19 / 04 / 2024

3. havalimanı binali yıldırım

3. havalimanı binali yıldırım

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım 3. havalimanının Türkiye için milat olduğunu söyledi

Binali Yıldırım : 3 Havalimanı'da çalışacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, 3 Havalimanı'nın da çalışacağını dile getirdi...

3. Havalimanı 29 Ekim 2018'de açılacak!

Başbakan Binali Yıldırım, dünyanın sayılı projeleri arasında yer alan 3. Havalimanı'nın inşaatını inceledi. Yıldırım, ''3. Havalimanı 29 Ekim'inde tamamen bitmiş ve hizmete alınmış olacak'' diye konuştu.

3. Havalimanı 26 Şubat 2018'de hizmete açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, "3. Havalimanı projesi 4 etapta tamamlanacak, en büyük etap 2018 yılının 26 Şubat'ında hizmete girecek. Çalışmalar planlandığı gibi devam ediyor, bir sıkıntı gözükmüyor." dedi.

3. Havalimanı 26 Şubat 2018'de açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, 3. Havalimanı’nın hizmete giriş tarihinin 26 Şubat 2018 olmasını istedi. 26 Şubat, hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, hem de Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun doğum günü.

3. havalimanı kredi anlaşması Mayıs ayında yapılacak!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, 3. Havalimanı için 750 milyon euroluk köprü kredisi aldıklarını söyledi. Özdemir, "4.5 milyar euroluk kredi anlaşmasını da mayısta yapacağız" dedi

3. Havalimanı trenine 9 talip var!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü İstanbul 3. Havalimanı raylı sistem bağlantısı etüt ve mühendislik projelerinin hazırlanması için ihale açtı.

3. Havalimanı raylı sistem ihalesine 9 teklif geldi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda düzenlenen İstanbul 3. Havalimanı raylı sistem bağlantısı etüt ve mühendislik projelerinin hazırlanması ihalesine 9 firma teklif verdi..

Lütfi Elvan'dan 3. havalimanı açıklaması!

Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, 3. havalimanı ile ilgili 'bataklık' eleştirilerine Ordu - Giresun Havalimanı örneğiyle yanıt verdi. Elvan, ''Bıraksınlar bu kafayı. Biz denizin üzerine havalimanı yapıyoruz dedi.

3. Havalimanı projesinde yer alan tarihe geçer!

3. Havalimanı'nın ilk fazının bataklık olmayan kısımda inşa edileceğini söyleyen CMLKK ortaklığının CEO'su Yusuf Akçayoğlu, "Tarihe geçecek bu projede kim yer alacaksa o da tarihe geçer" dedi

3.havalimanı projesi tarihe geçecek!

3. Havalimanı'nın ilk fazının bataklık olmayan kısımda inşa edileceğini söyleyen CMLKK ortaklığının CEO'su Yusuf Akçayoğlu, "Tarihe geçecek bu projede kim yer alacaksa o da tarihe geçer" dedi..

3.havalimanı metro ihalesi 16 Ocak'ta!

3. Havalimanı'na yapılacak 70 kilometrelik metro ve 3. köprüden geçerek gelecek hızlı tren; Marmaray metrobüs ve mevcut metro hattına entegre olacak..

DHMİ'den 3. havalimanı açıklaması!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğünden, İstanbul'a yapılacak 3. havalimanına ilişkin, 'Dört milyarı bataklık yutacak' şeklindeki iddiaların, tamamen gerçek dışı ve hayal mahsulü olduğu bildirildi.

3. Havalimanı 150 milyon yolcu kapasitesine sahip olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, İstanbul'da yapımı süren 3. havalimanı inşaat alanını ziyaretinde, “Havacılık sektöründe üçüncü havalimanımız dünyanın merkezi olacak” dedi.

Lütfi Elvan: 3. havalimanımız dünyanın merkezi olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, İstanbul'da 3. havalimanını bölgedeki bataklığı ıslah ederek inşa ettiklerini belirtti, " 3. havalimanımız dünyanın merkezi olacak " dedi.

3. havalimanı binali yıldırım Haberi

3. havalimanı binali yıldırım

Cengiz-Kolin-Limak-Mapa-Kalyon Ortak Girişim Grubu'nun 22.1 milyar Euro kira teklifi ile kazandığı 3. havalimanı projesi için ön imzalar atıldı. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım 3. havalimanının Türkiye için milat olduğunu,  Türkiye'de gelecek 10 yıl içerisinde 250 milyar dolar yatırım yapılacağını...