26 / 04 / 2024

3. havalimanını kim yapıyor

3. havalimanını kim yapıyor

TBMM Genel Kurulunda, 2018 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı ile 2016 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Tasarısı'nın tümü üzerinde Hükümet adına konuşan Başbakan Yıldırım, 2018 ve 2019'da büyük projelerin hayata geçeceğini belirtti.

Serdar Bacaksız: 3. Havalimanı eleştirileri bizim şevkimizi kırmıyor!

Limak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Bacaksız,"3. Havalimanı eleştirileri bizim şevkimizi kırmıyor. Aksine projeyi eksiksiz tamamlayıp en güzel cevabı vermek istiyoruz. Amacımız, 'Türkler yapmış' dedirtmek" dedi.

3. havalimanının adı İstanbul Havalimanı oldu! 

İstanbul'da inşa edilen 3. havalimanının adı İstanbul Havalimanı oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılışı yapılan yeni havalimanının isminin "İstanbul Havalimanı" olduğunu açıkladı...

3. Havalimanı’nın adı İstanbul Airport mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bugün saat 16:30'da açılacak olan 3. havalimanında çalışmalar tam gaz devam ediyor. Herkes tarafından merak edilen havalimanının adı henüz açıklanmadı. Ancak havalimanının girişine " İstanbul Havalimanı / İstanbul Airport " yazılı tabela asıldı...

3. Havalimanı’nın kulesi havadan görüntülendi!

Tamamlandığında dünyanın en büyüğü olacak olan İstanbul 3. Havalimanı’nın ’Lale’ figüründen esinlenerek yapılan ’Hava Trafik Kontrol Kulesi havadan görüntülendi

3. Havalimanı'nın adı ne olacak?

Habertürk gazetesi yazarı Sevilay Yılman, 3. Havalimanının adını kesin olarak öğrendiğini söyledi. Sevilay Yılman'ın iddiasına göre, yeni havalimanının adı "Abdülhamit Han."

3. havalimanın ilk etabı 4 ay sonra açılacak!

Tamamlandığında dünyanın büyüğü olacak resmi açılışı 29 Ekim'de Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılacak olan 3. havalimanının birinci etabının inşaatı bitmek üzere. 

3. havalimanının güvenlik ekibi eğitime başladı!

İstanbul'da hayata geçirilen 3. havalimanında sona gelindi. Açılış için gün sayan havalimanında çalışacak güvenlik görevlileri eğitime başladı.

3. havalimanının yüzde 90,5'i tamam!

29 Ekim'de resmi açılışının yapılacağı İstanbul 3. havalimanında sona gelindi. Dev projenin yüzde 90,5'i tamamlandı...

3. havalimanı pilot ihtiyacını arttıracak!

THY İstihdam Müdürü Muhittin Hasan Uncular, "3. havalimanının faaliyete geçmesiyle pilot ihtiyacı da artacaktır" dedi. 

Alman Büyükelçi, 3. havalimanını ziyaret etti!

İstanbul'da çalışmaları tüm hızıyla devam eden 3. Havalimanı inşaatını Almanya'nın Türkiye Büyükelçisi Martin Erdmann da ziyaret etti. Büyükelçilik bu ziyareti "etkileyici" notuyla paylaştı.

3. havalimanına çılgın toprak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Kanal İstanbul projesinden çıkacak 1,5 milyar metreküplük toprağın 3. Havalimanı'nın yanındaki arazinin yeşillendirilmesi için kullanılacağını söyledi.

3.havalimanının verisine 10,75 milyon Euro'luk teklif!

İstanbul 3. havalimanının altyapısında kullanılacak veri merkezi bulut otomasyon sistemini yapacak olan firma belli oldu. Netaş sistemin kurulumu, üç yıl işletilmesi ve beş yıl bakım-onarım hizmetlerinin sağlanması için 10.75 milyon Euro bedel ile en iyi teklifi verdi.

3. havalimanı Körfez pazarını etkilemeye başladı!

İspanyol turizm danışmanlık firması ForwardKeys, İstanbul 3. havalimanının daha şimdiden Körfez pazarını etkileyemeye başladığını açıkladı.

3. havalimanının ismi 29 Ekim'de açıklanacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan 3. havalimanının isim konusunda "İnşallah 29 Ekim'de hep beraber ismi öğreneceğiz, ondan önce herhangi bir isim telaffuz edilmesi ve ortaya konulması söz konusu değil." açıklamasında bulundu...

3. havalimanını kim yapıyor Haberi

3. havalimanını kim yapıyor

Başbakan Binali Yıldırım,  TBMM Genel Kurulunda, 2018 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı ile 2016 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Tasarısı'nın tümü üzerinde Hükümet adına konuşma yaptı. 


"2018 ve 2019'da büyük projeler hayata geçecek"

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun, konuşmasında "İnegöl'deki mobilyacılar kan ağlıyor" ifadesini kullandığını anımsatan Binali Yıldırım, Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı; "İktidara geldiğimizde İnegöl'de bir OSB vardı. Burada 50-100-150 metrekarelik dükkanlar vardı, 15 milyon dolarlık ihracat yapıyorlardı. Bugün İnegöl'e 2 tane OSB daha yapıldı, 100-150 metrekarelik dükkanlar 10 bin, 15 bin metrekarelik dükkanlara döndü. İşletmeler bugün sadece İnegöl'de, 115 ülkeye, 400 milyon dolarlık ihracat yapıldı. Üretim ne olmuş? Bu senenin birinci çeyreğinde yüzde 4,8, ikinci çeyreğinde 14,2, üçüncü çeyrekte 41,7 oranında...