24 / 04 / 2024

2021 enflasyon oranları

2021 enflasyon oranları

Her ay düzenli olarak açıklanan enflasyon oranlarının Haziran ayı verileri paylaşıldı. Haziran ayı enflasyon rakamları Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklandı. Haziran ayında tüketici fiyat endeksi yıllık yüzde 17,53, aylık ise yüzde 1,94 arttı.

Enflasyon rakamları açıklandı!

Tüketici Fiyat Endeksi şubat ayında aylık bazda yüzde 0,91, Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi ise yüzde 1,22 artış gösterdi. Yıllık enflasyon tüketici fiyatlarında yüzde 15,61, yurt içi üretici fiyatlarında yüzde 27,09 oldu.

Enflasyon rakamları açıklandı!

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ocak ayında aylık bazda yüzde 1,68, Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) yüzde 2,66 artış gösterdi. Yıllık enflasyon tüketici fiyatlarında yüzde 14,97, yurt içi üretici fiyatlarında yüzde 26,16 oldu.

Haziran ayı enflasyon oranları hangi gün açıklanacak? Haziran ayı TEFE-TÜFE oranları belli oldu mu?

Memur ve emekli maaşlarına yapılacak ara zam enflasyon verilerine göre yapılıyor. Bu kapsamda vatandaşlar, Haziran ayı enflasyon oranları hangi gün açıklanacak? Haziran ayı TEFE-TÜFE oranları belli oldu mu? sorularına yanıt arıyor.

Mayıs ayı enflasyon oranları belli oldu mu? TÜİK enflasyon oranlarını açıkladı mı?

Mayıs ayı enflasyon oranları için TÜİK'ten yapılacak açıklama bekleniyor. Enflasyon verileri Türkiye İstatistik Kurumunca (TÜİK) her ayın ilk haftası paylaşılıyor. Peki, mayıs ayı enflasyon oranları belli oldu mu? Ne zaman belli olur?

Mayıs ayı enflasyon oranları ne olacak? Mayıs ayı enflasyon beklentileri açıklandı mı? 

Enflasyon oranları için yapılan son dakika açıklamaları da yakından takip ediliyor. Peki Mayıs ayı enflasyon oranları ne olacak?

Enflasyon oranları ne zaman açıklanacak? Temmuz ayı enflasyon oranları belli oldu mu?

Enflasyon oranları gündemde yer alan konulardan biridir. İşte vatandaşların araştırdığı Temmuz ayı enflasyon oranlarına dair detaylar!

Enflasyon oranları ne zaman açıklanacak? Mayıs 2022 enflasyon beklentisi nedir?

Mayıs ayı tüketici fiyat endeksi raporu için gözler Türkiye İstatistik Kurumu'na (TÜİK) çevrildi. Bilindiği üzere her ay enflasyon oranı, tüketici fiyat endeksindeki (TÜFE) değişim ile hesaplanmaktadır. Peki Enflasyon oranları ne zaman açıklanacak? Mayıs 2022 enflasyon beklentisi nedir?

Emeklinin maaş zammına enflasyon farkı eklenecek! 5 bin 649 liradan başlayacak

Emekli maaşlarına yansıyacak zam oranları netleşiyor. Emekli maaşlarının hesaplamaları enflasyon oranlarına bakılarak yapılacak. Emeklilerde bir toplu sözleşme şartı var. Bu toplu sözleşmeden doğan yüzde 7’lik zamları şu an ceplerinde. Bunun üzerine enflasyon farkı da eklenecek.

Nisan 2022 enflasyon oranları resmen açıklandı! İşte TEFE TÜFE Nisan 2022 enflasyon oranları!

Merakla beklenen TEFE TÜFE Nisan 2022 oranları ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. Peki Nisan 2022 enflasyon oranları ne oldu? İşte TEFE TÜFE Nisan 2022 enflasyon oranları...

Mart ayı enflasyon rakamları ne zaman açıklanır? Nisan ayı kira artış oranı açıklandı mı?

Nisan ayında açıklanması beklenen mart ayı enflasyon oranlarından önce enflasyon beklentisi açıklandı. TÜİK’in her ayın başında açıkladığı enflasyon rakamları, kira artış oranları ve memur maaş zammını da belirliyor. İşte enflasyon rakamlarına dair bilgiler…

BMD Başkanı Sinan Öncel'den korkutan enflasyon açıklaması!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel son zamanlarda sık sık gündeme gelen enflasyon oranları ve market fiyatlarına ilişkin beklentileriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Enflasyon son 19 yılın zirvesini gördü!

TÜİK tarafından enflasyon rakamları bugün açıklandı. Enflasyon oranları Aralık 2021'de yüzde 13,58 artarak bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 36,08'e yükseldi. Buna göre memur ve memur emeklileri, 2022'nin ilk 6 ayı için yüzde 25,65'lik bir artışı hak ediyor.

Memur ve emeklilere müjde! 2022 zammında son dakika!

Emekliler 2022'ye ilişkin zam oranını araştırıyor. 2021'in ikinci yarısındaki enflasyon oranları dikkate alınarak yapılacak olan Ocak ayı zamları için yeni formüller de masaya yatırıldı. Peki zam oranları belli oldu mu? İşte milyonlarca kişinin beklediği o haber...

Haziran ayı enflasyon rakamları açıklandı!

Her ay düzenli olarak açıklanan enflasyon oranlarının Haziran ayı verileri paylaşıldı. Haziran ayı enflasyon rakamları Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklandı. Haziran ayında tüketici fiyat endeksi yıllık yüzde 17,53, aylık ise yüzde 1,94 arttı.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! İşte merak edilen o oranlar!

Ev sahipleri ve kiracıların en çok arattığı konular arasında yer alan enflasyon oranları Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)  tarafından geçtiğimiz günlerde açıklandı. Peki bu ay kiranıza ne kadar zam gelecek?

2021 enflasyon oranları Haberi

2021 enflasyon oranları

Tüketici fiyat endeksi haziran ayında yıllık yüzde 17.53, aylık yüzde 1.94 artış gösterdi. TÜFE'de (2003=100) 2021 yılı Haziran ayında bir önceki aya göre yüzde 1.94, bir önceki yılın Aralık ayına göre yüzde 8.45, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 17.53 ve on iki aylık ortalamalara göre yüzde 14.55 artış gerçekleşti.

Sputniknews'de yer alan habere göre; yıllık en düşük artış yüzde 2.01 ile alkollü içecekler ve tütün grubunda gerçekleşti. Bir önceki yılın aynı ayına göre artışın düşük olduğu diğer ana gruplar sırasıyla, yüzde 6.13 ile haberleşme, yüzde 7.05 ile giyim ve ayakkabı ve yüzde 10.86 ile eğitim oldu. Buna karşılık, bir önceki yılın aynı ayına göre artışın yüksek olduğu ana gruplar ise sırasıyla, yüzde 26.29 ile ulaştırma, yüzde 25.69 ile ev...