29 / 03 / 2024

21. Yapı Fuarı- Turkeybuild İzmir ne zaman

21. Yapı Fuarı- Turkeybuild İzmir ne zaman

Sektördeki en son yenilik ve teknolojilerin sergilendiği, bölgesinin en büyük fuarı olan Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir bu yıl 5 – 8 Kasım 2015 tarihlerinde, yeni fuar alanı “Fuar İzmir – Gaziemir”de yapı sektörü temsilcilerini bir araya getirecek.

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı yarın başlıyor!

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı kapılarını açıyor. 100'e yakın firmanın katılacağı fuar 18-21 Nisan tarihlerinde ziyaretçilerini ağırlayacak.

Bursa Yapı Fuarı 18 Nisan'da kapılarını açacak!

Bursa’da, inşaat ve gayrimenkul sektörünün kalbinin atacağı Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarı’ 18-21 Nisan tarihleri arasında yapılacak. 

21. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir’e yoğun ilgi!

Türk yapı sektörünün Ege ve Akdeniz Bölgesi’ndeki en büyük buluşması 21. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir’i 30.195 kişi ziyaret etti.

21. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir açıldı!

21 yıldır, Ege ve Akdeniz Bölgesi’nin en büyük fuarı olma özelliği taşıyan Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir’de sektördeki en son teknolojiler, yenilikler ve gelişmeler sergileniyor. Fuar, 8 Kasım Pazar gününe kadar devam edecek.

Aliağa Ticaret Odası, İzmir Yapı Fuarı'nı ziyaret etti!

Aliağa Ticaret Odası, inşaat sektöründeki üyelerle birlikte FUARİZMİR'de gerçekleşen, Türk yapı malzemesi üreticilerini bölgenin yapı profesyonelleriyle 21. kez bir araya getiren Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir inşaat fuarını ziyaret etti.

21. Yapı Fuarı, İzmir'de kapılarını açtı!

21. Yapı Fuarı- Turkeybuild İzmir, Ege ve Akdeniz bölgelerinin yapı sektörü temsilcilerini "Fuar İzmir - Gaziemir"de bir araya getiriyor.

21. Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir 8 Kasım'a kadar açık!

21. Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir, yeni fuar alanı Fuar İzmir'de kapılarını açtı. Yapı Fuarı İzmir'de sektördeki en son teknolojiler, yenilikler ve gelişmeler sergileniyor. Fuar, 8 Kasım Pazar gününe kadar ziyarete açık kalacak.

Yapı Fuarı temsilcileri İzmir'de buluşturdu!

YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen Yapı Fuarı - Turkeybuild İzmir, Fuar İzmir'de açıldı. Bu yıl 21'incisi düzenlenen Yapı Fuarı Turkeybuild İzmir, Ege ve Akdeniz bölgelerinin yapısektörü temsilcilerini bir araya getirdi.

Özge Yapı Turkeybuild İzmir Fuarı'na katılacak!

Türk yapı sektörünün en büyük buluşmalarından "21. Yapı Fuarı - Turkeybuild İzmir", 5- 8 Kasım tarihleri arası Fuar İzmir'de gerçekleşecek. Özge Yapı A.Ş, birikimlerini fuarda sergileyecek.

21. Yapı Fuarı İzmir'de gerçekleşiyor!

YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen 21. Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir 5-8 Kasını 2015 arasında Fuar İzmir'de, bölgenin yapı sektörü profesyonellerini biraraya getiriyor.

21. Yapı Fuarı Turkeybuild bugün başlıyor!

YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen 21. Yapı Fuarı Turkeybuild İzmir 5-8 Kasım 2015 arasında Fuar İzmir'de, bölgenin yapı sektörü profesyonellerini bir araya getiriyor.

21. Yapı Fuarı İzmir'de düzenlenecek!

YEM Fuarcılık tarafından organize edilen 21. Yapı Fuarı, 5-8 Kasım 2015 arasında İzmir'de , düzenlenecek. Bölgenin yapı sektörü profesyonellerini bira raya getirmeyi hedefleyen fuara 350 firma katılacak.

21. Yapı Fuarı-TurkeyBuild İzmir 5 Kasım'da başlıyor!

Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir bu yıl 5 – 8 Kasım 2015 tarihlerinde, yeni fuar alanı “Fuar İzmir – Gaziemir”de yapı sektörü temsilcilerini bir araya getirecek.

21. Yapı Fuarı- Turkeybuild İzmir ne zaman Haberi

21. Yapı Fuarı- Turkeybuild İzmir ne zaman

Türk yapı sektörü Ege ve Akdeniz Bölgesi’nin en büyük buluşmasında İzmir’de bir araya geliyor


Yeni fuar alanına İzmir’in üç farklı merkezi noktasından kalkacak olan ücretsiz servis araçları, fuar ziyaretçilerine ulaşım kolaylığı sağlayacak.


YEM Fuarcılık tarafından bu yıl 21’incisi düzenlenen Yapı Fuarı - Turkeybuild İzmir, 5 - 8 Kasım 2015 tarihlerinde, yeni fuar alanı Fuar İzmir – Gaziemir’de bölgenin yapı sektörü profesyonellerini bir araya getiriyor. 350’yi aşkın katılımcı firmanın binlerce ürün çeşidini yaklaşık 30 bin ziyaretçiyle buluşturacak olan fuar, turizm sezonunun bitimiyle beraber hareketlenen inşaat malzemeleri pazarına her yıl olduğu gibi bu yıl da ivme kazandıracak. Turizm yapılarının yanı sıra yazlık konut yatırımları ve tadilat çalışmaları ile Türk yapı malzemeleri sektörü için büyük önem taşıyan bu dinamik pazar için bölgenin sektör profesyonelleri...