29 / 03 / 2024

3 havalimanı kamulaştırma fiyatları

3 havalimanı kamulaştırma fiyatları

Geciken 3. havalimanının inşaatının başlaması için Arnavutköy ve Eyüp ilçeleri ile Yeniköy, İmrahor ve Tayakadın köylerinde acil kamulaştırma kararı alındı. TOKİ ile arazi sahiplerinin fiyat anlaşmazlığının aşılması planlanıyor.

3 il için acele kamulaştırma kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Bingöl’de HES için GES üretim tesisi, Çanakkale ve Balıkesir'de rüzgar enerji santralleri için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan acele kamulaştırma kararları bugünkü 32439 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Ankara'nın 3 ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili, Gölbaşı, Bala ve Polatlı sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Manisa'nın 3 ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili, Sarıgöl, Şehzadeler ve Soma sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Ankara'nın 3 ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili, Kahramankazan ilçesi, Ayaş ilçesi ve Kızılcahamam ilçesinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Ankara Niğde Otoyolu için 3 ilde acele kamulaştırma kararı!

Ankara Niğde Otoyolu Projesi kapsamında acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir'den 600 bin TL'lik kamulaştırma!

Kent içi ulaşımı rahatlatacak projeleri hayata geçirmeye devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova Evka 3 Mahallesi ile Ankara Caddesi arasındaki yeni bağlantı yolu için 600 bin TL'nin üzerinde kamulaştırma yaptı.

Bitlis'te 3 ilçede acele kamulaştırma kararı!

Bitlis'te Güroymak, Tatvan ve Ahlat İlçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı gayrimenkullerde kamulaştırma işlemi yapılacak..

Ordu'da 3 OSB için kamulaştırma işlemleri devam ediyor!

Ordu Valisi Seddar Yavuz, Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçelerinde OSB kurulması kapsamında kamulaştırma çalışmalarının sürdüğünü belirtti...

İstanbul'da 3 ilçede acele kamulaştırma yapılacak!

Ambarlı-Hadımköy EİH Yenileme Projesi için Çatalca, Büyükçekmece ve Avcılar'da acele kamulaştırma yapılacak..

Manisa'da 3 ilçede acele kamulaştırma kararı!

Salihli-Alaşehir-Kula İlçeleri Doğal Gaz Boru Hattı projesi için bazı gayrimenkuller hakkında acele kamulaştırma kararı alındı..

Tekirdağ'da 229 alanda acele kamulaştırma kararı alındı!

Tekirdağ'da 3 ilçede toplam 229 alanda acele kamulaştırma kararı alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

3 ilde doğalgaz hattı için acele kamulaştırma!

Rize, Trabzon ve Kastamonu illerinde inşa edilecek doğalgaz boru hattı projeleri için acele kamulaştırma kararı alındı..

Yüksekova Selahaddin Eyyubi Havalimanı için acele kamulaştırma!

Hakkari Yüksekova Selahaddin Eyyubi Havalimanı için acele kamulaştırma kararı alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

3 havalimanı kamulaştırma fiyatları Haberi

3 havalimanı kamulaştırma fiyatları

Geciken 3. havalimanının inşaatının başlaması için Arnavutköy ve Eyüp ilçeleri ile Yeniköy, İmrahor ve Tayakadın köylerinde acil kamulaştırma kararı alındı. Böylece TOKİ ile arazi sahiplerinin fiyat anlaşmazlığının aşılması planlanıyor. Çünkü dava açılsa da işlem devam edecek Yer teslimi geciken 3. havalimanının inşaatının başlaması için İstanbul'un bazı ilçelerinde acil kamulaştırma kararı alındı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKÎ) tarafından yapılması öngörülen acil kamulaştırma kararı İstanbul'da, Arnavutköy İlçesi, İmrahor, Tayakadın ve Yeniköy köyleri ile Eyüp İlçesi, Ağaçlı, Akpınar ve İhsaniye köylerinde yer alan bazı taşınmazları kapsıyor. 


HAZİRANDA TESLİM EDİLECEK

 İhalesi mayıs ayında tamamlanan 3. havalimanında yer tesliminin bölgedeki maden şirketlerinin açtığı davalar nedeniyle geciktiği iddia edilmişti. Acele kamulaştırma kararının TOKİ ile bölgedeki arazi sahipleri arasındaki fiyat anlaşmazlığının aşılması ve haziran ayı sonuna kadar yer...