29 / 03 / 2024

216 Rezidans ne zaman teslim

216 Rezidans ne zaman teslim

Bugün itibariyle satışa çıkan 216 Rezidans fiyat listesi kapsamında daireler 212 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. 4 bin metrekare alana sahip proje, İstanbul Çekmeköy'de yükseliyor...

Antwell Sağlık Rezidansı ne zaman satışta?

Antwell Sağlık Rezidansı projesinde lansman tarihi 12 Aralık Salı günü olarak belirlendi. Peki Antwell Sağlık Rezidansı ne zaman satışta?

3. İstanbul Başakşehir Grand Rezidans ne zaman teslim?

Peşin ödemede yüzde 15 indirim sağlanan 3. İstanbul Başakşehir Grand Rezidans Evleri ASAF İş Ortaklığı'nın Başakşehir Belediyesi iş birliği ile hayata geçiriliyor. Peki 3. İstanbul Başakşehir Grand Rezidans ne zaman teslim?

Bumerang Kartal Rezidans ne zaman teslim?

İstanbul Kartal'da yükselen Bumerang Kartal Rezidans projesi kentsel dönüşüm projesi hayata geçiriliyor. Peki Bumerang Kartal Rezidans ne zaman teslim?

Skyland İstanbul Rezidans ne zaman teslim?

İstanbul Seyrantepe'de Türk Telekom Arena Stadı'nın yanında yükselen Skyland İstanbul projesinde daire fiyatları 553 bin TL'den başlıyor...

İstanbul 216 Fikirtepe ne zaman teslim?

Toplam 579 konuttan meydana gelen İstanbul 216 Fikirtepe projesi Baysaş İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Peki İstanbul 216 Fikirtepe ne zaman teslim?

Elexia Tuzla Rezidans ne zaman teslim?

Elexia Tuzla Rezidans projesinde daire fiyatları 295 bin TL'den başlıyor. Elexia Tuzla projesi 2018'in sonunda teslim edilecek...

Atiye Rezidans ne zaman teslim?

İstanbul Kağıthane'de yükselen Atiye Rezidans projesinde 2+1 dairelerin fiyatları 550 bin liradan başlıyor. Atiye Rezidans Kağıthane'de 24 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılabiliyor...

DKY Ada Rezidans ne zaman teslim?

Daire tiplerimin 2+1'den 3+1,5'a kadar farklılık gösterdikleri proje konum bilgisine göre sahile 2 kilometre yakınlıkta yer alıyor. Peki DKY Ada Rezidans ne zaman teslim?

Daire Kartal Rezidans ne zaman teslim?

Daire Kartal Konutları 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Projede peşin ödemelerde yüzde 4 indirim uygulanıyor. Peki Daire Kartal Rezidans ne zaman teslim edilecek?

Hill Kartal Yakacık Rezidans ne zaman teslim?

Konut alanlarının 77.61 metrekareden başladığı projede dairelerin tipleri 1+1' den dublekse kadar farklılık göstererek tasarlandı. Peki Hill Kartal Yakacık Rezidans ne zaman teslim?

Vadişehir Rezidans ne zaman teslim?

Vadişehir Başakşehir'de daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Vade farksız ödeme yapılabilen proje 50 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Vadişehir Rezidans ne zaman teslim edilecek?

Oran Kuzu Effect Rezidans ne zaman teslim?

Daire alanlarının 79 metrekaden başladığı Kuzu Effect projesi 203 adet konut, 44 adet ofis ve açık çarşıdan oluşuyor. Peki Oran Kuzu Effect Rezidans ne zaman teslim?

Nurol Park Rezidans ne zaman teslim?

Nurol Park Güneşli'de vade farkı olmadan 50 ay vade yapılabiliyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Peki Nurol Park Rezidans ne zaman teslim?

216 Rezidans ne zaman teslim Haberi

216 Rezidans ne zaman teslim

Dairelerin alanlarının 58 metrekare ile 145 metrekare arasında değişiklik gösterdiği 216 Rezidans fiyat listesi dairenin konumu ve katına göre değişiyor. Projede yer alan daireler satışa sunuldu.


216 Residence ödeme planı! 


216 Residence ödeme planı kapsamında lansmana özel yüzde 20 indirim uygulanıyor. Projede yüzde 50 peşinat sonrasında 60 ay sıfır faizle taksitlendirme yapılıyor. 


İstanbul Çekmeköy'de inşa edilen 216 Rezidans fiyat listesi kapsamında fiyatlar 212 bin TL'den başlıyor. 216 Yapı imzası taşıyan proje, 2 bloktan meydana geliyor. Projede banka kredisi kullanımlarında faiz oranı yüzde 0.98'den başlıyor. 


Konutların 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildiği 216 Rezidans ne zaman teslim sorusuna Haziran 2016 cevabı veriliyor. Proje, Çekmeköy Metrosu’na 2 dakika, yapımı devam eden Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün...