19 / 04 / 2024

3. istanbul finans zirvesi nerede yapılacak

3. istanbul finans zirvesi nerede yapılacak

3. İstanbul Finans Zirvesi (IFS) 24-25 Eylül 2012 tarihlerinde Ceylan InterContinental'da yapılacak, 3. İstanbul Finans Zirvesi'nde İstanbul Finans Merkezi de ele alınacak

İstanbul Finans Merkezi'nin tamamı 3-4 ay içinde açılacak! 

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Göksel Aşan, birkaç küçük rötuştan sonra İstanbul Finans Merkezi'nin (İFM) tamamının 3-4 ay içinde açılacağını duyurdu. 

Murat Kurum'dan İstanbul Finans Merkezi açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada toplam 3,5 milyon metrekare inşaat alanına sahip İstanbul Finans Merkezi'nin 2021 Aralık ayına yetiştirilmesi için gece gündüz mesai harcandığını dile getirdi.

Nurettin Canikli, İstanbul Finans Merkezi'nin temel atma törenine katıldı!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, "Uluslararası sermaye yeni güvenebileceği finans merkezleri arıyor. Bu sisteme alternatif alabilecek tek bir yer var. Orası da Türkiye ve İstanbul Finans Merkezidir." dedi.

İstanbul Finans Merkezi 2020'de tamam!

2 milyar dolar yatırımla inşa edilecek İstanbul Finans Merkezi (İFM) için beklenen gün geldi. 2014’te ilk kazma vurulan projede SPK ve BDDK binalarının temelini 14 Ekim’de Başbakan Yıldırım atıyor. Proje, 2018’e yetiştirilecek.

3. İstanbul projesinin lansmanı 15 Kasım'da!

3. Köprü ve 3. Havalimanı’ndan sonra şimdi 3. İstanbul kuruluyor. 3. İstanbul projesi birçok özelliği ile yeni bir dönem başlatacak ve yaşama değer katacak.

İstanbul Finans Merkezi 2018'e kadar tamamlanacak mı?

İstanbul Finans Merkezi ağır aksak ilerliyor. 2007 yılında gündeme gelen ve 2012'de ilk ihalesi düzenlenen 5 milyar dolar değerindeki projenin açılış tarihi önce 2016'ya ardından 2018'e ertelendi.

Merkez Bankası'ndan İstanbul Finans Merkezi'ne Selçuklu yıldızı!

Merkez Bankası’nın İstanbul Finans Merkezi’ndeki binası Mimar Sinan’ın eserlerinden ilham alınarak tasarlandı. Finans Merkezi’nin ‘merkezi’ ve haritadaki yeri Merkez Bankası’nın 54 katlı kulesi olacak. Bina sekiz köşeli Selçuklu yıldızı ile bitirilecek.

Başakşehir 3. İstanbul Evleri satılık!

Başakşehir 3. İstanbul Evleri projesinde konut ve ticaret alanları yer alıyor. 3. İstanbul Evleri projesi 2019 yılında tamamlanacak...

7. İstanbul Finans Zirvesi’nde Jeopolitik Riskler ve Finans tartışıldı!

7. İstanbul Finans Zirvesi’nin açılış konuşmasını yapan Maliye Bakanı Naci Ağbal, AB üyeliğinin Türkiye için stratejik hedef olduğunu belirtti.

İstanbul Finans Zirvesi 6-7 Eylül'de gerçekleştirilecek!

İstanbul Finans Zirvesi (Istanbul Finance Summit - IFS), 6-7 Eylül tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecek.

İstanbul Finans Merkezi'nin altyapı çalışmaları 2019'da bitirilecek!

Dünyanın en büyük 10 finans merkezinden biri olarak inşa edilmesi planlanan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin ortak altyapı inşasına başlanıyor. Finans merkeziyle birlikte yapımı tamamlanması planlanan altyapı çalışmaları 2019'un ilk aylarında bitirilecek.

İstanbul Finans Merkezi'nin temeli atıldı!

Maliye Bakanı Ağbal, İstanbul Finans Merkezi'nin temellerinin kazıldığını ama artık yükseltilmesinin gerektiğine dikkati çekti. Ağbal, "Maliye Bakanlığı olarak vergi teşvikleri neyse onları vereceğiz. Yeter ki İstanbul Finans Merkezi bir an önce hayata geçsin." dedi.

İstanbul Finans Merkezi 2018'de açılıyor!

Sözcü Gazetesi'nin yazarlarından Murat Muratoğlu bugünkü yazısında İstanbul Finans Merkezi’nde SPK ve BDDK binalarının inşaatını ele aldı. İşte Murat Muratoğlu'nun o yazısı...

3. istanbul finans zirvesi nerede yapılacak Haberi

3. istanbul finans zirvesi nerede yapılacak

3. İstanbul Finans Zirvesi (IFS) 24-25 Eylül 2012 tarihlerinde Ceylan Inter-Continental Hotel'de yapılacak. İslam Kalkınma Bankası Başkanı Ahmad Mohamed Ali Al Madani'nin de aralarında olduğu; dünyanın önde gelen finans uzmanları, borsa, aracı kurum ve banka yöneticilerinin katılacağı zirvede küresel finans krizi, para politikası ve finansal istikrar, likidite alternatifleri, sermaye piyasaları, İstanbul finans merkezi gibi konular ele alınacak. Krizle ilgili yabancı katılımcılara Türkiye deneyimi anlatılacak. Zirvede enerji ve çevre konularının da ele alınması...