20 / 04 / 2024

3. havalimanı kiralama

3. havalimanı kiralama

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, hizmete girdiğinde dünyanın en büyüğü olacak İstanbul Yeni Havalimanı'nda yer almak için dev kargo şirketlerinin başvuruda bulunmaya başladıklarını açıkladı. 

3. havalimanında ticari alan yarışı başladı!

İstanbul 3. havalimanının perakende mağazalarının kiralama süreci başladı. Araç kiralama, eczane, kuaför, hediyelik eşya, kuyumcu, bijuteri, tekstil ürünleri, oyuncak, lostra, seyahat ürünleri satış alanları yoğun ilgi gördü.

3. havalimanında ticari alanlara büyük ilgi!

İstanbul yeni Havalimanı'nda Araç kiralama, eczane, kuaför, hediyelik eşya, kuyumcu, bijuteri, tekstil ürünleri, oyuncak, lostra, seyahat ürünleri satış alanları kiralamaları yoğun ilgi görüyor.

3. havalimanında ticari alan yarışı başladı!

İstanbul 3. havalimanının perakende mağazalarının kiralama süreci başladı. Araç kiralama, eczane, kuaför, hediyelik eşya, kuyumcu, bijuteri, tekstil ürünleri, oyuncak, lostra, seyahat ürünleri satış alanları yoğun ilgi gördü.

3. Havalimanı'nda ticari alanları kiralama süreci başladı!

İstanbul'da inşası devam eden 3. havalimanında ticari alanların kiralama süreci başlandı.15 bin metrekarelik alan içinde çiçekçiden büfeye, araç kiralamadan eczaneye kadar yeni girişimcilerden de talep toplanmaya başlanacak.

3.Havalimanı'nın açılış tarihi belli oldu!

Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ardından İstanbul'da yapılan ve inşaatı devam eden 3. havalimanının 29 Ekim 2017 tarihinde açılması planlanıyor...

3. havalimanı kredi anlaşması Mayıs ayında yapılacak!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, 3. Havalimanı için 750 milyon euroluk köprü kredisi aldıklarını söyledi. Özdemir, "4.5 milyar euroluk kredi anlaşmasını da mayısta yapacağız" dedi

3. Havalimanı trenine 9 talip var!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü İstanbul 3. Havalimanı raylı sistem bağlantısı etüt ve mühendislik projelerinin hazırlanması için ihale açtı.

3. Havalimanı raylı sistem ihalesine 9 teklif geldi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda düzenlenen İstanbul 3. Havalimanı raylı sistem bağlantısı etüt ve mühendislik projelerinin hazırlanması ihalesine 9 firma teklif verdi..

Lütfi Elvan'dan 3. havalimanı açıklaması!

Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, 3. havalimanı ile ilgili 'bataklık' eleştirilerine Ordu - Giresun Havalimanı örneğiyle yanıt verdi. Elvan, ''Bıraksınlar bu kafayı. Biz denizin üzerine havalimanı yapıyoruz dedi.

3. Havalimanı projesinde yer alan tarihe geçer!

3. Havalimanı'nın ilk fazının bataklık olmayan kısımda inşa edileceğini söyleyen CMLKK ortaklığının CEO'su Yusuf Akçayoğlu, "Tarihe geçecek bu projede kim yer alacaksa o da tarihe geçer" dedi

3.havalimanı projesi tarihe geçecek!

3. Havalimanı'nın ilk fazının bataklık olmayan kısımda inşa edileceğini söyleyen CMLKK ortaklığının CEO'su Yusuf Akçayoğlu, "Tarihe geçecek bu projede kim yer alacaksa o da tarihe geçer" dedi..

3.havalimanı metro ihalesi 16 Ocak'ta!

3. Havalimanı'na yapılacak 70 kilometrelik metro ve 3. köprüden geçerek gelecek hızlı tren; Marmaray metrobüs ve mevcut metro hattına entegre olacak..

DHMİ'den 3. havalimanı açıklaması!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğünden, İstanbul'a yapılacak 3. havalimanına ilişkin, 'Dört milyarı bataklık yutacak' şeklindeki iddiaların, tamamen gerçek dışı ve hayal mahsulü olduğu bildirildi.

3. Havalimanı 150 milyon yolcu kapasitesine sahip olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, İstanbul'da yapımı süren 3. havalimanı inşaat alanını ziyaretinde, “Havacılık sektöründe üçüncü havalimanımız dünyanın merkezi olacak” dedi.

Lütfi Elvan: 3. havalimanımız dünyanın merkezi olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, İstanbul'da 3. havalimanını bölgedeki bataklığı ıslah ederek inşa ettiklerini belirtti, " 3. havalimanımız dünyanın merkezi olacak " dedi.

3. havalimanı kiralama Haberi

3. havalimanı kiralama

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın da yakından takip ettiği İstanbul Yeni Havalimanı'ndaki çalışmaların bütün hızıyla devam ettiğini dile getirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; dünyanın dev şirketlerinin de dikkatini çeken havalimanındaki gerçekleşmenin yüzde 90'ı geçtiğini söyleyen Arslan, ilk etabın 29 Ekim'de hizmete açılacağını hatırlattı.

Bakan Arslan, İstanbul Yeni Havalimanı'nın 42 ayda tamamlanacak ilk etabında 90 milyon yolcu kapasitesi, günlük 3 bin 500 iniş-kalkış imkanı, 100 bin metrekarelik yaşam alanı, 25 bin araçlık otopark, 42 kilometrelik bagaj sistemi, 143 yolcu köprüsü, 5,5 milyon tonluk kargo kapasitesi, 62 kilometrelik güvenlik çemberi bulunacağını, burasının 73 milyar liralık ekonomik katkı ve 225 bin kişiye istihdam imkanı sağlayacağını da sözlerine ekledi. 

Havalimanının dünyanın önde gelen...