19 / 04 / 2024

24 gayrimenkul Başakport ne zaman

24 gayrimenkul Başakport ne zaman

24 Gayrimenkul, İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilmesi planlanan Başakport 24 projesinde son durum nedir? Proje satışa çıkacak mı? İşte tüm cevaplar...

Başakport'ta son daireler! Yüzde 50'si peşin, kalanı 12 ay vade fırsatı! 

Başakport projesinde sınırlı sayıda kalan dairelerin satışları devam ediyor. Projeden ev sahibi olmak isteyenlere, yüzde 50'sini peşin, kalanı 12 ay vade ile ödeme imkanı sunuluyor. Peki Başakport'ta konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

24 Gayrimenkul Flat 24 projesi için düğmeye bastı! Basın Ekspres'e 352 konutluk yeni proje geliyor!

Başakşehir'de hayata geçirdiği Başakport projesini geçtiğimiz günlerde satışa çıkaran 24 Gayrimenkul yeni projesi için düğmeye bastı. Söz konusu proje 227 milyon 664 bin 706 TL'ye mal olacak...

Başakport projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

İstanbul Başakşehir'de Yirmi Dört Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. tarafından hayata geçirilen Başakport projesinin satışları başladı. İşte Başakport 10 soruda tüm detaylarıyla!

Başakport projesi nerede? Başakport fiyat listesi 2022!

Başakport projesi nerede sorusunun yanıtı ve Başakport fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Başakport projesiyle ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Başakşehir'in yeni yaşam merkezi Başakport'ta satışlar başladı!

İstanbul Başakşehir'de Yirmi Dört Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. tarafından hayata geçirilen Başakport projesinin satışları başladı. Peki projede yer alan konutların fiyatı ne kadar oldu? İşte 27 Mayıs 2022 BaşakPort projesi konutlarının fiyat listesi...

SGK 3 ildeki 24 gayrimenkulü satıyor: 160 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı tarafından, İstanbul, Bursa ve Tekirdağ illerinde yer alan 24 gayrimenkul satışa sunuldu. Peki SGK tarafından satışa çıkarılan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Gayrimenkullerin ihalesi ne zaman yapılacak?

Vakıf GYO, Nidapark Küçükyalı'daki 24 bağımsız bölümü sattı!

Vakıf GYO, Nidapark Küçükyalı projesindeki, toplam 4.624,48 metrekare büyüklüğündeki 24 adet bağımsız bölümün yüzde 20'si peşin, yüzde 80'i 24 ay vadeli olmak üzere Tat Metal Çelik Sanayii ve Ticaret AŞ 'ye satışı amacıyla satış vaadi sözleşmesi devri yapıldı.

Alanya'da icradan satılık 24 gayrimenkul!

T.C. Alanya İcra Dairesi, Antalya ili, Alanya ilçesi, Cikcilli Mahallesi'nde yer alan 24 gayrimenkulü satıyor.

Erzincan'da 18.4 milyon TL'ye satılık 24 gayrimenkul!

Erzincan Belediye Başkanlığı, Erzincan'da yer alan 24 adet gayrimenkulü 18 milyon 409 bin 242 TL bedelle satışa çıkardı.

Handan Uran Ertuğrul Darüşşafaka'ya gayrimenkulünü bağışladı!

Türk sahne sanatının önemli isimlerinden Handan Uran Ertuğrul, Darüşşafaka Cemiyeti'ne gayrimenkul bağışında bulundu.

Edip Gayrimenkul bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Edip Gayrimenkul, bağımsız denetimlerinin yapılması konusunda "MGI Bağımsız Denetim A.Ş."nin seçilmesine ve Bağımsız Denetim Şirketi seçiminin Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verdi. 

Kuyumcukent Gayrimenkul bağımsız denetim firmasını seçiyor!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün ve bağlı ortaklarının denetlenmesi ile faaliyetlerini yürütmek üzere Akademik Bağımsız Denetim Danışmanlık Ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine ve Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi. 

24 Gayrimenkul'ün onaylanan iç tüzüğü yayınlandı!

24 Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi A.Ş. SME Girişim Sermayesi Yatırım Fonu Sermaye Piyasası Kurulu'nun 30 Kasım 2020 tarihli E-12233903-320.01.01-12166 sayılı yazısı ile onaylanan iç tüzük yayınlandı.

24 gayrimenkul Başakport ne zaman Haberi

24 gayrimenkul Başakport ne zaman

24 Gayrimenkul, "Merkezde Kazançlı Projeler" mottosuyla Aziz Yeniay, Mehmet Çelik ve Ahmethan Yılmaz'ın gayrimenkul sektöründeki deneyimlerinin sinerjisinden doğdu. 

24 Gayrimenkul'ün İstanbul Başakşehir'de konut, cadde dükkanı ve mağazalardan meydana gelecek Başakport 24 projesi uzun zamandır rafta bekliyor. Peki şirket projeye başlayacak mı?

Başakport 24 ne oldu?

Başakport 24 projesinin ruhsatı alındı. Projenin 2018 yılında başlaması planlanıyordu. Fakat şirket Türkiye'nin içinde bulunduğu ekonomik durum nedeniyle projenin inşaatına ve satışlarına 2020 yılı sonunda başlamayı hedefliyor. 

100 bin metrekare arsa ve 250 bin metrekare inşaat alanı olması planlanan Başakport 24 projesi 2020 yılı sonunda daha kompakt hale getirilebilir.

24 Gayrimenkul'ün Express 24, Marina 24, Prestige 24 ve Göp plus projelerinde satışlar devam ediyor.

24 Gayrimenkul'ün tamamlanan projeleri; Stüdyo 24, Cadde 24, İstasyon 24, Airport 24, Halkalı 24, Atakent 24.

Tel:...