar konut için cazip kredi faiz oranları sunmaya devam ediyor. Güncel olarak en uygun konut kredisi faiz oranı ne kadar oldu?

En düşük faizle konut kredisi kullandıran bankalar Aralık 2019!

Bankaların konut kredisi faiz oranlarındaki indirimler devam ediyor mu? Konut kredisi faiz oranları Aralık ayının ikinci haftasına nasıl başladı?

En uygun konut kredisi hangi bankalarda Aralık 2019!

Konut kredisi faiz oranları Aralık ayının başında da indirimlerdeki hızını kesmeden düşmeye devam ediyor. En düşük konut kredisi faiz oranı ne kadar oldu? En uygun konut kredisi hangi bankalarda?

2019 konut kredisi faiz oranları Haberi

2019 konut kredisi faiz oranları

Merkez Bankası’nın Temmuz ayı Para Politikası Kurulu Toplantısı’nda haftalık repo faizlerinde 425 puan indirime gitmesi ile bankaların mevduat ve faiz oranları kademeli olarak düşmeye başladı. 

Ağustos başında kamu bankalarının yüzde 0.99 faizli konut kredisi kampanyası ile hızlanan i faiz indirimleri sonrası konut kredisi faizleri 13 ayın en düşük seviyesine indi. Ortalama konut kredisi faiz oranları 15 Ağustos itibariyle yüzde 1.73’e geriledi. 

En düşük konut kredisi faiz oranı Ziraat Bankası, VakıfBank, HalkBank, Vakıf Katılım, Ziraat Katılım bankalarında ortak uygulanan kampanyalı yüzde 0.99’a kadar düştü. Özel bankalarda ise en düşük konut kredisi faiz oranı yüzde 1.39 seviyesinde. 

En uygun konut kredisi faiz oranı üzerinden 200.000 TL tutarda 10 yıl vadeli konut kredisi hesaplama yapılığında kredinin aylık taksitleri 2.850 TL, toplam geri ödeme ise 342.600...