19 / 04 / 2024

25 eylül çizgi roman günü

25 eylül çizgi roman günü

Hepsi burada 25 Eylül Dünya Çizgi Roman Günü’ne özel indirim kampanyası düzenledi. Üç gün sürecek kampanya sürecinde hepsiburada.com’dan alacağınız tüm çizgi romanlar sepette yüzde 15 indirimle satılıyor.

Nava Konak'ta yüzde 20 indirim fırsatı! Eylül'de teslim! 

25 katlı tek kule olarak yükselen Nava Konak projesinde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin Eylül'de yapılması planlanıyor....

Kapalıçarşı altın bilezik fiyatları: 22-18 ve 14 ayar bilezik fiyatları ne kadar? 25 Eylül altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Vatandaşlar Kapalıçarşı altın ve altın bilezik fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor.  Peki 22-18 ve 14 ayar bilezik fiyatları ne kadar? 25 Eylül 2023 Pazartesi altın bilezik fiyatları. 

Euro/TL bugün ne kadar oldu? 25 Eylül 2023 pazartesi euro kaç lira?  Euro yükselecek mi, düşecek mi?

Euro/TL kuru haftanın ilk işlem gününde yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Geçtiğimiz hafta Merkez Bankası faiz kararından sonra yükselişe geçen euronun bugün ne kadar olduğu araştırılıyor. Peki Euro/TL bugün ne kadar oldu? 25 Eylül 2023 pazartesi euro kaç lira?  Euro yükselecek mi, düşecek mi?

25 Eylül dolar ne kadar? Dolar alış-satış fiyatı bugün kaç lira? Güncel dolar/TL kuru

25 Eylül dolar kuru yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Dolar almak ve bozdurmak isteyen vatandaşlar ''bugün dolar ne kadar, güncel dolar kuru kaç lira?'' sorularını araştırıyor. İşte güncel dolar/TL kuru...

Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları

Piyasaların merakla beklediği Fed faiz kararı dün açıklandı. Banka faizleri yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu. Kararın hemen ardından altında hareketlilik başladı. Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları.

Merkez Bankası faiz kararını 21 Eylül’de açıklayacak! İşte eylül ayı politika faizine ilişkin beklentiler!

Merkez Bankası, 21 Eylül Perşembe günü politika faiz kararını açıklayacak. Seçimlerin ardından politika faizini 16,5 puan artırarak yüzde 25’e yükselten Banka’nın bu ayki toplantıda nasıl bir hamle yapacağı merak ediliyor.

Skoda’nın en çok sevilen modeli Fabia'ya eylül ayında 25 bin 633 TL zam geldi! İşte en ucuz Skoda Fabia fiyatı...

Skoda, eylül ayına girer girmez tüm modellerinin fiyat listesini tek tek revize etmeye başladı. Bu kapsamda, efsanevi modellerinden Fabia’nın da fiyat listesini güncelleyen Skoda, Fabia’nın Eylül 2023 fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladı.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi'nden ev almak isteyenlere müjde! Hemen teslim 119 konut 1 Eylül'e kadar satışta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara Çankaya'da yenileme çalışmaları tamamlanan Saraçoğlu Mahallesi'ndeki 119 konutu satıyor. 25 Ağustos olarak belirlenen son satış günü 1 Eylül'e uzatıldı. İşte ayrıntılar...

Benzin ve motorinde indirim hayal oldu! Yeni zam kapıda! Opet, Total, BP, Shell, PO 30 Eylül 2022 fiyat listesi

Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre, motorine 1 lira 25 kuruş, benzinin litre fiyatına ise 96 kuruş zam yapılacak. Peki akaryakıt fiyatları bugün kaç lira? Benzin, motorin ve LPG'de son durum ne? İşte Opet, Total, BP, Shell ve Petrol Ofisi 30 Eylül 2022 fiyat listesi...

Braun blender setinde 510 TL indirim! Acele edin yüzde 25 indirimi kaçırmayın! Braun 29 Eylül 2022 fiyat listesi..

Braun MultiQuick 7 El Blender Setinde Amazon. com’a özel indirim fırsatıyla 510 TL indirimi anında kazanın. Sınırlı sayıda üründe geçerli olan indirim için acele edin. Uygun fiyatla ihtiyacınız olan blender setini satın alın. İşte, Braun  MultiQuick 7 El Blender Seti 29 Eylül 2022 fiyat listesi..

Sembolgold'ta kampanyalı takılar!  Net yüzde 25 indirim! Sembolgold 29 Eylül 2022 fiyat listesi

Sembolgold kampanyalı ürünler listesini açıkladı. Yüzükten kolyeye, bileklikten küpeye tüm ürünlerde net 25 indirim var. İşte Sembolgold 29 Eylül 2022 fiyat listesi...

8 ayar altın bilezik fiyatlarında yüzde 30 indirim! Altınçizgi fırsat listesini açıkladı! 29 Eylül 2022 fiyat listesi

8 ayar hediyelik altın bilezik fiyatları en çok araştırılan bilezik fiyatları arasında yer alıyor. Altınçizgi 8 ayar altın bilezik fiyatlarında yüzde 30 indirim başlattı. İşte Altınçizgi 29 Eylül 2022 fiyat listesi.

İstanbul Balık Halin'de Palamuta şok zam! İşte 28 Eylül 2022 fiyat listesi...

İstanbul Balık hal fiyatları yayımlandı. 26 Eylül'de 8'li palamut 10 TL'ye satışa sunulurken dün 25 TL bugün ise 40 TL'ye satılıyor. Peki İstanbul Balık Hali2nde diğer Balık ürünlerinin fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte 28 Eylül 2022 fiyat listesi...

25 eylül çizgi roman günü Haberi

25 eylül çizgi roman günü

Hepsibarada.com, 25 Eylül Dünya Çizgi Roman Günü’ne özel üç gün sürecek bir kampanya düzenliyor. Hepsiburada’nın bu kampanyası süresince tüm çizgi romanlar, sepette yüzde 15 net indirimle çizgi roman sevenlerle buluşuyor.

Hepsiburada, bütçe dostu indirimleriyle kitapseverlere kütüphanelerine yeni kitaplar eklemeleri için fırsat sunuyor. Hepsiburada, tüm çizgi roman tutkunlarını rengârenk bir dünyaya taşıyacak kampanya hazırladı.

25 Eylül Dünya Çizgi Roman gününe özel 23-24-25 Eylül günlerinde gerçekleşecek olan kampanya dâhilinde Takaya Kagami’nin manga serileri, Jonathan Hickman’ın yeni Marvel Çizgi Romanı Secret Wars gibi çok satan tüm manga ve çizgi romanlar, 3 güne özel sepette yüzde 15 indirimle okurlarla buluşuyor.

Üç gün geçerli olacak kampanya dâhilindeki kitapların bazılarının satış fiyatları şöyle

Görmüş Geçirmiş Kaptan88: Baba'nın Son İcadı
119,00 TL
Sepette %15 indirim

Nutuk - Mustafa Kemal...