20 / 04 / 2024

2022 yılı kurbanlık fiyatları

2022 yılı kurbanlık fiyatları

Kurban keserek ibadetlerini yerine getirecek olanlar için kurban pazarlarındaki son durumu derledik

2022 kurbanlık fiyatları belli oldu! İşte şehir şehir kurbanlık fiyatları

Kurbanlık fiyatları şehirden şehire farklılık göstermekte. Küçükbaş kurbanlık fiyatları ve büyükbaş kurbanlık fiyatları açıklandı.

Kredi faizlerindeki yükseliş, Tasarruf Finansman Sektörü'ne yaradı! Sektör 2023 yılında 2 kat büyüdü!

Konut kredisi faizlerinde son dönemlerde yaşanan yükselişler vatandaşları da alternatif finansman arayışına itti. Bu kapsamda 2022 yılında regüle edilen Tasarruf Finansman Sektörü öne çıkıyor. FKB Başkan Vekili Eyüp Akbal yaptığı açıklamada 2023 yılında sektörün aktif büyüklüğünün 2 katına çıktığını

1957 yılında köylünün bir an önce toprak sahibi yapılması istenmiş! 

1957 yılında Bütçe Komisyonunda Arif Onat (CHP) bu memlekete toprakların 50 milyon kişiyi bile geçindirebileceğini ve topraksız köylünün kalmaması gerektiği konusunda açıklamalarda bulunmuş.

Türkiye’nin yerli ikinci otomobili elektrikli VERY bu yıl yola çıkıyor!

Türkiye’nin yerli ikinci otomobili elektrikli VERY bu yıl yola çıkıyor. Peki vatandaşlar VERY ile ilgili neler düşünüyor? VERY beğenildi mi? İşte vatandaşların yorumları...

İzmir'deki Kültürpark 1936 yılında 1 milyon TL'ye mal olmuş!

İzmir'de 1936 yılında Kültürpark yapılması planlanmış. Söz konusu projenin 6 yıl içinde tamamlanması hedeflenmiş.

Türkiye’de konut sektöründe rakamlar kriz yılı 2018'i solladı!

Türkiye’de konut satışlarında sert düşüş devam ediyor. TÜİK verilerine göre Kasım ayında konut satışı 2022 yılının aynı dönemine göre yüzde 20,6 gerileyerek 93 bin 514 oldu. Söz konusu oranlar ‘kriz yılı’ olan 2018’in Kasım ayındaki satış rakamından biraz yüksek.

Türkiye’nin süt üretimi 2022 yılından beri düşüyor!

Türkiye’de süt üretiminde 2022 yılı itibarıyla düşüş yaşandığını söyleyen EBSO Süt ve Süt Ürünleri Meslek Komitesi Üyesi Ferhat Uğuralp, üretimin düşmesindeki esas nedenin başta yem olmak üzere yüksek maliyetler olduğunu vurguladı. Uğuralp, üretimde verimlilik için planlamanın şart olduğunu söyledi.

Türkiye’de 2022 yılında şirket iflasları bir önceki yıla göre yüzde 20 azaldı!

Dun & Bradstreet tarafından açıklanan Küresel İflas Raporu'nda 2022 yılında küresel ölçekte şirket iflaslarında artışların arttığı belirtilirken Türkiye’de ise 2022 yılında iflaslar bir önceki yıla göre yüzde 20 azaldı.

Türkiye’de 2022 yılında toplam ne kadar otomobil üretildiği belli oldu!

TÜİK tarafından paylaşılan verilere göre, Türkiye'de 2022 yılında toplam 1,1 milyon otomobil ve 10 milyon buzdolabı üretildiği öğrenildi. Aynı zamanda, üretilen ürünlerden yaptıkları satışların tutarı 8,9 trilyon TL’yi geçti.

Büyükbaş kurbanlık fiyatları yüzde 140,5 arttı! Fiyatlar ise 35-145 bin lira arasında!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Kurban Bayramı kurbanlık fiyatları ve kesim maliyetlerini değerlendirdi. Bu kapsamda, Büyükbaş kurbanlık fiyatları yüzde 140,5 artarken fiyatlar ise 35-145 bin lira arasında değişiyor.

Borsa İstanbul, 2022 yılında dünyanın en fazla kazandıran borsası oldu!

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) Borsa İstanbul’un dünyadaki borsalar arasında dolar bazında yüzde 105 ile en fazla getiriyi sağladığını açıkladı. Buna göre Borsa İstanbul 2022 yılında dünyanın gelir şampiyonu oldu.

Kurbanlık fiyatları belli oldu mu? İşte küçükbaş ve büyükbaş kurbanlık fiyatları...

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala kurbanlık fiyatları da vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Bayramda kurban kesmek isteyen vatandaşlar, “Kurbanlık fiyatları belli oldu mu? Kurbanlık fiyatları ne kadar?” şeklinde arama motorlarında araştırmaya başladı.

Dünya Meteoroloji Örgütü’nden uyarı! Önümüzdeki 5 yıl küresel sıcaklık 1,5 santigrat artacak!

Dünya Meteoroloji Örgütü, önümüzdeki 5 yıl boyunca küresel sıcaklıkların 1.5 santigrat derece sınırının üzerine çıkabileceğini açıkladı. Bu haber herkesin ilgisini çekti...

Bakan Nebati'den son dakika açıklaması! 2022 yılında 90 milyar lirayı aşkın gelir ve damga vergisinden vazgeçtik!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, asgari ücretten vergi alınmamasına yönelik 2022 yılında 90 milyar liranın üzerinde gelir ve damga vergisinden vazgeçildiğini açıkladı.

2022 yılı kurbanlık fiyatları Haberi

2022 yılı kurbanlık fiyatları

Kurban Bayramı 2022 için artık çok az bir zaman kaldı. Kurban kesecek olanlar, kurban fiyatları 2022 öğrenmek için araştırmalar yapıyor. Peki bu yıl kurbanlık kilosu ne kadar? Büyükbaş, küçükbaş kurbanlık fiyatı kaç para oldu? Diyanet İşleri Başkanlığı yaptığı açıklama ile kurban kesim bedelini duyurdu.

Müslümanlar için büyük anlamtaşıyan Kurban Bayramı 9 Temmuz'da başlayacak, 12 Temmuz'da ise sona erecek. Toplam 4 gün sürecek olan Kurban Bayramı öncesinde kurbanlık pazarlarında büyük pazarlıklar yaşanıyor.. Kurban keserek ibadetlerini yerine getirecek olanlar için kurban pazarlarındaki son durumu derledik

2022 Kurban Kesim Bedeli Ne Kadar?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, 2022 yılı vekalet yoluyla kurban kesim bedelinin yurt içinde 2 bin 250 lira, yurt dışında 1800 lira olarak belirlendiğini açıkladı.

KURBANLIK FİYATLARI 2022 NE KADAR, BELLİ OLDU MU?

Türk Kızılay, 2022 kurban bedellerini açıkladı. Kızılay...