24 / 04 / 2024

29 ekimde açılacak marmaray

29 ekimde açılacak marmaray

Kadir Topbaş, 29 Ekim’de açılacak Marmaray ile ilgili birkaç aydır test sürüşlerinin yapıldığını belirterek, “İnşallah 29 Ekim’de Cumhuriyetimize asırların projesi olarak Cumhuriyetimizi taçlandıracak bir projeyi kazandıracağız" dedi...

Nef Arsa'lar 29 Şubat'a kadar Sevgililer Günü'ne özel yüzde 30 indirimli!

Yeni bir arsa yatırımı yapmak isteyenlerin radarına giren Nef Arsa projelerinde Sevgililer Günü Kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında 29 Şubat'a kadar arsalar yüzde 30 indirimle satılacak.

Çubuk 1 Barajı 29 Ekim'de açılacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi uzun süredir kullanılmayan Çubuk 1 Barajı'ndaki yenileme çalışmalarını tamamladı. Barajın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda açılacak.

CSO konser binası 29 Ekim'de açılacak!

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın (CSO) yeni konser binasını 29 Ekim tarihinde açılacak...

Mersin Millet Bahçesi Cumhuriyet Bayramı'nda açılacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Mersin Millet Bahçesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda hizmete açılacak.

DİTİB Köln Merkez Camii 29 Eylül'de açılacak!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını yapacağı DİTİB Köln Merkez Camisi'nde sona gelindi. Camii, 29 Eylül'de hizmete açılacak.

Edirne Evrensel Çocuk Müzesi ve Eğitim Kampüsü 29 Ekim'de açılacak!

Edirne'de yapımı devam eden Evrensel Çocuk Müzesi ve Eğitim Kampüsü 29 Ekim'de açılacak...

Yeni Zigana Tüneli 29 Ekim 2019'da açılacak!

Bittiğinde Türkiye ve Avrupa’nın en uzun, dünyanın ise 2. en uzun tüneli olacak olan Yeni Zigana Tüneli 2019'da hizmete açılacak.

Kuzey Marmara Yolu 29 Ekim'de açılacak!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün Anadolu ve Avrupa devamı niteliğindeki Kuzey Marmara Yolu 29 Ekim'de açılacak..

Anatolium Marmara AVM 29  Mart 2018'de açılacak!

Maya Holding ve Yılsam Holding işbirliğiye yapılan Anatolium Marmara Yaşam ve Alışveriş Merkezi, 29  Mart 2018'de açılacak. 

Halkalı-Gebze Banliyö Hattı 29 Ekim 2018'de açılacak!

Halkalı-Gebze arasını 105 dakikaya indirecek olan Halkalı-Gebze Banliyö Hattı, 29 Ekim 2018'de hizmete açılacak. Bbanliyö hattının yeniden açılabilmesi için sürdürülen çalışmalarda rayların döşenmesine başlandı.

Kocaeli Devlet Hastanesi 2016'da açılacak!

29 Ekim 2016 tarihinde açılacak olan Kocaeli Devlet Hastanesi inşaatı tüm hızıyla sürüyor. Projenin yarıya yakın kısmı tamamlanırken, firma yetkilileri işçilere çift vardiya sistemiyle çalışma talimatı verdi.

Viaport Marina'nın otel ve akvaryumu 2016'da açılacak!

1 milyar liralık yatırım bedeliyle Türkiye’nin dev projeleri arasında yer alan Tuzla Viaport Marina, kapılarını ziyaretçilere açmaya hazırlanıyor. 29 Mayıs’ta açılacak eğlence merkezini yılda 25 milyon kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Kepez Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

TOKİ eliyle Antalya`nın Kepez ilçesinde Sütçüler bölgesine inşa edilen ve ihale bedeli 75 milyon lira olan Kepez Devlet Hastanesi’nin karkasının ve iç tefrişatının yüzde 55’i tamamlandı. Hastane 29 Ekim 2015'te açılacak...

29 ekimde açılacak marmaray Haberi

29 ekimde açılacak marmaray


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 29 Ekim’de açılacak Marmaray ile ilgili bir soru üzerine birkaç aydır test sürüşlerinin yapıldığını belirterek, “İnşallah 29 Ekim’de Cumhuriyetimize asırların projesi olarak Cumhuriyetimizi taçlandıracak bir proje İstanbul’un önemli bir kazanımı olarak devreye girecek. Ulaşım olarak İstanbul’da en önemli ağırlığı taşıyacak bir hizmet unsuru olarak ortaya çıkacak. Sayın Başbakanımıza teşekkür ediyorum. Hatta sinyalizasyon sıkıntısı olmaz. Marmaray’ın açılmasıyla Asya’nın en doğusundan İngiltere’ye kadar gidecek olan bir raylı sistem aksı ortaya çıkıyor” şeklinde konuştu.


İki kıtayı bağlayan sistem kapsamında eski banliyö hatlarında rehabilitasyon çalışmaları, diğer taraftan da hızlı trenle ilgili çalışmalar devam ettiğini anlatan Topbaş, şunları kaydetti;


“Marmaray’da Ayrılıkçeşme ve Kazlıçeşme arasındaki güzergah hizmete girecek. Ayrılıkçeşme’de Kadıköy-Kartal Metrosu’na aktarma yapılabiliyor. Diğer tarafta da Kazlıçeşme ve Yenikapı’da banliyö hatları...